- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.788
- 773
Tabi ki öyle ama 28 yaşıma göre zamanım azalıyor maalesef.Bugün keşke dedim daha fazla olsaydı ama dondurup tekrar başa dönmemiş olurdum ama buna da şükür ne yapalım. Doktor pgt önerdi ama istemedik hayırlısı bakalım inşallah bunlardan birinin genetiği sağlamdır
Neden istemedin pgt? embriyoya zarar verir korkusuyla mı?
İşini sağlama almış olurdun aslında. Kafanda acaba kalmazdı.
İlk muayenemi yücel hoca yaptı.tedavi sürecinde yücel hoca izindeydi.hüsamettin bey baktı sonra hüsamettin hoca izine çıktı yumurta toplama transfer işlemi yücel hocaya denk gelmiş oldu şansıma.transferin kaçıncı günü.ikisi de çok iyi bir doktor gerçekten çok disiplinli.dakik bir merkez yücel beyin bilgisini tecrübesini tartışmaya gerek yok zaten hakkında hayırlısı olur umarım.ilaçlar biraz sıkıcı olabiliyor ama insan isteyince ona da katlanıyor mükafatını alırsın umarım. Test günün ne zaman
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun.
Ben de önceki tedavilerimi Yücel Kahraman'da yaptırmıştım. Aslında iyi bir doktor ama bana 2 kere ısrarla kimyasal gebelik yaşattığı için de kırgınım ona. Umarım bebeğiniz tutar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet genetikkerimize bakıldı eşimde de bende de sorun yok . Embriyoların genetiği bozuktu muhtemelen
Kesinlikle embriyonun genetiği bozuk, yoksa böyle bir ihtimal yaşanma durumu bile olmaz. Aldığımız yüksek doz hormonlar yumurtaların kalitesini bozduğu için bu kadar bozuk embriyo oluşuyor.
Aret Kamar bu şekilde özetlemişti durumumu.
Rezerv azlığınızdan kastınız nedir bir de tüplerinizde ne var?Bizde hic gebelik oluşmadığı için gerek duymadılar ama 2 toplamadan sonra embriyo sayısı fazla olursa düşünüyorum bizde sorun rezerv azlığı ve tüp