İnşallah öyledirCanim günaydın..
Bence yerleşme kanaması
Ya kahverengi oluyor yada açık pembe hadi hayırlısı inşallah
Normal hamilelikte de tüp bebek de bir belirti bebek yerleştiği tutunduğu zaman kanama oluyor. Seni genetige gitmiş gelmesi embriyoydu dmi canımİnşallah öyledirGenelde adet ağrısı gibi kasık bel ağrısı yaşandığından bende hiç belirti olmadığından anlayamıyorum bu da bi belirtiyse de inanamıyorum
Evet canım blast embriyo 6.günNormal hamilelikte de tüp bebek de bir belirti bebek yerleştiği tutunduğu zaman kanama oluyor. Seni genetige gitmiş gelmesi embriyoydu dmi canım
Bizim de embriyomuz genetige gitti sonucunu bekliyoruz.Evet canım blast embriyo 6.gün
Bizim ilk deneme daha önce gebelik düşük de yaşamadım eşimden azosprmden kaynaklı tüp bebek yaptık. Güvenemediğimizden biz kendimiz istedik genetiğe gitmesini.normalde düşük veya bi kaç kez deneme olmadan yapmıyolar söylemiyolarda biz kendimiz talep ettik. 4 yolladık 3 tanesi iyi geldi çok şükürBizim de embriyomuz genetige gitti sonucunu bekliyoruz.
Sizin genetige giden kac embriyonuz vardi canim birde gitme sebebi ne idi
Yaa tabi ki benim geçen defa full belirtiydi ama sonuç negatif :) hiç belirtisiz pozitif olan da çok belirtili pozitif olan da çok vücuda gire degisiuor yaa o yüzden gerçekten çok kendini dinlememek lazimBugün bı video izledim doktor diyoki hastalar kendini çok dinliyo bu süreçte ve bir sürü iğne ilaç kullanıyorlar dolayısıyla belirti olmaması çok normal hatta belirtiler olup negatif olanlarda oluyo o yüzden kendinizi dinlemeyin diyo belirtiler katistiriliyomus :) ama cidden öyle ben transferden önce göğüslerim agriyodu zaten yaklaşık 15 gün önce başladım ignelere kadın haklı
Bizim de aynı şekilde canim 2 denememiz oldu ama gebelik hiç oluşmadı benim de esimde çok az sperm çıkışı oluyordu bizde onun için gönderdik masallah sizin iyiymiş daha kalan da var . Bizim 1 tane umudumuz tek kaldı insalalh o da doğacak çocuğumuz olur (Aminn) Bende şey için sordum hani gen yada transkolasyon rahatsizligi falan var mı die .. sperm kaynaklı olanlarda yas genç olursa herhalde sağlıklı gelme ihtimali yüksek mi oluyor ..Bizim ilk deneme daha önce gebelik düşük de yaşamadım eşimden azosprmden kaynaklı tüp bebek yaptık. Güvenemediğimizden biz kendimiz istedik genetiğe gitmesini.normalde düşük veya bi kaç kez deneme olmadan yapmıyolar söylemiyolarda biz kendimiz talep ettik. 4 yolladık 3 tanesi iyi geldi çok şükürkalan 2 si donduruldu
Sizin tek gen taraması mı yapıldı? Benimki de genetiğe gitmişti. 6 embriyodan 2 si sağlıklı geldi. Ama bende tek gen hastalığı var %50 geçme ihtimali olan.Bizim de aynı şekilde canim 2 denememiz oldu ama gebelik hiç oluşmadı benim de esimde çok az sperm çıkışı oluyordu bizde onun için gönderdik masallah sizin iyiymiş daha kalan da var . Bizim 1 tane umudumuz tek kaldı insalalh o da doğacak çocuğumuz olur (Aminn) Bende şey için sordum hani gen yada transkolasyon rahatsizligi falan var mı die .. sperm kaynaklı olanlarda yas genç olursa herhalde sağlıklı gelme ihtimali yüksek mi oluyor ..
