Kesinlikle daha zor durumlar yaşayanlar var.tesellimiz hep bu oluyor zaten en azından benim bu.Dermansız dert olmasın yeter ki her sonuca hazırladım kendimi.insan işte yinede tedaviye başlayınca kesin olacak gibi hissediyor en güzel anahtar dua.duası kabul görenlerden eylesin RabbimAmin inşallah. Cidden çok emek veriliyor çaba harcanıyor maddi manevi ama yılmak yok ümitsizlik yok çok şükür hep şükür. Daha uzun süre bekleyenler var. Rabbim onların da sabrının mükâfatını versin. İsteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar
- Konu Sahibi Smrydn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Yok yaş faktörü olarak demek istemedim yaşıma göre rezervim az gibi yani doktorum öyle söylüyor o sebepten söyledim.Yoksa esas sorunumuz erkek sorunuHm yaşın da fazla yokmuş bende yaş faktörü deyince daha fazla bekliyodum açıkcası. Sanırım adetle başlar bende öyle oldu
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Aynen öyle sanki hemen olucakmış gibi hissedip olmayınca moral bozuluyor. Kendi açımdan düşünüyorum başlarken her türlü olumlu yada olumsuz sonuçlar alacağımızı bilerek başladık ama yinede birşeyler ters gidince üzüldük moralimiz bozulduKesinlikle daha zor durumlar yaşayanlar var.tesellimiz hep bu oluyor zaten en azından benim bu.Dermansız dert olmasın yeter ki her sonuca hazırladım kendimi.insan işte yinede tedaviye başlayınca kesin olacak gibi hissediyor en güzel anahtar dua.duası kabul görenlerden eylesin Rabbim
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Anladım canım hayırlısı olsun. Tedaviyi nerde görüyosunYok yaş faktörü olarak demek istemedim yaşıma göre rezervim az gibi yani doktorum öyle söylüyor o sebepten söyledim.Yoksa esas sorunumuz erkek sorunu
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahBende haziranda tedavi yaptım . 25 haziranda opu oldum 2 embriyo var . Ağustosta transfer yapacağız
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Olgunluk ne seviyede olması gerekiyor acaba kaç günde kontrole gittiniz?Ben 18 kutu merional kullandım aynı zamanda klomen ve tarlusal. 11 tane yumurta topladılar 7 tane olgun çıktı ve 5 günde 2 tane embriyo bekliyor şimdi
- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Ankara Memorial canım.İnsallah bu sefer olur en sonki kürtajdan sonra çok yıprandım,kafam allak bullakAnladım canım hayırlısı olsun. Tedaviyi nerde görüyosun
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Doğrudur toplarsın inşallah kendini moralini yüksek tut yani hepimiz öyle yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz mesela ben iğne oyası öğrendim onunla uğraşıyorum.Ankara Memorial canım.İnsallah bu sefer olur en sonki kürtajdan sonra çok yıprandım,kafam allak bullak
- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Hiç yapamıyorum öyle şeyleri, sevmiyorum da bende kitap okumaya çalışıyorum bu sıralar ailemin yanındayım zaten vakit bir şekilde geçiyor ama aklım hep tedavide ne yaparsam yapayım unutamıyorumDoğrudur toplarsın inşallah kendini moralini yüksek tut yani hepimiz öyle yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz mesela ben iğne oyası öğrendim onunla uğraşıyorum.
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Kitap okumak inan şu kulüpte bu işlerle uğraşıp da aklından çıkaran yoktur. Sabır bu zamanda devreye giriyor. Ailenizle vakit geçirmek de çok güzel biz memleketten uzağız her an gidemiyoruz kendimizce bişeyler bulmaya çalışıyoruz eminim sende kafanı dağıtacak birşeyler bulabilirsin.Hiç yapamıyorum öyle şeyleri, sevmiyorum da bende kitap okumaya çalışıyorum bu sıralar ailemin yanındayım zaten vakit bir şekilde geçiyor ama aklım hep tedavide ne yaparsam yapayım unutamıyorum
Olgunluk toplamadan sonra bakıyorlar . 11 tane yumurta topladılar sonra 3 gün sonra aramışlar dediler sadece 7 tane olgun öbürleri boş yani kalitesiz sonra 4 tane döllenmiş ve 5 güne sadece 2 tane kaldı. Ultrasona çok gittim ve hep kan verdik .ben devlette yapıyorum orda kurallar böyle herkese gelince ultrason ve kan veriyorlar .Olgunluk ne seviyede olması gerekiyor acaba kaç günde kontrole gittiniz?
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
İnşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız mutluluğumuz çoğalırMerhabalar kızlar . Bende birkaç güne 2. tedaviye başlayacağım . İnşallah bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olur
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Sizinde ilk deneme mi?Olgunluk toplamadan sonra bakıyorlar . 11 tane yumurta topladılar sonra 3 gün sonra aramışlar dediler sadece 7 tane olgun öbürleri boş yani kalitesiz sonra 4 tane döllenmiş ve 5 güne sadece 2 tane kaldı. Ultrasona çok gittim ve hep kan verdik .ben devlette yapıyorum orda kurallar böyle herkese gelince ultrason ve kan veriyorlar .
EvetSizinde ilk deneme mi?
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Kiloya göre mi veriliyor bende fostimon 150+75 kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar bende bugün basladim tedaviye. Gonal f 150 ile basladim. Dozu düşük gibi geldi ama doktor yeterli olur zayıfsın dedi. Insallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz.
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
İlk heyecan inşallah hayırlısıyla