• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Tabi ki öyle ama 28 yaşıma göre zamanım azalıyor maalesef.Bugün keşke dedim daha fazla olsaydı ama dondurup tekrar başa dönmemiş olurdum ama buna da şükür ne yapalım. Doktor pgt önerdi ama istemedik hayırlısı bakalım inşallah bunlardan birinin genetiği sağlamdır

Neden istemedin pgt? embriyoya zarar verir korkusuyla mı?
İşini sağlama almış olurdun aslında. Kafanda acaba kalmazdı.

İlk muayenemi yücel hoca yaptı.tedavi sürecinde yücel hoca izindeydi.hüsamettin bey baktı sonra hüsamettin hoca izine çıktı yumurta toplama transfer işlemi yücel hocaya denk gelmiş oldu şansıma.transferin kaçıncı günü.ikisi de çok iyi bir doktor gerçekten çok disiplinli.dakik bir merkez yücel beyin bilgisini tecrübesini tartışmaya gerek yok zaten 😇 hakkında hayırlısı olur umarım.ilaçlar biraz sıkıcı olabiliyor ama insan isteyince ona da katlanıyor mükafatını alırsın umarım. Test günün ne zaman

Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun.
Ben de önceki tedavilerimi Yücel Kahraman'da yaptırmıştım. Aslında iyi bir doktor ama bana 2 kere ısrarla kimyasal gebelik yaşattığı için de kırgınım ona. Umarım bebeğiniz tutar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet genetikkerimize bakıldı eşimde de bende de sorun yok . Embriyoların genetiği bozuktu muhtemelen

Kesinlikle embriyonun genetiği bozuk, yoksa böyle bir ihtimal yaşanma durumu bile olmaz. Aldığımız yüksek doz hormonlar yumurtaların kalitesini bozduğu için bu kadar bozuk embriyo oluşuyor.
Aret Kamar bu şekilde özetlemişti durumumu.

Bizde hic gebelik oluşmadığı için gerek duymadılar ama 2 toplamadan sonra embriyo sayısı fazla olursa düşünüyorum bizde sorun rezerv azlığı ve tüp
Rezerv azlığınızdan kastınız nedir bir de tüplerinizde ne var?

Bugün 4. günüm iğnede, yarın kontrolüm var. 300 doz gonalf de devam ediyorum. Şimdilik gayet güzel gidiyorum. Hayırlısı inşallah.

Merhaba kızlar dün 4 embriyom dollenmisti bugün aradılar yarın transfer ediceklermis 1 tanesini nasıl sizce 3.gun embriyosu oluyor canim skldi biraz

Neden istemedin pgt? embriyoya zarar verir korkusuyla mı?
İşini sağlama almış olurdun aslında. Kafanda acaba kalmazdı.

Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun.
Ben de önceki tedavilerimi Yücel Kahraman'da yaptırmıştım. Aslında iyi bir doktor ama bana 2 kere ısrarla kimyasal gebelik yaşattığı için de kırgınım ona. Umarım bebeğiniz tutar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kesinlikle embriyonun genetiği bozuk, yoksa böyle bir ihtimal yaşanma durumu bile olmaz. Aldığımız yüksek doz hormonlar yumurtaların kalitesini bozduğu için bu kadar bozuk embriyo oluşuyor.
Aret Kamar bu şekilde özetlemişti durumumu.

Rezerv azlığınızdan kastınız nedir bir de tüplerinizde ne var?
Rezerv azlığı dediği yumurtlama rezervi yani yumurtlamasi az bende de vardı aynı problem üstelik bunu doktora gidince öğrendim çünkü ben 2 kere kendim hamile kaldım ama boş gebelikti his araştırma gereği duymamıştım

Erken Ya bugün ben dayanamadım test yaptım akşam. Transferin 4.gün bugün. 5.gün tek embriyo koyulmuştu. Erken gebelik testinde tek çizgi çıktı : (.
Biliyorum çok erken ama moralim bozuldu yine de. Önce tek çizgi çıkıp sonra pozitife dönen var mı aramızda?
Erken yapmışsın cnm doktorlar özellikle tembihliyo erken test yapmayın sonra moral bozukluğu yaşıyolar buda duruma yansiyo diye benim bugün 8. Günüm ama ben bile yapmadım gününü bekliyorum 10. Gün yapıp 150 hsg görenler var yani HCG sonradan kanda yükselişe geciyomus sen 4. Günde yapmışsın sakin moralini bozup kendini strese sokma buda çok önemli biliyorsun inşallah güzel sonuçlar alicaz böyle düşünelim 😊

Erken yapmışsın cnm doktorlar özellikle tembihliyo erken test yapmayın sonra moral bozukluğu yaşıyolar buda duruma yansiyo diye benim bugün 8. Günüm ama ben bile yapmadım gününü bekliyorum 10. Gün yapıp 150 hsg görenler var yani HCG sonradan kanda yükselişe geciyomus sen 4. Günde yapmışsın sakin moralini bozup kendini strese sokma buda çok önemli biliyorsun inşallah güzel sonuçlar alicaz böyle düşünelim 😊
Teşekkürler canım inşalalh hepimiz güzel sonuçlar alacağız.

