O arada da 3 gün geçti canım :)Yçok teşekkürler güzel haberlerinizi bekliyorumon gün sonra gittim bide transfer gunu gittim dediniz ya o aralıkta kaç gun geçti
Aynen canim sakın bırakma sen :)Çok teşekkür ederim doktorumda olabilir ilaça devam et dedi.
Olabilir bu tedavi dönemi kasık ağrısı çok oluyor ayaklarını sıcak tutmaya bak senGonal f i bıraktırdı doktorum, merionale geçmişti. Fakat merional bende çok kasık ağrısı yaptı normal mi acaba?
Baya sancım var.
Ayaklarım çok üşüyordu çorapla geziyorum evde, gerçekten şimdiden yoruldum.Olabilir bu tedavi dönemi kasık ağrısı çok oluyor ayaklarını sıcak tutmaya bak sen
Valla ben aldigim tum ilaclara basladim opu gunu. Progesteron igne, fitil, antibiyotik ve estrofem basladim. Yumurta sayimiz da ayniymis ama rahim durumlarimiz mi farkli nedirBenden de 2 cıktı ctesi günü.bana iğnelere basla demedi,aldırdı ama transfere gelecegın gün yanında getir dediler.hap olarak ilaçlar verdi
Cevabi burda yazmissiniz zaten :) Hayirli ugurlu olsun simdiden, hep bardagin dolu tarafini gormenizi tavsiye ederim. Embriyonuzun biri survive edebilmis ne guzelkızlar embriyolog aramış eşimi,2 yumurtadan bir tanesi iyi,3.gün transfer edicez demişler.yani yarın.
tek yumurta,tek embriyo,3.gün transferi... ne diyorsunuz çok gerginim korkuyorum olumsuz olacak diye.
duphaston ve prednol kullanıyorum suan,iğneleri aldım önden yarın transfer olursam yarın baslayacagım.Cevabi burda yazmissiniz zaten :) Hayirli ugurlu olsun simdiden, hep bardagin dolu tarafini gormenizi tavsiye ederim. Embriyonuzun biri survive edebilmis ne guzeldevami da gelir insallah
Canım hiç korkma bebeğin hisseder henüz embriyo da olsa senden bir parça önce senin inanman lazım onakızlar embriyolog aramış eşimi,2 yumurtadan bir tanesi iyi,3.gün transfer edicez demişler.yani yarın.
tek yumurta,tek embriyo,3.gün transferi... ne diyorsunuz çok gerginim korkuyorum olumsuz olacak diye.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.günlerdir bir sürü şey okudum olumlu olumsuz.korku var içimde ama umutta var bolca.insallah rabbim gönlümüze göre verir.Canım hiç korkma bebeğin hisseder henüz embriyo da olsa senden bir parça önce senin inanman lazım onaÇünkü yarın onun mücadelesi başlayacak yaşamak sana tutunabilmek için minicik hali ile büyük bir çaba harcayacak bu bir mucize Şimdi içini ferahlat duanı et önce Allah’a sonra embriyona güven ve hiç umudunu kaybetme burada birini okumuştum 2.gün 2bc kalite embriyo ile anne oldu bir üye çok sevinmiştim
Gerçekten çok güzel yazmışsınız, ben de aynı durumdayım bana da umut oldu bu yazdıklarınız. Ama ben bir taraftan da ne kadar mümkün olabilir bu bilmiyorum ama kalp atışını duyana kadar embriyo ile çok da fazla duygusal bağ kurmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Umutlu olup bir taraftan da her ihtimalin olabileceğini sürekli kendime hatırlatıyorumCanım hiç korkma bebeğin hisseder henüz embriyo da olsa senden bir parça önce senin inanman lazım onaÇünkü yarın onun mücadelesi başlayacak yaşamak sana tutunabilmek için minicik hali ile büyük bir çaba harcayacak bu bir mucize Şimdi içini ferahlat duanı et önce Allah’a sonra embriyona güven ve hiç umudunu kaybetme burada birini okumuştum 2.gün 2bc kalite embriyo ile anne oldu bir üye çok sevinmiştim
Ohoo daha çok basindasin hemen pes etmek olmazAyaklarım çok üşüyordu çorapla geziyorum evde, gerçekten şimdiden yoruldum.
Yanlış yazmışım canım baika hiç belirtim yoktu onuda ciddiye alamadım yerleşme kanamasıdır diye az az pembeydi ama oymuş seninde öyledir merak etme zaten adet olsa durmaz artarak devam eder lekelenme olunca yerleşme oluyoİnş öyledir. Senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Perşembe opum var :) şükür bitiyor yumurta büyütme işlemimOhoo daha çok basindasin hemen pes etmek olmaz
Bende çatlama ignelerimi yaptim 3 tanePerşembe opum var :) şükür bitiyor yumurta büyütme işlemim
Asıl mesele transferden sonrası kuzum bunlar kolayPerşembe opum var :) şükür bitiyor yumurta büyütme işlemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?