• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Hayırlısı olsun gayet güzel, 1 tane kaliteli embriyo bile yeter. Hem 1 ay vücudunuz da dinlendikten sonra transfer yapılması daha da güzel olur. Ben de öyle olmasını tercih ederim ama doktor ne der bilemiyorum tabi. Sizde sadece 1 ay mı yumurta toplandı, havuz oluşturulmadı mı?
Embriyo sayısı düşük olursa havuz yaparız demiştik 2 defa yumurta toplama ilkti bu bunlar dondurulacak adetle 2. Toplamaya başlayacağız havuz dediğinz o oluyo sanırım

AMH kısmına takılmayın. AMH sadece bir veri. Bazı doktorlar bunu önemsemiyor bile. 1 yumurtanız olsun, iyi kalite embriyo oluştursun ve genetiği düzgün olsun önemli olan bu.
Sayı sadece şansı arttırmak için gösterge. Ama herşey değil.
Tabi ki öyle ama 28 yaşıma göre zamanım azalıyor maalesef.Bugün keşke dedim daha fazla olsaydı ama dondurup tekrar başa dönmemiş olurdum ama buna da şükür ne yapalım.Doktor pgt önerdi ama istemedik hayırlısı bakalım inşallah bunlardan birinin genetiği sağlamdır

Kızlar merhaba, dün transferim oldu 3. Denemem 3 tane embriyo konuldu Allahım inşallah bu sefer tutar, isteyen herkese nasip etsin🙏 Bugünde işe başladım geçen 2 transferimde de evdeydim bu sefer normal hayata döniyim dedim inşallah bir sıkıntı olmaz:KK43:(
İnşallah sağlıkla doğarlar. Transferden kaç gün sonra işe başladınız

2 aylık rahîm dinlendirme süresince dikkat etmemiz gereken beslenme düzeni var mı arkadaşlar ?

Tabi ki öyle ama 28 yaşıma göre zamanım azalıyor maalesef.Bugün keşke dedim daha fazla olsaydı ama dondurup tekrar başa dönmemiş olurdum ama buna da şükür ne yapalım.Doktor pgt önerdi ama istemedik hayırlısı bakalım inşallah bunlardan birinin genetiği sağlamdır
İnşallah sağlamdır. Benim de yaş 30, amh'ımız aynıymış. Peki sizde de yumurtalar gelişirken 1 tanesinin önden geliştiği oluyor muydu, cetrotide vurulduğunda büyük olan baskılanarak eşitlenmesi mi sağlanıyor

İnşallah sağlamdır. Benim de yaş 30, amh'ımız aynıymış. Peki sizde de yumurtalar gelişirken 1 tanesinin önden geliştiği oluyor muydu, cetrotide vurulduğunda büyük olan baskılanarak eşitlenmesi mi sağlanıyor
Evet benim bir önceki tedavimde olmuştu, bu sefer önden doğum kontrol hapı kullandım esitlensin diye ama yine 2 tanesi yetişmedi.Aynen cetrodite verilip büyük olanın çatlamasını engelleyerek diğerlerinin yetişmesi sağlanıyor, yetişebilir yani merak etmeyin

Kalırlar canım merak etme en az yarısı kalır merak etme, Benim 2 tane kaldı inşallah tutar da bir daha uğraşmam .Benim yumurta sayım az eşimde de spermler kötü bu kadar oluyor ancak
Bizimde sperm değerleri berbat bende de çikolata kisti var. İnş kalır sağlıkla da tutunur maddi manevi çok yıprandık. 9 yıldır hasretiz. Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah.

2 den fazla kalırsa dondurmaya ücret veriyorsun canım.İlk verdiğimiz ücret ilk transfere dahil, sonrasında kalırsa transfer ücreti verirsin ikinci kez transfer olursan
Yaa öylemi ben dondurmaya da ücret ödiycez diye düşünmüştüm öyleyse çok iyi. 2 den fazla kalırsa ne kadar ödeniyor acaba

İlk muayenemi yücel hoca yaptı.tedavi sürecinde yücel hoca izindeydi.hüsamettin bey baktı sonra hüsamettin hoca izine çıktı yumurta toplama transfer işlemi yücel hocaya denk gelmiş oldu şansıma.transferin kaçıncı günü.ikisi de çok iyi bir doktor gerçekten çok disiplinli.dakik bir merkez yücel beyin bilgisini tecrübesini tartışmaya gerek yok zaten 😇 hakkında hayırlısı olur umarım.ilaçlar biraz sıkıcı olabiliyor ama insan isteyince ona da katlanıyor mükafatını alırsın umarım. Test günün ne zaman

İlk muayenemi yücel hoca yaptı.tedavi sürecinde yücel hoca izindeydi.hüsamettin bey baktı sonra hüsamettin hoca izine çıktı yumurta toplama transfer işlemi yücel hocaya denk gelmiş oldu şansıma.transferin kaçıncı günü.ikisi de çok iyi bir doktor gerçekten çok disiplinli.dakik bir merkez yücel beyin bilgisini tecrübesini tartışmaya gerek yok zaten 😇 hakkında hayırlısı olur umarım.ilaçlar biraz sıkıcı olabiliyor ama insan isteyince ona da katlanıyor mükafatını alırsın umarım. Test günün ne zaman

Bizimde sperm değerleri berbat bende de çikolata kisti var. İnş kalır sağlıkla da tutunur maddi manevi çok yıprandık. 9 yıldır hasretiz. Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah.
İnşallah arkadaşım ama üzülme benim teyzemin 9 yıl olmadı sonra doğal yollardan 4 çocuğu oldu kendiliğinden tedavi falan da görmedi

İnşallah arkadaşım ama üzülme benim teyzemin 9 yıl olmadı sonra doğal yollardan 4 çocuğu oldu kendiliğinden tedavi falan da görmedi
Herşey Allahtan zaten. Biz ne kadar uğraşsakta Allah vermeyince olmuyor. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Allah bu yolda emek harcayanların kucaklarını boş bırakmasın inşallah.

Kızlar merhaba bugün transferimin üçüncü günü sağ kasığımda böyle sanki sizi var gibi içeride damar şişmiş gibi hissediyorum sizde oldu mu böyle bişi 😂

Yok yok o kadar iyi değil, Bunların hepsinde ayrı transferler oldu.İlk opum aynı yerde oldu, sonrakiler farklı yerde oldu.Rezervim her ay değişiyor, ama benimde zamanım azalıyor maalesef,.Ama 0,59 olduğunu düşünmüyorum bir tık daha yüksektir ama yine de yaşıma göre düşük
Canım nerede yaptırıyorsun tedavini ? Ve amh testini nerede yaptirdin

Malasef sebep yok , muhtemelen genetiği bozuktu.Halbu ki iki embriyom da tutmuştu.Birusi kesesi hiç gelişmedi , diğeri de geriden geldi ama kalp atışı durdu
Kişisel genetiklerinize bakıldı mı hiç?
Sebepsiz düşük yok aslında, ya kromozom bozukluğu vardır ya da bireysel rahatsızlığınız.

Back