2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Aşılamalarımda orada olmuştu genelde hepsini bir reçete ediyorlar bunda da progestan var 3 kutu mesela. Bende hep o ilaçları duyduğumdan onlar kullanılmazsa tutmaz gibi geliyorda bakalım belki sonradan ister duruma göre

Hiçç öyle düşünmeyin bence doktorunuzu sevdiyseniz güvenin, zaten her sorumuza cvp veriyorlar :) ya o kdar farklı ki herkesin süreci kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp stres yapmayın. İlaçlar zaten farklı oluyor hepimizde ama transferden sonra bile kimş doktor yatın diyor kimi yatmak çok gereksiz hayatınıza devam edin diyor. Asıl mesele stres bence:) kendinizi stresten uzak tutun en iyisi:)

Ağustosun 5 inden sonra herhangi bi gün ama hangi tam bilmiyorum sizin ne zaman?
Aaa çok yaklaşmış sizin. Bizden önce güzel haberi alacaksınız inşallah:) benimde Ağustosun 14-15 i o arada olacak muhtemelen:) haftaya kontrolüm var o zaman kesinleşecek tarih bakalım

Aaa çok yaklaşmış sizin. Bizden önce güzel haberi alacaksınız inşallah:) benimde Ağustosun 14-15 i o arada olacak muhtemelen:) haftaya kontrolüm var o zaman kesinleşecek tarih bakalım
Ay inşallah hayırlısı bakalım bu cmtsi kontrolüm var bakalım. İnşallah güzel haberleri hep beraber alırız

Siz nerde tedavi görüyorsunuz?

Kayseri memorialdeyim ben. Bu ikinci denemem. İlki Haziran’daydı kimyasal gebelik oldu. Temmuzda histereskopi oldum şimdi işte tekrar transfer için gün bekliyorum. Bizim belli büyük bir sorunumuz yok henüz bilinen,umarım bu sefer olur:) siz nerde tedavi görüyorsunuz?

Hayırlısı olsun. Geçmiş olsn.Bizde İstanbul Sens üreme merkezinde Emre hoca ve Numan hocaya tedavi oluyoruz. İnşallah hayırlısıyla olur

Evet doğru söylüyorsunuz siz hangi aşamadasınız acaba

Merhaba kızlar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah benim ikinci transferim eylülde olucak nasip olursa ilk transferimden bir kızım var ona bi kardeş olsun dedik bu forumda ne günlerimiz geçmişti İnşallah ikincide olur Allah izin verirse

Ne güzel maşallah. İkinci bir kardeş de hayırlısıyla olur inşallah

Evet doğru söylüyorsunuz siz hangi aşamadasınız acaba
Benim nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu, haziranda ilk transferimi oldum maalesef kimyasal gebelik oldu devam etmedi, temmuzda histereskopi oldum ve rahim çizdirme yapıldı. Şimdi ikinci transfer için ilaçlara başladım. Ağustos ortalarında transferim olacak bekliyorum bakalım:)

Evet canım dediğin kadar kolaymış hiç bir sorun yokmuş rahimde çok şükür

Merhabalar, bende ağustos ortalarında ikinci kez transferimi olacağım. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş embryomuz vardı bu ikinci deneme olacak. Umuyorum hepimiz için herşey güzel olsun
Benım de transferim Ağustos ortasında olacak .buraya Ağustos transfer ıcın konu başlığı açtım gelırsen sevınırım destek oluruz birbirimize

Sizinle muhtemelen aynı tarihlerde transfer olacağı z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…