- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
Merhaba. Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah. Hangi iğne ilaçları kullanıyorsunuz? Nasıl gidiyor süreç
Merhaba kızlar ilaç olarak şuan estrofem, coraspin, prenatal life, duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum son ikisine bu akşam başladım transferden sonra da oksapar ve progestan dex eklicekmerhaba bende Ağustos başı gibi transfer olucam bir aksilik çıkmazsa eğer şuan ilaç olarak ne kullanıyorsunuz
İğnelere yeni başladım yumurta istenilen boyuta gelirse toplanacak bakalımAmiiiin hepimiz için umarımsiz yumurta toplama aşamasındasınız sanırım ?
Hmm transferden sonra da ek ilaçlar oluyor. Allah yardımcımız olsun baya kimyasal depoluyoruzMerhaba kızlar ilaç olarak şuan estrofem, coraspin, prenatal life, duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum son ikisine bu akşam başladım transferden sonra da oksapar ve progestan dex eklicek
Öyle maalesef sonu hayırlı olurda değer inşHmm transferden sonra da ek ilaçlar oluyor. Allah yardımcımız olsun baya kimyasal depoluyoruz
İnşallah Rabbim hepimize mutlu bir tedavi sonu nasip etsin tez zamandaÖyle maalesef sonu hayırlı olurda değer inş
Hayırlı sonuçlar alırız inşallahMerhaba kızlar ilaç olarak şuan estrofem, coraspin, prenatal life, duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum son ikisine bu akşam başladım transferden sonra da oksapar ve progestan dex eklicek
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Kusura bakacak bişey de yok endişelenmeyin. Bu grubun özelliği bu zaten aklımızdaki soruları sorup cevap bulmamız ve birbirimize yardımcı olmamız. Benim senin konunla ilgili bilgilxm yok ama gören bilgisi olan arkadaşlar cevap verirler diye düşünüyorumKızlar merhaba ben bu adetimde tüp bebeğe başlıcam devlette raporlu yaptırdığımdan ilaçları önden aldırıyorlar bana gonalf, gonapeptyl,cetroide,progestan fitil,ovitrelle yazılmış. Kan sulandırıcı oksapar estrofem falan yok normalde herkese yazılıyormu bu ilaçlar yoksa gerekince mi yazılıyor yeni başlıcağımdan pek bilmiyorum kusura bakmayın
Siz henüz başlamadınız sanırım. İlk deneme mi?Hayırlı sonuçlar alırız inşallahbaya ilaç varmış bakalım cumartesi benim kontrol ne denecek
Merhaba canım bana estrofem yazılmadı herkesin farklı oluyor kişiye özel tedavi gonalf bende kullandım cetroide kullandım diğerlerini yazmadı mesela şuan climara forte bant ve coraspin alıyorum sadeceKızlar merhaba ben bu adetimde tüp bebeğe başlıcam devlette raporlu yaptırdığımdan ilaçları önden aldırıyorlar bana gonalf, gonapeptyl,cetroide,progestan fitil,ovitrelle yazılmış. Kan sulandırıcı oksapar estrofem falan yok normalde herkese yazılıyormu bu ilaçlar yoksa gerekince mi yazılıyor yeni başlıcağımdan pek bilmiyorum kusura bakmayın
İlk denemem evet donmuş transfer olucak benim 19 adet 3. Gün gittim climara forte bant ve coraspin verildi cumartesi kontrolüm var sanırım 5 Ağustos’ta bir aksilik olmaz ise transfer olurSiz henüz başlamadınız sanırım. İlk deneme mi?
Sonuç güzel olur umarım. Sizin süreci de burdan takip edebiliriz. Haberleşiriz bizim transferde yakın tarihlerde olucak galibaİlk denemem evet donmuş transfer olucak benim 19 adet 3. Gün gittim climara forte bant ve coraspin verildi cumartesi kontrolüm var sanırım 5 Ağustos’ta bir aksilik olmaz ise transfer olur
Umarım herkes güzel sonuçlar alır. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallahSonuç güzel olur umarım. Sizin süreci de burdan takip edebiliriz. Haberleşiriz bizim transferde yakın tarihlerde olucak galiba
İnşallah herşeyin hayırlısıUmarım herkes güzel sonuçlar alır. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Canım merhaba bende yarın sabah histeroskopi olucam nasıl bi süreç anlatır mısınMerhaba Benimde cumartesi İlk kontrolüm var.Su an Yasmin ve yanında takviyeler kullanıyorum.Yasmin bittikten 2 gün sonra gel dedi doktorum.Muhtemelen başlayacağım tedaviye, herşey Yolunda giderse taze transfer olur 10 gün önce Histereskopı oldum bu arada.3.denemem olacak ikincisnde tuttu Fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum Ocak sonunda.Eşimde şiddetli sperm sorunu var , Benimde rezervim az yaşıma göre inşallah bu sefer olur
Merhaba çok kolay, zaten genel anestezi alıyorsunuz.Ne olduğunu anlamadım bile ben , sadece işlemden sonra lekelenmelerim oldu onun dışında ağrım bile olmadı.İsleme gidip odaya gelmem yarım saat sürmüş sadeceCanım merhaba bende yarın sabah histeroskopi olucam nasıl bi süreç anlatır mısın
Hadi hayırlısı olsun sorunsuz bir süreç geçsin umarım :) taze transfer mi olacaksınız ?İğnelere yeni başladım yumurta istenilen boyuta gelirse toplanacak bakalım
Merhabalarr, devlette prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama sizin aldığınız ilaçlar yumurta toplama dönemi için kullanılan ilaçlar. Yani şuan almış olmanız sanırım doğru :) estrofem oksapar filan yumurta toplandıktan sonra transfer hazırlığı ve sonrasında kullanılan ilaçlar. Opu işleminiz yapıldıktan sonra size reçete edilecektir muhtemelen. Bu benim fikrim tabi doktorunuz daha doğru cvp verecektir:)Kızlar merhaba ben bu adetimde tüp bebeğe başlıcam devlette raporlu yaptırdığımdan ilaçları önden aldırıyorlar bana gonalf, gonapeptyl,cetroide,progestan fitil,ovitrelle yazılmış. Kan sulandırıcı oksapar estrofem falan yok normalde herkese yazılıyormu bu ilaçlar yoksa gerekince mi yazılıyor yeni başlıcağımdan pek bilmiyorum kusura bakmayın
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel bi süreç olurHadi hayırlısı olsun sorunsuz bir süreç geçsin umarım :) taze transfer mi olacaksınız ?
Buradan sağlıkla gebelik haberleri verelim yakın zamanda umarım o zaman :) transferiniz yaklaşık hangi güne denk geliyor:)Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel bi süreç olurevet taze transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?