2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba hanımlar. Ben de tüp bebek yaptırdım. Perşembe günü 12. gündü ve test günümdü. 444 çıktı bhcg. Bugün tekrar yaptıracağım. Bana şans dileyin
Mahşallah. Hayirli olsun. Inşallah kat kat artar. Sizin kacinci gun embriyosuydu? Tek mi çiftmi? Bir de taze mi donmuşmu? Kucaginiza da almak nasip olur inşallah. Benim de bu gun 4. Gunum. 3. Gun embriyosu donmuş. 2 tane. Benim bu gun tat duygumda degisiklik farkettim. Sizin belirtiniz olmuşmuydu?

Sigorta şartı sağlanmadığı durumda yapılıyor maalesef tahmini 16-17 arası bir fiyat çıkacak gibi bakalım hayırlısı. Rabbim hepimize güç kuvvet versin cidden büyük paralar. Para önemli değil desekte herkeste ayni imkan bulunmuyor. Hep birikimden gidiyor

Canım geçmiş olsun üzme kendini Rabbim büyük benim de 3.transferim hiç ümidim yok bakalım napalim Rabbim en hayilri zaman da.verecektir hepimize eminim.Sizim hiç belirti var mıydı bekleme sürecinde ?
Adet olacakmış gibiydim karnım belim çok ağrıyordu hala devam ediyor ilaçları kestik daha adet olmadım bekliyorum

Benim 3. gün embriyosu 2 tane taze transfer edildi. Biri 7 biri 8 hücreliydi. Bende hiçbir belirti olmadı inşallah Allah isteyen herkese nasip eder

Çok teşekkür ederim :) amin!

Cetrotide böyle yan etkiler yapabiliyor geçmiş olsun
Tesekkurler cnm .Dün baya canım yandı p.tesi son 3 gün daha sabır yumurta büyümesi hızlandı herhalde kasık ve karın ağrısı başladı

Arkadaşlar bugün gonal f 300 5.ignem ve cetroide 1.ignwye başladım gonalf te hiç şikayetim olmadı ama cetroitde kabardı yanıyor ve çok acıyor sizdede böyle bisey oldumu acaba
Ben de 1 liradan azicik daha buyuk bir alan kipkirimizi oluyordu ve aciyordu. Hatta 2 kere minik bir damla kanama da oldu. O igne bittiginde cok mutlu oldum.

Test gunum Çarşamba ama ben yarın yapicam 10. Gün oluyo doktor 13. Güne test günü vermiş pazar proluton iğnem var hem sonuca göre ignemi de yaptırırım bakalım hayırlısı
Çok heycanlandım inşallah pozitif olur sağlıklıca sana evlat okur hayırlıca Bize de haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…