• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kitap okumak 👍 inan şu kulüpte bu işlerle uğraşıp da aklından çıkaran yoktur. Sabır bu zamanda devreye giriyor. Ailenizle vakit geçirmek de çok güzel biz memleketten uzağız her an gidemiyoruz kendimizce bişeyler bulmaya çalışıyoruz eminim sende kafanı dağıtacak birşeyler bulabilirsin.
İnşallah canım,zaten stres yaptıkça kendime zarar veriyorum son 2 yıldır yaşadığım stres yüzünden yumurta rezervim azalmaya başladı,zaten normalde de çok takıntılı bir insanım, herşeyi kafama takarım nasıl asacağım bunu bilmiyorum eğer olmazsa bir uzmanla devak etmek istiyorum

İnşallah canım,zaten stres yaptıkça kendime zarar veriyorum son 2 yıldır yaşadığım stres yüzünden yumurta rezervim azalmaya başladı,zaten normalde de çok takıntılı bir insanım, herşeyi kafama takarım nasıl asacağım bunu bilmiyorum eğer olmazsa bir uzmanla devak etmek istiyorum
Tabi canım kendin için en iyisini sen bilirsin.Ben ancak şunu diyebilirim. No panik no stres yes gebelik yes bebek 🤗☺️

Yumurta büyütmede kullanılan ilaçlar genelde folikül sayısına göre veriliyor, amh değeri vs bunlarda önemli tabi.Ama düşük dozlarla daha kalitelidir yumurtalar elde ediliyor diye biliyorum

Kizlar merhaba bende gonal f kullaniyorum bugün gobegimden yaptıktan sonra kan geldi normal mi bugün 3.gunum ilk defa böyle kanadı

Merhaba arkadaşlar benim de 3 ağustosyita ikinci transferim olucak inş hayırlısı olur hepimiz için🤗🌸
Merhaba. Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah. Hangi iğne ilaçları kullanıyorsunuz? Nasıl gidiyor süreç ☺️

Kizlar merhaba bende gonal f kullaniyorum bugün gobegimden yaptıktan sonra kan geldi normal mi bugün 3.gunum ilk defa böyle kanadı
Merhaba. Benimde 3. Günüm bende de kan geliyor az miktarda iğneyi çıkardıktan hemen sonra kolonyalı pamuk bastırmak gerekiyor bastırmalınca çok kanıyor sanırım

Merhaba arkadaşlar bende bugün basladim tedaviye. Gonal f 150 ile basladim. Dozu düşük gibi geldi ama doktor yeterli olur zayıfsın dedi. Insallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz.
Merhabalar. Bende 150 ml ile tedavi sürecimi geçirdim ve 24 yumurtam oluşmuştu. İlk tüp bebek denememdi ve iyiki düşük doz başlanmış. Malum çok fazla yumurtalıkları uyarmanın farklı riskleri var. Bence gönlünüzü ferah tutun doktorunuza güvenin, zaten kontrolde yeterli görmesse dozunuzu artırır🌸

Merhabalar, bende ağustos ortalarında ikinci kez transferimi olacağım. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş embryomuz vardı bu ikinci deneme olacak. Umuyorum hepimiz için herşey güzel olsun 🌼

Merhabalar. Bende 150 ml ile tedavi sürecimi geçirdim ve 24 yumurtam oluşmuştu. İlk tüp bebek denememdi ve iyiki düşük doz başlanmış. Malum çok fazla yumurtalıkları uyarmanın farklı riskleri var. Bence gönlünüzü ferah tutun doktorunuza güvenin, zaten kontrolde yeterli görmesse dozunuzu artırır🌸
Yaa teşekkür ederim. Icim rahatladi. Insallah benimde güzel güzel yumurtalarım olur 🤭 sizinde insallah bu sefer sımsıkı tutunur bebisiniz. Guzel haberler vermek nasip olsun.

Merhaba. Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah. Hangi iğne ilaçları kullanıyorsunuz? Nasıl gidiyor süreç ☺️
Merhaba inşallah hepimizin güzel sonuçlanır ☺ yarın ignemin 4.gunu bitiyor cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek vitaminler kullaniyorum folk asit kalsiyum ve femare, gonal f 450 sizin ?☺

H
Merhabalar, bende ağustos ortalarında ikinci kez transferimi olacağım. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş embryomuz vardı bu ikinci deneme olacak. Umuyorum hepimiz için herşey güzel olsun 🌼
Herşey gönlünüzce hayırlı olsun inşallah 🌺

Merhaba inşallah hepimizin güzel sonuçlanır ☺ yarın ignemin 4.gunu bitiyor cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek vitaminler kullaniyorum folk asit kalsiyum ve femare, gonal f 450 sizin ?☺
İnşallah 🤗 bende gyno Ferro sanol folik asit ve balık yağı vitaminlerini kullanıyorum. Benim kontrol de cmrtesi nasipse inşallah herşey yolunda gider 🤲

Yaa teşekkür ederim. Icim rahatladi. Insallah benimde güzel güzel yumurtalarım olur 🤭 sizinde insallah bu sefer sımsıkı tutunur bebisiniz. Guzel haberler vermek nasip olsun.
Umuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :) sizin taze transfer mi olacak yoksa dondurulacak mı yumurtalarınız?

Back