- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
Rabbim kimseyi mecbur etmesin canim .. elimizi veriyoruz kolumuz gidiyor .. insallah emeklerimizin boşa çıkmaz hayirli sağlıklı imanlı evlatlarımız olurUff çok pahalı yaaa cebimizde beş kuruş kalmadi
Canim sen histereskopi falan oldun mu transfer oncesiİnşallah inşallah canım
Hayır olmadım. Rahim filminde arkuat yani hafif rahmin üstü hafif basık çıktı ama bu sorun olmuyomuş bi şey yapmadı o yüzdenCanim sen histereskopi falan oldun mu transfer oncesi
Mahşallah. Hayirli olsun. Inşallah kat kat artar. Sizin kacinci gun embriyosuydu? Tek mi çiftmi? Bir de taze mi donmuşmu? Kucaginiza da almak nasip olur inşallah. Benim de bu gun 4. Gunum. 3. Gun embriyosu donmuş. 2 tane. Benim bu gun tat duygumda degisiklik farkettim. Sizin belirtiniz olmuşmuydu?Merhaba hanımlar. Ben de tüp bebek yaptırdım. Perşembe günü 12. gündü ve test günümdü. 444 çıktı bhcg. Bugün tekrar yaptıracağım. Bana şans dileyin
Sigorta şartı sağlanmadığı durumda yapılıyor maalesef tahmini 16-17 arası bir fiyat çıkacak gibi bakalım hayırlısı. Rabbim hepimize güç kuvvet versin cidden büyük paralar. Para önemli değil desekte herkeste ayni imkan bulunmuyor. Hep birikimden gidiyorDevlet hastanelerinde de ücret veriliyomu ki hiç bilmiyorum bende merak ettim ama bize özelde de 20 bin 25 bin arası dediler benimki 35 bini geçti hakkaten bazı arkadaşlarım sen 30 u gözden çıkar demişti öyle oluyomus cidden hayırlısı :)
Anladim canim insallah güzel haberlerini aliriz buradanHayır olmadım. Rahim filminde arkuat yani hafif rahmin üstü hafif basık çıktı ama bu sorun olmuyomuş bi şey yapmadı o yüzden
Adet olacakmış gibiydim karnım belim çok ağrıyordu hala devam ediyor ilaçları kestik daha adet olmadım bekliyorumCanım geçmiş olsun üzme kendini Rabbim büyük benim de 3.transferim hiç ümidim yok bakalım napalim Rabbim en hayilri zaman da.verecektir hepimize eminim.Sizim hiç belirti var mıydı bekleme sürecinde ?
Benim 3. gün embriyosu 2 tane taze transfer edildi. Biri 7 biri 8 hücreliydi. Bende hiçbir belirti olmadı inşallah Allah isteyen herkese nasip ederMahşallah. Hayirli olsun. Inşallah kat kat artar. Sizin kacinci gun embriyosuydu? Tek mi çiftmi? Bir de taze mi donmuşmu? Kucaginiza da almak nasip olur inşallah. Benim de bu gun 4. Gunum. 3. Gun embriyosu donmuş. 2 tane. Benim bu gun tat duygumda degisiklik farkettim. Sizin belirtiniz olmuşmuydu?
Çift embriyo da konulmuş kaçıncı denemendi canım bide sizde ki sıkıntı neydi.Adet olacakmış gibiydim karnım belim çok ağrıyordu hala devam ediyor ilaçları kestik daha adet olmadım bekliyorum
Çok teşekkür ederim :) amin!İnş güzel sonuçlar alırsınız
Cetrotide böyle yan etkiler yapabiliyor geçmiş olsunArkadaşlar bugün gonal f 300 5.ignem ve cetroide 1.ignwye başladım gonalf te hiç şikayetim olmadı ama cetroitde kabardı yanıyor ve çok acıyor sizdede böyle bisey oldumu acaba
Tesekkurler cnm .Dün baya canım yandı p.tesi son 3 gün daha sabır yumurta büyümesi hızlandı herhalde kasık ve karın ağrısı başladıÇok teşekkür ederim :) amin!
Cetrotide böyle yan etkiler yapabiliyor geçmiş olsun
İnşallah canım benimEvet genetik çok önemli gerçekten inşallah hepimiz pozitifleri görelim cnm
Anım neden korkuyorsun artışın çok güzelKızlar çok korkuyorum lütfen beta artışım hakkımda yorum yapın
7. Gün 51
9. Gün 148
12. Gün 372
Ben de 1 liradan azicik daha buyuk bir alan kipkirimizi oluyordu ve aciyordu. Hatta 2 kere minik bir damla kanama da oldu. O igne bittiginde cok mutlu oldum.Arkadaşlar bugün gonal f 300 5.ignem ve cetroide 1.ignwye başladım gonalf te hiç şikayetim olmadı ama cetroitde kabardı yanıyor ve çok acıyor sizdede böyle bisey oldumu acaba
Test gunum Çarşamba ama ben yarın yapicam 10. Gün oluyo doktor 13. Güne test günü vermiş pazar proluton iğnem var hem sonuca göre ignemi de yaptırırım bakalım hayırlısıİnşallah canım benimTest günün ne zaman
Çok heycanlandım inşallah pozitif olur sağlıklıca sana evlat okur hayırlıcaTest gunum Çarşamba ama ben yarın yapicam 10. Gün oluyo doktor 13. Güne test günü vermiş pazar proluton iğnem var hem sonuca göre ignemi de yaptırırım bakalım hayırlısı
Yazarım tabiki amin aminn insallahh temennimiz oÇok heycanlandım inşallah pozitif olur sağlıklıca sana evlat okur hayırlıcaBize de haber ver olur mu
Tebrik ederim darısı başımızaPerşembe günü 444
Cumartesi günü 891
Bhcg değerlerim sanırım gerçekten hamileyim artık mutluluktan havaya uçabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?