• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Embriyo sayısı düşük olursa havuz yaparız demiştik 2 defa yumurta toplama ilkti bu bunlar dondurulacak adetle 2. Toplamaya başlayacağız havuz dediğinz o oluyo sanırım
Arkadaşlar, havuz yaptıracaklar özellikle, lütfen NGS isteyin doktorunuzdan.
Bakın ben de havuz yaptırmıştım 6 embriyom vardı. 2 kimyasal 1 de tutmayan transferler geçirdim. Gerçekten çok yorucu bir süreç OPU. Kolay gibi duran zor bir süreç, rica ederim emekleriniz boşuna gitmesin.

Canım nerede yaptırıyorsun tedavini ? Ve amh testini nerede yaptirdin
Ankara şehir Hastanesi'nde yaptırmıştım testlerimi canım,1 buçuk yıl arayla 4.37 ve 0,59 çıktı böyle bir tutarsızlık olabilir mi ? iki sonuca da güvenmiyorum.Su an tedavimi Ankara Memorial de oluyorum canım

Ankara şehir Hastanesi'nde yaptırmıştım testlerimi canım,1 buçuk yıl arayla 4.37 ve 0,59 çıktı böyle bir tutarsızlık olabilir mi ? iki sonuca da güvenmiyorum.Su an tedavimi Ankara Memorial de oluyorum canım
Canim kesinlikle son testinin yanlis oldugunu dusunuyorum bence rezervinde sorun yoktur zaten normal rezervde 8-11 arasi olmasi gerekiyor diyo folikul sayiminda.
senin fsh in nasildi ?

Arkadaşlar, havuz yaptıracaklar özellikle, lütfen NGS isteyin doktorunuzdan.
Bakın ben de havuz yaptırmıştım 6 embriyom vardı. 2 kimyasal 1 de tutmayan transferler geçirdim. Gerçekten çok yorucu bir süreç OPU. Kolay gibi duran zor bir süreç, rica ederim emekleriniz boşuna gitmesin.
Bizde hic gebelik oluşmadığı için gerek duymadılar ama 2 toplamadan sonra embriyo sayısı fazla olursa düşünüyorum bizde sorun rezerv azlığı ve tüp

Canim kesinlikle son testinin yanlis oldugunu dusunuyorum bence rezervinde sorun yoktur zaten normal rezervde 8-11 arasi olmasi gerekiyor diyo folikul sayiminda.
senin fsh in nasildi ?
FSH ım 7 ile 10 arasında değişiyordu .İlk tüp bebek doktorum rezervin normal derken bu doktorum hiç beğenmedi malasef rezervin azalıyor dedi öyle deyince aldı beni bir stres.Son testte bir haftalık doğum kontrol hapı kullanıyordum , o yüzden yanlış çıkmış olabilir mi bilmiyorum.Ama doktorun 0.59 u baz aldı.En son Nisan ayında baska bir doktor toplam 12 folikül görmüştü bende anlam veremedim

0.5 olsa okadar follikulunuz olmazki benimde 0.5 bende 2 tane yumurta vardı cogaltma işlemiyle 5 oldu ama 2 tanesi olgundu ondan da bitanesi ulaştı 5. Güne
FSH ım 7 ile 10 arasında değişiyordu .İlk tüp bebek doktorum rezervin normal derken bu doktorum hiç beğenmedi malasef rezervin azalıyor dedi öyle deyince aldı beni bir stres.Son testte bir haftalık doğum kontrol hapı kullanıyordum , o yüzden yanlış çıkmış olabilir mi bilmiyorum.Ama doktorun 0.59 u baz aldı.En son Nisan ayında baska bir doktor toplam 12 folikül görmüştü bende anlam veremedim

Canim hic stres yapma 12 olan folikül 0.59 amh la imkansiz yani amh ta laboratuvar cok onemli kendi laboratuvar inda çalışan yerler daha güvenilir oluyor

0.5 olsa okadar follikulunuz olmazki benimde 0.5 bende 2 tane yumurta vardı cogaltma işlemiyle 5 oldu ama 2 tanesi olgundu ondan da bitanesi ulaştı 5. Güne
Sanırım ölçümde hata var , başka bir yerde daha olçtürmeyi düşünüyorum

Ya bugün ben dayanamadım test yaptım akşam. Transferin 4.gün bugün. 5.gün tek embriyo koyulmuştu. Erken gebelik testinde tek çizgi çıktı : (.
Biliyorum çok erken ama moralim bozuldu yine de. Önce tek çizgi çıkıp sonra pozitife dönen var mı aramızda?

Ya bugün ben dayanamadım test yaptım akşam. Transferin 4.gün bugün. 5.gün tek embriyo koyulmuştu. Erken gebelik testinde tek çizgi çıktı : (.
Biliyorum çok erken ama moralim bozuldu yine de. Önce tek çizgi çıkıp sonra pozitife dönen var mı aramızda?
Yapmayın böyle kendinize sizin en morale ihtiyacınız olan zaman…4.günde nasıl çıksın mucize olması lazım..Lütfen zamanını bekleyin🙏🏻

Birincisi cok cok erkn çıkmasını beklemeyin zaten bence bir daha da yapmayın kan gününe kadar birde sabah ilk idrar ile genelde yapılıyor siz akşam yapmışsınız..
Bence kendinizi boşuna strese sokmayın 🥰

Selamlar herkese. Uzun ugraşlar sonunda benim de bu gün ilk transferim olacak inşallah. Birkaç saat sonra yola cikiyoruz bebişlerimizi almak uzere. 3. Gun embriyosu, donmuş 2 tane transfer edilecek. Biri 7, digeri 8 hucreli. Gunuyle uyumlu dediler. En son endemetrium kalinligi 11-13 mm arasi idi. Sizlerin transferde kaç mm idi kalinlik, hatirliyormusunuz?
Slm Canım bende 3gu donmus embriyo transferi oldum 8 hucreli günümle uyumlu 14 ağustos test tarihi 29 una verdi

Back