2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Gonal f i bıraktırdı doktorum, merionale geçmişti. Fakat merional bende çok kasık ağrısı yaptı normal mi acaba?
Baya sancım var.

Selamlar,
10 gun once OPU yapildi. Son 4 gundur vucudumda bir odem olustu ve dunyayi verseniz yiyebilirim seklinde bir istah var. Ayrica korkunc bir asap bozuklugu, cok cabuk sinirlerim bozuluyor. Sizlerin de basina geldi mi? Geldi ise, nasil basa ciktiniz?

kızlar embriyolog aramış eşimi,2 yumurtadan bir tanesi iyi,3.gün transfer edicez demişler.yani yarın.

tek yumurta,tek embriyo,3.gün transferi... ne diyorsunuz çok gerginim korkuyorum olumsuz olacak diye.

Benden de 2 cıktı ctesi günü.bana iğnelere basla demedi,aldırdı ama transfere gelecegın gün yanında getir dediler.hap olarak ilaçlar verdi
Valla ben aldigim tum ilaclara basladim opu gunu. Progesteron igne, fitil, antibiyotik ve estrofem basladim. Yumurta sayimiz da ayniymis ama rahim durumlarimiz mi farkli nedir Size hangi gun yapilacak transfer? Bana 3.gun transferi yapariz 5. gune gidip gitmicegini bilemeyiz, sayi az oldugu icin riske atamayiz demisti

kızlar embriyolog aramış eşimi,2 yumurtadan bir tanesi iyi,3.gün transfer edicez demişler.yani yarın.

tek yumurta,tek embriyo,3.gün transferi... ne diyorsunuz çok gerginim korkuyorum olumsuz olacak diye.
Cevabi burda yazmissiniz zaten :) Hayirli ugurlu olsun simdiden, hep bardagin dolu tarafini gormenizi tavsiye ederim. Embriyonuzun biri survive edebilmis ne guzel devami da gelir insallah

Cevabi burda yazmissiniz zaten :) Hayirli ugurlu olsun simdiden, hep bardagin dolu tarafini gormenizi tavsiye ederim. Embriyonuzun biri survive edebilmis ne guzel devami da gelir insallah
duphaston ve prednol kullanıyorum suan,iğneleri aldım önden yarın transfer olursam yarın baslayacagım.

evet sizinle neredeyse herşeyimiz aynı yalnız bizde erkek faktörü de vardı.insallah hakkımızda hayırlısı olsun.

3.gün tek embriyo transfer edilip tutanda var.

Canım hiç korkma bebeğin hisseder henüz embriyo da olsa senden bir parça önce senin inanman lazım ona Çünkü yarın onun mücadelesi başlayacak yaşamak sana tutunabilmek için minicik hali ile büyük bir çaba harcayacak bu bir mucize Şimdi içini ferahlat duanı et önce Allah’a sonra embriyona güven ve hiç umudunu kaybetme burada birini okumuştum 2.gün 2bc kalite embriyo ile anne oldu bir üye çok sevinmiştim

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.günlerdir bir sürü şey okudum olumlu olumsuz.korku var içimde ama umutta var bolca.insallah rabbim gönlümüze göre verir.

Gerçekten çok güzel yazmışsınız, ben de aynı durumdayım bana da umut oldu bu yazdıklarınız. Ama ben bir taraftan da ne kadar mümkün olabilir bu bilmiyorum ama kalp atışını duyana kadar embriyo ile çok da fazla duygusal bağ kurmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Umutlu olup bir taraftan da her ihtimalin olabileceğini sürekli kendime hatırlatıyorum

Selam kızlar,
Cumartesi 8 embriyom donduruldu. Hepsi iyi kalite. Şimdi transferi bekliyorum sabırsızlıkla. Hakkımızda hayırlısı olsun. Pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız.

Kızlar merhaba ben iğnelere yeni başladım bugün 5. Günüm gonalf kullanıyorum. Sormak istediğim yumurtalar günde kaç mm büyüyor siz kaçıncı günde yumurta toplamanız oldu bugün 8-12 mm arasındaydı yumurtalar

İnş öyledir. Senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Yanlış yazmışım canım baika hiç belirtim yoktu onuda ciddiye alamadım yerleşme kanamasıdır diye az az pembeydi ama oymuş seninde öyledir merak etme zaten adet olsa durmaz artarak devam eder lekelenme olunca yerleşme oluyo

Perşembe opum var :) şükür bitiyor yumurta büyütme işlemim
Bende çatlama ignelerimi yaptim 3 tane
Sol bacağımda uyuşma var basamıyorum çarşambadan opu var ins.kaliteli yumurta cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…