- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim hepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun inşallahHakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kaliteli embriyoların oluşmuştur. Ben ilk denemem de dondurulmuştu hastaneden eve gelirken üzülürdüm orada bıraktım diye. İnşallah istediğin gibi olur.
İnşallah canim bide böyle mide bulantısı gelyor hafif bir halsizlikte var üstümde değişik ruh halinde gibiyim sanki ilaçlardandir diye düşündümBende aynı ilaçları kullandım canım ilk 3 gün çok kötü başim ağrıdı, sonrada geçti.Sanirim vücut alıştı baş ağrısına,seninde geçer inşallah
Belkide kisiden kişiye degsyodur canım yada stres yapıyorum ondan agryor anlayamadmDaha önce gonalf, merional, menapur ve cetrotide ilaçlarını kullandım ama hiç baş ağrısı sorunu yaşamadım
İlaçlardan hepsi ama yine de kontrole gittiğinde doktoruna sor.Ben ilk 3 gün baş ağrısından uyuyamadım,çok farklı bir ağrıydı sonrasında geçti çok şükürİnşallah canim bide böyle mide bulantısı gelyor hafif bir halsizlikte var üstümde değişik ruh halinde gibiyim sanki ilaçlardandir diye düşündüm
Sorarım canım benim hafif hafif arada ağrı var o kadar şiddetli değil buarada cetrotide iğneyi kullandinmi ben bugün baslycam koldan yapicakmisim kendim yapabilrmiyim acaba yoksa acilemi gitsem kararsizimİlaçlardan hepsi ama yine de kontrole gittiğinde doktoruna sor.Ben ilk 3 gün baş ağrısından uyuyamadım,çok farklı bir ağrıydı sonrasında geçti çok şükür
Ben göbekten yapmıştım koldan da yaplabilirsin kendin çok basit.İnternettem de videoları izleyip daha rahat yaparsınSorarım canım benim hafif hafif arada ağrı var o kadar şiddetli değil buarada cetrotide iğneyi kullandinmi ben bugün baslycam koldan yapicakmisim kendim yapabilrmiyim acaba yoksa acilemi gitsem kararsizim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu sefer. Bende yarın 2. Kez transfer olacağım. İlki benimde tutmuştu kimyasal oldu. Allah sağlıkla sıhhatle evlatlat versin umarımMerhaba bende dün 2.transferimi oldum ilk transferde tutmuştu ama 9 haftalık kaybetmiştim.inş bu sefer sonuna kadar gidebilirim.Rabbim herkese nasip etsin.
Bende olmadı ama olabilir canım. Baş ağrısı yazıyor yan etkilerinde. Eğer imkanın varsa en iyisi dinlenmek. Ben çalıştığım için baş ağrım olduğunda parol içmiştim.Kizlar cevap verirseniz çok sevinirim
Herkesin bünyesine göre çok değişiyor ilaçların yan etkileri. Sonuçta hepsi çok güçlü ilaçlar. Ama biz daha güçlüyüz öyle düşün :) bende de bazı etkileri oldu ama önemli birşey olmadıkça üzerne düşmemek en iyisi bence canım. Sonucun çok iyi olur inşallahhh:)Belkide kisiden kişiye degsyodur canım yada stres yapıyorum ondan agryor anlayamadm
Acile gelip yaptrdm canım tektim cesaret edemedim hemşirem bana koldan yaptr mutlaka demistiBen göbekten yapmıştım koldan da yaplabilirsin kendin çok basit.İnternettem de videoları izleyip daha rahat yaparsın
İnşallah canım seninde olumlu olur yarın kontrolüm var bakalim ne dycek doktor senin kacinci günün tedavininHerkesin bünyesine göre çok değişiyor ilaçların yan etkileri. Sonuçta hepsi çok güçlü ilaçlar. Ama biz daha güçlüyüz öyle düşün :) bende de bazı etkileri oldu ama önemli birşey olmadıkça üzerne düşmemek en iyisi bence canım. Sonucun çok iyi olur inşallahhh:)
Evet canım ben ilk iki iğneyi vurduğumda baş ağrım olmuştu daha sonrasında geçtiKizlar cevap verirseniz çok sevinirim
Ben nisan ayında opu oldum canım. Dondurulmuş embyolarım var yarın transfer olcam. İkinci transferim. İlki haziranda kimyasal olmuştu. Bende sabırsızlıkla yarını ve önümdeki 10 günün geçmesini bekliyorum :)İnşallah canım seninde olumlu olur yarın kontrolüm var bakalim ne dycek doktor senin kacinci günün tedavinin
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur canimBen nisan ayında opu oldum canım. Dondurulmuş embyolarım var yarın transfer olcam. İkinci transferim. İlki haziranda kimyasal olmuştu. Bende sabırsızlıkla yarını ve önümdeki 10 günün geçmesini bekliyorum :)
Dediğinde mantıklı aslında düşününce şöyle bir ama doktoruma da güvenim inancım tam bizim taze transfer olacak ağustos ortasında şuan gonalf kullanıyorum bakalım neler bekleyecek biziBen de şöyle birşey duydum. Taze embriyo demek, kadının günlerce yoğun hormon ilaçlarına maruz kalmış olan vücuduna hemen embriyoları yerleştirmek oluyormuş, öyle olunca da rahim iç sıvısı ve yapısının embriyoyu tutma oranı düşüyormu. O sebeple 1 ay dinlendirip rahim ve yumurtalıkla normale döndükten sonra transferi yapmak başarı oranını yükseltiyormuş. Sanırım ben de hemen transfer yapılmasından ziyade 1-2 ay sonrasını isteyeceğim.
Amiiiiin inşallah. Senin transferin ne zamana geliyor canım ?Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur canim
Ben şuan tedavinin 8.gunundeyim canım yumurta toplama filan ne zaman olur bilemiyorum dahaAmiiiiin inşallah. Senin transferin ne zamana geliyor canım ?
Galiba ay sonuna doğru olur transferin. Allah hayırlısını versin canım. Eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlıyor. Kaba bir tabir oldu ama maalesef öyle. Yaşadağımız herşeyi unutturacak haberler alalımBen şuan tedavinin 8.gunundeyim canım yumurta toplama filan ne zaman olur bilemiyorum daha
İnşallah canım benim ilk denemem ruh halim bir farkli ilaclardanmi yada ilk tecrubemmi ondanmi bilmiyorum sadece uyumak istiyorum emeklerimizin karsligini alallim inşallah gerçekten insan işin içine girince anliyor surecin zorlugunuGaliba ay sonuna doğru olur transferin. Allah hayırlısını versin canım. Eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlıyor. Kaba bir tabir oldu ama maalesef öyle. Yaşadağımız herşeyi unutturacak haberler alalım