Kızlar sizde kasıklar da agri batma var mı belirtiniz var mı yada.Progestan iğneleri bana hayatı zehir etti çok kötüyüm kalcam davul gibi uyuyamıyorum bile

Rezerv azlığı dediği yumurtlama rezervi yani yumurtlamasi az bende de vardı aynı problem üstelik bunu doktora gidince öğrendim çünkü ben 2 kere kendim hamile kaldım ama boş gebelikti his araştırma gereği duymamıştım
Yani amh düşüklüğü değilse bahsettiğiniz bilmiyorum bu durumu, hangi değerinizden anlıyorsunuz? Muayenede görünen yumurta sayısından mı, amh mı kan değeri mi?

Merhabalar,
Gecen Cuma toplanan yumurtalarimdan 6 tanesi dollendi. Bunlarin 5'i 3. gune ulasti dediler. 5. gune gelince de 3 tanesi genetik teste gonderilecek, 2 tanesi de biraz geriden geliyor yarin bakacagiz haber verecegiz dediler. Stres altinda bekliyorum. Hala arama yok.
Icinizde gelisimi yavas embriyosu olup,6. gun olumlu yada olumsuz haber alan oldu mu? Bu cok rastlanilan bir durum mu anlayamadim.
Umarim hepimiz su sureci atlatiriz hayirlisiyla ve anneligi tadariz.

Yani amh düşüklüğü değilse bahsettiğiniz bilmiyorum bu durumu, hangi değerinizden anlıyorsunuz? Muayenede görünen yumurta sayısından mı, amh mı kan değeri mi?
Amh düşükse zaten yumurta rezervi az demektir yani aynı şey bende de ultrason muayenesinde yumurta az görünce doktor amh baktır dedi oda düşük çıktı zaten

Merhabalar,
Gecen Cuma toplanan yumurtalarimdan 6 tanesi dollendi. Bunlarin 5'i 3. gune ulasti dediler. 5. gune gelince de 3 tanesi genetik teste gonderilecek, 2 tanesi de biraz geriden geliyor yarin bakacagiz haber verecegiz dediler. Stres altinda bekliyorum. Hala arama yok.
Icinizde gelisimi yavas embriyosu olup,6. gun olumlu yada olumsuz haber alan oldu mu? Bu cok rastlanilan bir durum mu anlayamadim.
Umarim hepimiz su sureci atlatiriz hayirlisiyla ve anneligi tadariz.
Benimde 2 tane si 5. Güne ulaşmıştı ancak birisinin gelişimi geriden geliyo sonlandiricaz dediler bana geriden geliyosa zaten onda illa bı sıkıntı oluyo 3 tane olması da çok iyi bence benim sadece 1 tane oldu inşallah onlarda temiz döner 🙏

Kızlar sizde kasıklar da agri batma var mı belirtiniz var mı yada.Progestan iğneleri bana hayatı zehir etti çok kötüyüm kalcam davul gibi uyuyamıyorum bile
Progestan iğnesi dediğiniz ismi ne proluteks mi ? Ben proluteks vuruluyorum oda progestan hormonuymus yaklaşık 15-20 gündür günde 2 kere göbekten vuruyorum başlarda çok acıdı hala acıyo ama alıştı vücut herhalde ne bilim

Bende öyle olmuştum . Tek başıma oturup kalkamıyordum bile . Geceleri ateşim çıkıyor tir tir titriyordum . En son kalçamda apse olmuştu iğne yapacak yer bulamayıp kalçamın yanından yapmışlardı hemşireler . Çoook zor günlerdi . Buhara’da tedavi görmüştüm bende . Hemşireler kalçamı görünce çok şaşırmışlardı . Genel cerraha yönlendirdiler . Progestan fitile geçmiştim o da farklı yan etkiler yapmıştı . Zor günlerdi sizede geçmiş olsun . Umarım güzel haberler alırsınız ☺️

Benimde 2 tane si 5. Güne ulaşmıştı ancak birisinin gelişimi geriden geliyo sonlandiricaz dediler bana geriden geliyosa zaten onda illa bı sıkıntı oluyo 3 tane olması da çok iyi bence benim sadece 1 tane oldu inşallah onlarda temiz döner 🙏
Cok tesekkur ederim yanitiniza. Simdi telefon geldi, malesef o ikisi duzelmemis. Artik bu kalan 3'un test sonucunu bekleyecegiz 3 hafta.

Back