• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Amin inşallah. Cidden çok emek veriliyor çaba harcanıyor maddi manevi ama yılmak yok ümitsizlik yok çok şükür hep şükür. Daha uzun süre bekleyenler var. Rabbim onların da sabrının mükâfatını versin. İsteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip olsun 🤲
Kesinlikle daha zor durumlar yaşayanlar var.tesellimiz hep bu oluyor zaten en azından benim bu.Dermansız dert olmasın yeter ki her sonuca hazırladım kendimi.insan işte yinede tedaviye başlayınca kesin olacak gibi hissediyor en güzel anahtar dua.duası kabul görenlerden eylesin Rabbim🤲

Hm yaşın da fazla yokmuş bende yaş faktörü deyince daha fazla bekliyodum açıkcası. Sanırım adetle başlar bende öyle oldu
Yok yaş faktörü olarak demek istemedim yaşıma göre rezervim az gibi yani doktorum öyle söylüyor o sebepten söyledim.Yoksa esas sorunumuz erkek sorunu

Ben 18 kutu merional kullandım aynı zamanda klomen ve tarlusal. 11 tane yumurta topladılar 7 tane olgun çıktı ve 5 günde 2 tane embriyo bekliyor şimdi

Kesinlikle daha zor durumlar yaşayanlar var.tesellimiz hep bu oluyor zaten en azından benim bu.Dermansız dert olmasın yeter ki her sonuca hazırladım kendimi.insan işte yinede tedaviye başlayınca kesin olacak gibi hissediyor en güzel anahtar dua.duası kabul görenlerden eylesin Rabbim🤲
Aynen öyle sanki hemen olucakmış gibi hissedip olmayınca moral bozuluyor. Kendi açımdan düşünüyorum başlarken her türlü olumlu yada olumsuz sonuçlar alacağımızı bilerek başladık ama yinede birşeyler ters gidince üzüldük moralimiz bozuldu 😑

Ben 18 kutu merional kullandım aynı zamanda klomen ve tarlusal. 11 tane yumurta topladılar 7 tane olgun çıktı ve 5 günde 2 tane embriyo bekliyor şimdi
Olgunluk ne seviyede olması gerekiyor acaba kaç günde kontrole gittiniz?

Ankara Memorial canım.İnsallah bu sefer olur en sonki kürtajdan sonra çok yıprandım,kafam allak bullak
Doğrudur toplarsın inşallah kendini moralini yüksek tut yani hepimiz öyle yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz mesela ben iğne oyası öğrendim onunla uğraşıyorum.

Doğrudur toplarsın inşallah kendini moralini yüksek tut yani hepimiz öyle yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz mesela ben iğne oyası öğrendim onunla uğraşıyorum.
Hiç yapamıyorum öyle şeyleri, sevmiyorum da bende kitap okumaya çalışıyorum bu sıralar ailemin yanındayım zaten vakit bir şekilde geçiyor ama aklım hep tedavide ne yaparsam yapayım unutamıyorum

Hiç yapamıyorum öyle şeyleri, sevmiyorum da bende kitap okumaya çalışıyorum bu sıralar ailemin yanındayım zaten vakit bir şekilde geçiyor ama aklım hep tedavide ne yaparsam yapayım unutamıyorum
Kitap okumak 👍 inan şu kulüpte bu işlerle uğraşıp da aklından çıkaran yoktur. Sabır bu zamanda devreye giriyor. Ailenizle vakit geçirmek de çok güzel biz memleketten uzağız her an gidemiyoruz kendimizce bişeyler bulmaya çalışıyoruz eminim sende kafanı dağıtacak birşeyler bulabilirsin.

Olgunluk ne seviyede olması gerekiyor acaba kaç günde kontrole gittiniz?
Olgunluk toplamadan sonra bakıyorlar . 11 tane yumurta topladılar sonra 3 gün sonra aramışlar dediler sadece 7 tane olgun öbürleri boş yani kalitesiz sonra 4 tane döllenmiş ve 5 güne sadece 2 tane kaldı. Ultrasona çok gittim ve hep kan verdik .ben devlette yapıyorum orda kurallar böyle herkese gelince ultrason ve kan veriyorlar .

Olgunluk toplamadan sonra bakıyorlar . 11 tane yumurta topladılar sonra 3 gün sonra aramışlar dediler sadece 7 tane olgun öbürleri boş yani kalitesiz sonra 4 tane döllenmiş ve 5 güne sadece 2 tane kaldı. Ultrasona çok gittim ve hep kan verdik .ben devlette yapıyorum orda kurallar böyle herkese gelince ultrason ve kan veriyorlar .
Sizinde ilk deneme mi?

Merhaba arkadaşlar bende bugün basladim tedaviye. Gonal f 150 ile basladim. Dozu düşük gibi geldi ama doktor yeterli olur zayıfsın dedi. Insallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz.
Kiloya göre mi veriliyor bende fostimon 150+75 kullanıyorum.

Back