- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
İnşallah :)O bolge (benim evime cok yakin) oldugu gibi iyi hekimlerin kliniklerinin oldugu bolge.
Insallah. Saglikli sihhatli bebekleri kucaklarimiza alalim, hepimiz guzel haberler paylasiriz insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah :)O bolge (benim evime cok yakin) oldugu gibi iyi hekimlerin kliniklerinin oldugu bolge.
Insallah. Saglikli sihhatli bebekleri kucaklarimiza alalim, hepimiz guzel haberler paylasiriz insallah :)
İnş güzel sonuçlar alırsınızBugün kontrolüm vardı, Frauk Hoca Gonal f i bıraktırdı merional e geçtim. Ve yarından itibaren de cetrotide kullandıracak. Cuma ya da cumartesi toplama olur dedi.
10 yumurta görmüş bakalım gelişimleri nasıl olacak...
İki embriyo koyulmuştu inşallah sizin pozitif olurDeğersiz mi baktirdiniz bende çok korkuyorum benimde pazar günü 11. Gün bende baktircam hayırlısı bı tanemi koymuşlardı lütfen uzulmeyin
Oldu bende de kızardı benek benek oldu ama akşama doğru geçti olabiliyomus cnmArkadaşlar bugün gonal f 300 5.ignem ve cetroide 1.ignwye başladım gonalf te hiç şikayetim olmadı ama cetroitde kabardı yanıyor ve çok acıyor sizdede böyle bisey oldumu acaba
İnşallah bana bi tane kondu başka yoktu 5. Gün embriyosuİki embriyo koyulmuştu inşallah sizin pozitif olur
Ben de yarım rahimliyim peki nasıl ilerledi tedavinBenim doktorum da rahimde perde olajilir diye suphelenmisti ultrasonda hsg de yarım rahimli olduğum ortaya çıktı ve yapışıklık olabilir dediler doktorum riske atmayalım histereskopi yapalım dedi bende tamam dedim 4.800 TL para verdim ama yapışıklık varmış gerçekten ve polip varmış bitane de
Ya valla 2 kere kürtaj oldum kimse de bişey demedi şaştım kaldım :) tedavide ekstra bişey olmadı normal tüp bebek asamalari işte en son histereskopi oldum sora pgd yaptırdığımız 5. Gün embriyomuz transfer yapıldı bakalım pazar gunu 10. Gün test yapicam hayirlisi :)Ben de yarım rahimliyim peki nasıl ilerledi tedavin
Dualarım seninle Güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz Biz de 3 embriyomuzu genetiğe gönderdik sonuç bekliyoruz Allah izin verirse ben de transferden önce histereskopi olacağım Kürtaj neden oldun kuzumYa valla 2 kere kürtaj oldum kimse de bişey demedi şaştım kaldım :) tedavide ekstra bişey olmadı normal tüp bebek asamalari işte en son histereskopi oldum sora pgd yaptırdığımız 5. Gün embriyomuz transfer yapıldı bakalım pazar gunu 10. Gün test yapicam hayirlisi :)
Aminn inşallah güzel olur boş gebelikmis gebelik gördüm ama hiç embriyo göremedik kalp atışı göremedik hayırlısı inşallah bu sefer görürüm zaten onlardan sora genetik bozukluk çıktı ortayaDualarım seninle Güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz Biz de 3 embriyomuzu genetiğe gönderdik sonuç bekliyoruz Allah izin verirse ben de transferden önce histereskopi olacağım Kürtaj neden oldun kuzum
Kuzum o zaman inşallah bu pozitif olur Genetik önemli demekki ben de 1kimyasal yaşadım ilk transferimde embriyolarım da kaliteli değildi çok 5bc idiAminn inşallah güzel olur boş gebelikmis gebelik gördüm ama hiç embriyo göremedik kalp atışı göremedik hayırlısı inşallah bu sefer görürüm zaten onlardan sora genetik bozukluk çıktı ortaya
İlknur hocaDoktorunuz kim acaba ogrenebilirmiyim
Canım geçmiş olsun üzme kendini Rabbim büyük benim de 3.transferim hiç ümidim yok bakalım napalim Rabbim en hayilri zaman da.verecektir hepimize eminim.Sizim hiç belirti var mıydı bekleme sürecinde ?İki embriyo koyulmuştu inşallah sizin pozitif olur
Bugün bı video izledim doktor diyoki hastalar kendini çok dinliyo bu süreçte ve bir sürü iğne ilaç kullanıyorlar dolayısıyla belirti olmaması çok normal hatta belirtiler olup negatif olanlarda oluyo o yüzden kendinizi dinlemeyin diyo belirtiler katistiriliyomus :) ama cidden öyle ben transferden önce göğüslerim agriyodu zaten yaklaşık 15 gün önce başladım ignelere kadın haklıCanım geçmiş olsun üzme kendini Rabbim büyük benim de 3.transferim hiç ümidim yok bakalım napalim Rabbim en hayilri zaman da.verecektir hepimize eminim.Sizim hiç belirti var mıydı bekleme sürecinde ?
Devlet hastanelerinde de ücret veriliyomu ki hiç bilmiyorum bende merak ettim ama bize özelde de 20 bin 25 bin arası dediler benimki 35 bini geçti hakkaten bazı arkadaşlarım sen 30 u gözden çıkar demişti öyle oluyomus cidden hayırlısı :)Merhaba hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinize dua etmişliğim vardır bende pazartesi igne kullanmaya başlayacağım 3. Denemem olacak ama bu ilk ücretlim olacak. Devlet hastanesinde yapılacak. Sizce ne kadar ücret çıkar. Kan tahlili, ilaç v.s bilgisi olanları yoruma bekliyorum.
Evet genetik çok önemli gerçekten inşallah hepimiz pozitifleri görelim cnmKuzum o zaman inşallah bu pozitif olur Genetik önemli demekki ben de 1kimyasal yaşadım ilk transferimde embriyolarım da kaliteli değildi çok 5bc idi
Canim günaydın..Kızlar Benim bu sabah da pembe leke oldu peçete de. Adet olucak gibi ağrı vs.yok en son 27 sinde olmuştum. Transfer geçen cumartesi yapıldı.Kasık, bel ağrısıda yaşamıyorum. Neyin belirtisi bu anlayamadım ben yorum yapar mısınız kızlar tecrübeli çok kişi var benim ilk tüp bebek denemem