• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Valla ben ilaçları düzenli kullanmak dışında hiç birşey yapmadım. Çok etkili ilaçlar olduğu için başka düzenli birşey kullanmak istemedim. Tabi doktorun daha iyi bilir :)
Canim araştırmalarima gore yumurtalar en kaliteli olsun diye kullanmislar burada forumda ki arkadaşlardan da tecrubelilerden öyle tavsiyeler okumuştum.
Hakkımızda hayırlısı olsun tedavimiz vesile olsun ❣

Merhaba herkese, 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe terfi ettim :) geçtiğimiz cumartesi iğnelere başladık. Bu cumartesi yine kontrolüm var, yumurta toplama için tarih belirlenecek. Daha önce opu geçirmiş olanlara sormak istiyorum; giderken nasıl hazırlanmalıyım şunu giy yanına şunu al şeklinde tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallah 🤲 narkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların d etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallah 🌸
Canim bende çok yumurta toplanmadi ama biraz ağrı oldu hani şişkinlik ve biraz rahminde sanki baskı varmis gibi hissediyorum bana da kendini çok yorma dedi hemsirem. Sen avokado dışında bisey yaptın mı bende yapayım de sonrasi ağrılı olmasın
Kafeini komple kestim canım sigaram alkolüm zaten yok tüp bebeğe başlamadan önce yoğurda yaban mersini katıp yemiştim bir kaç kez yumurtlamayı güçlendirdiğini duymuştum.Sağlıklı olmadığını düşündüğüm gıdalardan uzak durmaya çalıştım paketli hazır gıdalar, abur cubur cips vs yemiyorum.yemekleri az yağlı yapıyorum, zayıfım aslında ama bu süreçte karın ve Rahim bölgesinde oluşabilecek yağlanmaların önüne geçmek için. Bunların dışında extra bişey yapmadım

Cilekkokusuu Cilekkokusuu canim bugün yumurta toplama günün 🙈
Allah yardımcın olsun canim insallag ağrısız bir işlemin olur ve sonunda kaliteli olgun yumurtalarının haberini alır bize de güzel haber verirsin canim 🥰
Ay inşallah canım benim , şimdi yoldayız gidiyoruz.Duaların için çok teşekkür ederim🥰

Günaydın herkese. Regl oldum bugün. Faruk Buyru'ya tedavi olmaya karar verdik. Muayene 14.00de açılıyormuş. Doktora ulaşmak için sabırsızlanıyorum. Allah'ım hiçbirimizi utandırmasın.

Cilekkokusuu Cilekkokusuu canim bugün yumurta toplama günün 🙈
Allah yardımcın olsun canim insallag ağrısız bir işlemin olur ve sonunda kaliteli olgun yumurtalarının haberini alır bize de güzel haber verirsin canim 🥰
Allah yardımcınız olsun inşallah yumurtalarınız olgun çıkar ve döllenirler. A kalite embriyolarınız olsun :dua:

Merhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallah 🤲 narkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallah 🌸
Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim ne kadar çok yumurtan olmuş maşallah 🧿 şimdi sanırım transfer aşamasındasın umarım senin için de her şey yolunda gider ve biran önce bebisine kavuşursun 🤲 daha önce narkoz almamıştım nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum her ihtimale karşı kap isterim 😊

Merhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallah 🤲 narkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallah 🌸
43 müüüü daha önce hiç bu kadar yumurtlayan duymaıştım maşallah :) pco falan mı vardı sizde? Hangi ilaçları kullanmıştınız yumurta gelişimi sürecinde acaba?

Kızlar bende pazartesi günü dondurulmuslar la transfer olacağım ins bir gün orda kalacağım çünkü 2 saatlik yoldan gidiyorum hayırlısı olsun ins herkese de bana da nasip etsin Rabbim :) kabızlık çok yaşıyordum duphalac şurup verdi bu benim üçüncü transferim ilk ikisi kabızlıktan tutmadı bence çünkü çok kötüydü en son lavman kullanmıştım.Doktor dedi sakın zorlama kendini

Canlarım merhaba, biliyorsunuz tekrar tüp bebek surecindeyim, genetik ve kromozom testlerimi yaptırdım. Kromozomda sorun yok, kan pıhtılaşma testlerinde ise şöyle bir bulgu çıktı: MTHFR A1298C ve MTHFR C677 heterozigot çıktı, Faktör V ve Faktör II normal.
Bu iki değerdeki heterozigot tehlikeli bir şey mi acaba? Doktoruma iki hafta sonra gideceğim, bileniniz varsa bu önemli bir şey mi acaba?

Back