- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
- 53
Ben doktorumdan çok memnun Murat özekinci İnstagram varsa bakabilirsiniz fiyat 10 bin TL ilaçlarla beraber 16 bin buldu herşeyi tane tane anlatan bir doktorMemnunmusunuz acaba bir de ücretleri nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doktorumdan çok memnun Murat özekinci İnstagram varsa bakabilirsiniz fiyat 10 bin TL ilaçlarla beraber 16 bin buldu herşeyi tane tane anlatan bir doktorMemnunmusunuz acaba bir de ücretleri nasıl
Canim araştırmalarima gore yumurtalar en kaliteli olsun diye kullanmislar burada forumda ki arkadaşlardan da tecrubelilerden öyle tavsiyeler okumuştum.Valla ben ilaçları düzenli kullanmak dışında hiç birşey yapmadım. Çok etkili ilaçlar olduğu için başka düzenli birşey kullanmak istemedim. Tabi doktorun daha iyi bilir :)
Himm anladim canim insallah yüzünüz (yüzümüz) güler canimIlk denemem canım. Daha önce doğal yolla 2 gebelik oldu benim. 1 i düşük oldu 2. Kimyasal. 1 yıldır sebepsiz gebelik olmuyordu o yuzden tüp bebege basladik.
Aminnn insallah canimGüzel haberlerini bekliyorum. Cok güzel yumuslarin olsun insallah. Rabbim kucağıni doldursun isteyen hakeden herkesin ❤❤
Merhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallah narkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların d etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallahMerhaba herkese, 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe terfi ettim :) geçtiğimiz cumartesi iğnelere başladık. Bu cumartesi yine kontrolüm var, yumurta toplama için tarih belirlenecek. Daha önce opu geçirmiş olanlara sormak istiyorum; giderken nasıl hazırlanmalıyım şunu giy yanına şunu al şeklinde tavsiyeleriniz var mı?
Kafeini komple kestim canım sigaram alkolüm zaten yok tüp bebeğe başlamadan önce yoğurda yaban mersini katıp yemiştim bir kaç kez yumurtlamayı güçlendirdiğini duymuştum.Sağlıklı olmadığını düşündüğüm gıdalardan uzak durmaya çalıştım paketli hazır gıdalar, abur cubur cips vs yemiyorum.yemekleri az yağlı yapıyorum, zayıfım aslında ama bu süreçte karın ve Rahim bölgesinde oluşabilecek yağlanmaların önüne geçmek için. Bunların dışında extra bişey yapmadımCanim bende çok yumurta toplanmadi ama biraz ağrı oldu hani şişkinlik ve biraz rahminde sanki baskı varmis gibi hissediyorum bana da kendini çok yorma dedi hemsirem. Sen avokado dışında bisey yaptın mı bende yapayım de sonrasi ağrılı olmasın
Çok teşekkürlerBen doktorumdan çok memnun Murat özekinci İnstagram varsa bakabilirsiniz fiyat 10 bin TL ilaçlarla beraber 16 bin buldu herşeyi tane tane anlatan bir doktor
Değişiklik var mıBen doktorumdan çok memnun Murat özekinci İnstagram varsa bakabilirsiniz fiyat 10 bin TL ilaçlarla beraber 16 bin buldu herşeyi tane tane anlatan bir doktor
Ay inşallah canım benim , şimdi yoldayız gidiyoruz.Duaların için çok teşekkür ederimCilekkokusuu canim bugün yumurta toplama günün
Allah yardımcın olsun canim insallag ağrısız bir işlemin olur ve sonunda kaliteli olgun yumurtalarının haberini alır bize de güzel haber verirsin canim
Günaydın bugün testimi sabah yaptım erken ve normal test ikiside negatifDeğişiklik var mı
Allah yardımcınız olsun inşallah yumurtalarınız olgun çıkar ve döllenirler. A kalite embriyolarınız olsunCilekkokusuu canim bugün yumurta toplama günün
Allah yardımcın olsun canim insallag ağrısız bir işlemin olur ve sonunda kaliteli olgun yumurtalarının haberini alır bize de güzel haber verirsin canim
Bende yapacağım akşamGünaydın bugün testimi sabah yaptım erken ve normal test ikiside negatif
Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim ne kadar çok yumurtan olmuş maşallah şimdi sanırım transfer aşamasındasın umarım senin için de her şey yolunda gider ve biran önce bebisine kavuşursun daha önce narkoz almamıştım nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum her ihtimale karşı kap isterimMerhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallah narkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Çok mantıklı ben de elbise giyerim büyük ihtimal şimdi bile şişkinlik var karnımda. TeşekkürlerValla ben elbise giyiyorum işlem olacağı zaman. Opu dada çok şişmiştim yine elbise giydim. Sıkmayan geniş bişe. Daha rahat ediyorum ben canım :)
43 müüüü daha önce hiç bu kadar yumurtlayan duymaıştım maşallah :) pco falan mı vardı sizde? Hangi ilaçları kullanmıştınız yumurta gelişimi sürecinde acaba?Merhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallah narkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Canım işlemim bitti ama daha doktorla görüşmedim, bakalım ne diyecek merak ediyorumCilekkokusuu canım oldu mu işlemin? nasılsın? kaç yumurtan toplandı? İnşallah güzel kaliteli yumuşların olmuştur.