Ben embriyologa sordum sizce sağlıklı gelir mi die bilemiyoruz ki dedi embriyonun bölünme hücrelerine bakiliyormus bulunurken kromozomlarinda bir sorun var mi die.. yaşınız genç olmasi bir avantaj dedi başka da birsey demedi
Insallah sizin ki güzel bir kan değeri görürsünüz cabim bizimde sağlıklı gelir bende arkanda gelirim
Benim de üçüncü denemem dondurulmuslarimi bı defa denedik 2 tane 3.gun embriyosuydu ikisi de yerleştirildi pazartesi günü onlar da bitti bakalım sonucunu bekliyorum bende ama genetige göndermedik maddi olarak gücümüz yoktu malesef.Genetige gönderme işlemi pahalı oluyor muBizim de aynı şekilde canim 2 denememiz oldu ama gebelik hiç oluşmadı benim de esimde çok az sperm çıkışı oluyordu bizde onun için gönderdik masallah sizin iyiymiş daha kalan da var . Bizim 1 tane umudumuz tek kaldı insalalh o da doğacak çocuğumuz olur (Aminn) Bende şey için sordum hani gen yada transkolasyon rahatsizligi falan var mı die .. sperm kaynaklı olanlarda yas genç olursa herhalde sağlıklı gelme ihtimali yüksek mi oluyor ..
Ben embriyologa sordum sizce sağlıklı gelir mi die bilemiyoruz ki dedi embriyonun bölünme hücrelerine bakiliyormus bulunurken kromozomlarinda bir sorun var mi die.. yaşınız genç olmasi bir avantaj dedi başka da birsey demedi
Insallah sizin ki güzel bir kan değeri görürsünüz cabim bizimde sağlıklı gelir bende arkanda gelirim
Bizim de embriyomuz genetige gitti sonucunu bekliyoruz.
Sizin genetige giden kac embriyonuz vardi canim birde gitme sebebi ne idi
Evet malesef pahalı yani bizimki pahalıydı bı tanesine 3.100 TL verdikBenim de üçüncü denemem dondurulmuslarimi bı defa denedik 2 tane 3.gun embriyosuydu ikisi de yerleştirildi pazartesi günü onlar da bitti bakalım sonucunu bekliyorum bende ama genetige göndermedik maddi olarak gücümüz yoktu malesef.Genetige gönderme işlemi pahalı oluyor mu
Yok canim tek gen değil benim de esimin de karyotip gen tahlillerinde bisey çıkmadı biz kendimiz istedik yapılmasını sperm değerleri düşük birde bu 3. Denememiz onun için istedikSizin tek gen taraması mı yapıldı? Benimki de genetiğe gitmişti. 6 embriyodan 2 si sağlıklı geldi. Ama bende tek gen hastalığı var %50 geçme ihtimali olan.
1 tanesi için 3353 tl ödedik canimBenim de üçüncü denemem dondurulmuslarimi bı defa denedik 2 tane 3.gun embriyosuydu ikisi de yerleştirildi pazartesi günü onlar da bitti bakalım sonucunu bekliyorum bende ama genetige göndermedik maddi olarak gücümüz yoktu malesef.Genetige gönderme işlemi pahalı oluyor mu
Insallah hayırlısı ile guzel sonuc alirsin canim daha da denemede gerek kalmaz inşallahBenim de üçüncü denemem dondurulmuslarimi bı defa denedik 2 tane 3.gun embriyosuydu ikisi de yerleştirildi pazartesi günü onlar da bitti bakalım sonucunu bekliyorum bende ama genetige göndermedik maddi olarak gücümüz yoktu malesef.Genetige gönderme işlemi pahalı oluyor mu
İns canım yaaa hepimiz güzel haberler alalımInsallah hayırlısı ile guzel sonuc alirsin canim daha da denemede gerek kalmaz inşallah
Uff çok pahalı yaaa cebimizde beş kuruş kalmadi1 tanesi için 3353 tl ödedik canim
Allah insaf versin bu sektöreEvet malesef pahalı yani bizimki pahalıydı bı tanesine 3.100 TL verdik
Valla bı defada bittik nerdeyse 35 bin para gitti histereskopisi hsg si ilaçları derken yandık yandikAllah insaf versin bu sektöre
İnşallah inşallah canımBizim de aynı şekilde canim 2 denememiz oldu ama gebelik hiç oluşmadı benim de esimde çok az sperm çıkışı oluyordu bizde onun için gönderdik masallah sizin iyiymiş daha kalan da var . Bizim 1 tane umudumuz tek kaldı insalalh o da doğacak çocuğumuz olur (Aminn) Bende şey için sordum hani gen yada transkolasyon rahatsizligi falan var mı die .. sperm kaynaklı olanlarda yas genç olursa herhalde sağlıklı gelme ihtimali yüksek mi oluyor ..
Hadi inşallah katlanarak devam etsinMerhaba hanımlar. Ben de tüp bebek yaptırdım. Perşembe günü 12. gündü ve test günümdü. 444 çıktı bhcg. Bugün tekrar yaptıracağım. Bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?