Aşılamalarımda orada olmuştu genelde hepsini bir reçete ediyorlar bunda da progestan var 3 kutu mesela. Bende hep o ilaçları duyduğumdan onlar kullanılmazsa tutmaz gibi geliyorda bakalım belki sonradan ister duruma göreMerhabalarr, devlette prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama sizin aldığınız ilaçlar yumurta toplama dönemi için kullanılan ilaçlar. Yani şuan almış olmanız sanırım doğru :) estrofem oksapar filan yumurta toplandıktan sonra transfer hazırlığı ve sonrasında kullanılan ilaçlar. Opu işleminiz yapıldıktan sonra size reçete edilecektir muhtemelen. Bu benim fikrim tabi doktorunuz daha doğru cvp verecektir:)
Ağustosun 5 inden sonra herhangi bi gün ama hangi tam bilmiyorumBuradan sağlıkla gebelik haberleri verelim yakın zamanda umarım o zaman :) transferiniz yaklaşık hangi güne denk geliyor:)
Hiçç öyle düşünmeyin bence doktorunuzu sevdiyseniz güvenin, zaten her sorumuza cvp veriyorlar :) ya o kdar farklı ki herkesin süreci kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp stres yapmayın. İlaçlar zaten farklı oluyor hepimizde ama transferden sonra bile kimş doktor yatın diyor kimi yatmak çok gereksiz hayatınıza devam edin diyor. Asıl mesele stres bence:) kendinizi stresten uzak tutun en iyisi:)Aşılamalarımda orada olmuştu genelde hepsini bir reçete ediyorlar bunda da progestan var 3 kutu mesela. Bende hep o ilaçları duyduğumdan onlar kullanılmazsa tutmaz gibi geliyorda bakalım belki sonradan ister duruma göre
Aaa çok yaklaşmış sizin. Bizden önce güzel haberi alacaksınız inşallah:) benimde Ağustosun 14-15 i o arada olacak muhtemelen:) haftaya kontrolüm var o zaman kesinleşecek tarih bakalımAğustosun 5 inden sonra herhangi bi gün ama hangi tam bilmiyorumsizin ne zaman?
Ay inşallah hayırlısı bakalımAaa çok yaklaşmış sizin. Bizden önce güzel haberi alacaksınız inşallah:) benimde Ağustosun 14-15 i o arada olacak muhtemelen:) haftaya kontrolüm var o zaman kesinleşecek tarih bakalım
Siz nerde tedavi görüyorsunuz?Aaa çok yaklaşmış sizin. Bizden önce güzel haberi alacaksınız inşallah:) benimde Ağustosun 14-15 i o arada olacak muhtemelen:) haftaya kontrolüm var o zaman kesinleşecek tarih bakalım
Hayırlısı olsun. Geçmiş olsn.Bizde İstanbul Sens üreme merkezinde Emre hoca ve Numan hocaya tedavi oluyoruz. İnşallah hayırlısıyla olurKayseri memorialdeyim ben. Bu ikinci denemem. İlki Haziran’daydı kimyasal gebelik oldu. Temmuzda histereskopi oldum şimdi işte tekrar transfer için gün bekliyorum. Bizim belli büyük bir sorunumuz yok henüz bilinen,umarım bu sefer olur:) siz nerde tedavi görüyorsunuz?
Evet doğru söylüyorsunuz siz hangi aşamadasınız acabaHiçç öyle düşünmeyin bence doktorunuzu sevdiyseniz güvenin, zaten her sorumuza cvp veriyorlar :) ya o kdar farklı ki herkesin süreci kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp stres yapmayın. İlaçlar zaten farklı oluyor hepimizde ama transferden sonra bile kimş doktor yatın diyor kimi yatmak çok gereksiz hayatınıza devam edin diyor. Asıl mesele stres bence:) kendinizi stresten uzak tutun en iyisi:)
Ne güzel maşallah. İkinci bir kardeş de hayırlısıyla olur inşallahMerhaba kızlar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah benim ikinci transferim eylülde olucak nasip olursa ilk transferimden bir kızım var ona bi kardeş olsun dedik bu forumda ne günlerimiz geçmiştiİnşallah ikincide olur Allah izin verirse
İnşallah hepimiz için :)Hayırlısı olsun. Geçmiş olsn.Bizde İstanbul Sens üreme merkezinde Emre hoca ve Numan hocaya tedavi oluyoruz. İnşallah hayırlısıyla olur
Benim nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu, haziranda ilk transferimi oldum maalesef kimyasal gebelik oldu devam etmedi, temmuzda histereskopi oldum ve rahim çizdirme yapıldı. Şimdi ikinci transfer için ilaçlara başladım. Ağustos ortalarında transferim olacak bekliyorum bakalım:)Evet doğru söylüyorsunuz siz hangi aşamadasınız acaba
Evet canım dediğin kadar kolaymış hiç bir sorun yokmuş rahimde çok şükürMerhaba çok kolay, zaten genel anestezi alıyorsunuz.Ne olduğunu anlamadım bile ben , sadece işlemden sonra lekelenmelerim oldu onun dışında ağrım bile olmadı.İsleme gidip odaya gelmem yarım saat sürmüş sadece
Merhabalar ben de Ağustos’ta transfer olacağım .agustosta transfer olacaklar ıcın bi başlık açtım gel istersenBende haziranda tedavi yaptım . 25 haziranda opu oldum 2 embriyo var . Ağustosta transfer yapacağız
Merhabalar transferin güzel geçer umarım Ağustos transferi olacak benım de .açtığım başlığa gelırsen sevınırımMerhaba arkadaşlar benim de 3 ağustosyita ikinci transferim olucak inş hayırlısı olur hepimiz için
Benım de transferim Ağustos ortasında olacak .buraya Ağustos transfer ıcın konu başlığı açtım gelırsen sevınırım destek oluruz birbirimizeMerhabalar, bende ağustos ortalarında ikinci kez transferimi olacağım. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş embryomuz vardı bu ikinci deneme olacak. Umuyorum hepimiz için herşey güzel olsun
Ağustos transferi başlığına bekleriz sizi deİlk denemem evet donmuş transfer olucak benim 19 adet 3. Gün gittim climara forte bant ve coraspin verildi cumartesi kontrolüm var sanırım 5 Ağustos’ta bir aksilik olmaz ise transfer olur
Sizinle muhtemelen aynı tarihlerde transfer olacağı zAaa çok yaklaşmış sizin. Bizden önce güzel haberi alacaksınız inşallah:) benimde Ağustosun 14-15 i o arada olacak muhtemelen:) haftaya kontrolüm var o zaman kesinleşecek tarih bakalım
Emre hoca basımıza gelen en güzel sey idi bu süreçteHayırlısı olsun. Geçmiş olsn.Bizde İstanbul Sens üreme merkezinde Emre hoca ve Numan hocaya tedavi oluyoruz. İnşallah hayırlısıyla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?