• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba. Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah. Hangi iğne ilaçları kullanıyorsunuz? Nasıl gidiyor süreç ☺️

merhaba bende Ağustos başı gibi transfer olucam bir aksilik çıkmazsa eğer şuan ilaç olarak ne kullanıyorsunuz
Merhaba kızlar ilaç olarak şuan estrofem, coraspin, prenatal life, duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum son ikisine bu akşam başladım transferden sonra da oksapar ve progestan dex eklicek🙃

Merhaba kızlar ilaç olarak şuan estrofem, coraspin, prenatal life, duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum son ikisine bu akşam başladım transferden sonra da oksapar ve progestan dex eklicek🙃
Hmm transferden sonra da ek ilaçlar oluyor. Allah yardımcımız olsun baya kimyasal depoluyoruz ☺️

Kızlar merhaba ben bu adetimde tüp bebeğe başlıcam devlette raporlu yaptırdığımdan ilaçları önden aldırıyorlar bana gonalf, gonapeptyl,cetroide,progestan fitil,ovitrelle yazılmış. Kan sulandırıcı oksapar estrofem falan yok normalde herkese yazılıyormu bu ilaçlar yoksa gerekince mi yazılıyor yeni başlıcağımdan pek bilmiyorum kusura bakmayın

Kızlar merhaba ben bu adetimde tüp bebeğe başlıcam devlette raporlu yaptırdığımdan ilaçları önden aldırıyorlar bana gonalf, gonapeptyl,cetroide,progestan fitil,ovitrelle yazılmış. Kan sulandırıcı oksapar estrofem falan yok normalde herkese yazılıyormu bu ilaçlar yoksa gerekince mi yazılıyor yeni başlıcağımdan pek bilmiyorum kusura bakmayın
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Kusura bakacak bişey de yok endişelenmeyin. Bu grubun özelliği bu zaten aklımızdaki soruları sorup cevap bulmamız ve birbirimize yardımcı olmamız. Benim senin konunla ilgili bilgilxm yok ama gören bilgisi olan arkadaşlar cevap verirler diye düşünüyorum ☺️

Merhaba canım bana estrofem yazılmadı herkesin farklı oluyor kişiye özel tedavi gonalf bende kullandım cetroide kullandım diğerlerini yazmadı mesela şuan climara forte bant ve coraspin alıyorum sadece

İlk denemem evet donmuş transfer olucak benim 19 adet 3. Gün gittim climara forte bant ve coraspin verildi cumartesi kontrolüm var sanırım 5 Ağustos’ta bir aksilik olmaz ise transfer olur
Sonuç güzel olur umarım. Sizin süreci de burdan takip edebiliriz. Haberleşiriz bizim transferde yakın tarihlerde olucak galiba

Merhaba Benimde cumartesi İlk kontrolüm var.Su an Yasmin ve yanında takviyeler kullanıyorum.Yasmin bittikten 2 gün sonra gel dedi doktorum.Muhtemelen başlayacağım tedaviye, herşey Yolunda giderse taze transfer olur 10 gün önce Histereskopı oldum bu arada.3.denemem olacak ikincisnde tuttu Fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum Ocak sonunda.Eşimde şiddetli sperm sorunu var , Benimde rezervim az yaşıma göre inşallah bu sefer olur
Canım merhaba bende yarın sabah histeroskopi olucam nasıl bi süreç anlatır mısın

Canım merhaba bende yarın sabah histeroskopi olucam nasıl bi süreç anlatır mısın
Merhaba çok kolay, zaten genel anestezi alıyorsunuz.Ne olduğunu anlamadım bile ben , sadece işlemden sonra lekelenmelerim oldu onun dışında ağrım bile olmadı.İsleme gidip odaya gelmem yarım saat sürmüş sadece

Merhabalarr, devlette prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama sizin aldığınız ilaçlar yumurta toplama dönemi için kullanılan ilaçlar. Yani şuan almış olmanız sanırım doğru :) estrofem oksapar filan yumurta toplandıktan sonra transfer hazırlığı ve sonrasında kullanılan ilaçlar. Opu işleminiz yapıldıktan sonra size reçete edilecektir muhtemelen. Bu benim fikrim tabi doktorunuz daha doğru cvp verecektir:)

Back