Merhaba aradilar mi seni ? Benim 4 tane 3. Gün embriyom kalmis. Cok azalmis ya üzüldüm. Insallah sen güzel haberler almışsındırDaha atamadılar canim bugün ararlar Allahim sen yardım et inşallah güzel şeyler söylerler
Olsun sıkmayın canınızı hayırlısı olsun benim sadece iki tane üçüncü gün embriyosu kaldı birinci kalite onlarda transfer oldu bekliyorum dondurulmaya hiç kalmadı ama nasip böyleymişMerhaba aradilar mi seni ? Benim 4 tane 3. Gün embriyom kalmis. Cok azalmis ya üzüldüm. Insallah sen güzel haberler almışsındır
Merhaba herkese, 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe terfi ettim :) geçtiğimiz cumartesi iğnelere başladık. Bu cumartesi yine kontrolüm var, yumurta toplama için tarih belirlenecek. Daha önce opu geçirmiş olanlara sormak istiyorum; giderken nasıl hazırlanmalıyım şunu giy yanına şunu al şeklinde tavsiyeleriniz var mı?
Benimde 4 ünü bir tüpe koymuslar nasil oluyorsa. Hepsi birden cözülecekmis . 2 tane transfer olacak bana da 2si çöpe gidiyor resmen.Olsun sıkmayın canınızı hayırlısı olsun benim sadece iki tane üçüncü gün embriyosu kaldı birinci kalite onlarda transfer oldu bekliyorum dondurulmaya hiç kalmadı ama nasip böyleymiş
Insallah 4 ü de 5. Güne gider canım benim de canım sıkıldı benimde 8 tane dollenmis ama bugün 1. Gün bakalım bir 3. Gün birde 5. Gün arayacağız dedi umarım 5. Güne giden embriyomuz olur sizde sperm faktörü var mi canım 3. Gunden sonra sperm etkili oluyormuş 5. Güne gitmeyeMerhaba aradilar mi seni ? Benim 4 tane 3. Gün embriyom kalmis. Cok azalmis ya üzüldüm. Insallah sen güzel haberler almışsındır
Canım 3. Gün de mi donduruldu senin embriyolarBenimde 4 ünü bir tüpe koymuslar nasil oluyorsa. Hepsi birden cözülecekmis . 2 tane transfer olacak bana da 2si çöpe gidiyor resmen.
Ben Memorial tüp bebek tedavisi gördümArkadaşlar merhaba aranızda Antalya da tedavi gören var mı
Yaa evet 3. Gunde dondurulmus hepsi iyi kalitede dediler. Transferden önce çözüp 5. Güne gitmesini bekleyecekleemis. Neden hic anlamıyorum. Sperm faktörü yok canim bizde . Esimin değerleri gayet iyi.Canım 3. Gün de mi donduruldu senin embriyolar
Memnunmusunuz acaba bir de ücretleri nasılBen Memorial tüp bebek tedavisi gördüm
Yaaa senin insallah 5. Güne gider herhalde kalitesi düşük benim 5. Güne göre. Yinede bilemiyorum ki .Insallah 4 ü de 5. Güne gider canım benim de canım sıkıldı benimde 8 tane dollenmis ama bugün 1. Gün bakalım bir 3. Gün birde 5. Gün arayacağız dedi umarım 5. Güne giden embriyomuz olur sizde sperm faktörü var mi canım 3. Gunden sonra sperm etkili oluyormuş 5. Güne gitmeye
Valla ben elbise giyiyorum işlem olacağı zaman. Opu dada çok şişmiştim yine elbise giydim. Sıkmayan geniş bişe. Daha rahat ediyorum ben canım :)Merhaba herkese, 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe terfi ettim :) geçtiğimiz cumartesi iğnelere başladık. Bu cumartesi yine kontrolüm var, yumurta toplama için tarih belirlenecek. Daha önce opu geçirmiş olanlara sormak istiyorum; giderken nasıl hazırlanmalıyım şunu giy yanına şunu al şeklinde tavsiyeleriniz var mı?
Valla ben ilaçları düzenli kullanmak dışında hiç birşey yapmadım. Çok etkili ilaçlar olduğu için başka düzenli birşey kullanmak istemedim. Tabi doktorun daha iyi bilir :)Canim kizlar, nasil gidiyor tedaviler insallah bu ay bize bebegimize kavustururbenim bat 15 agustos baslayacagiz insallah yaptiginiz ozel seyler var mi ? Ben aylardir omega 3 ve Co 200 iciyorum buna ek olarak tedaviye baslarken C life macun ve Beeo propolis kudret narli ginsengli shotu da icecegim vesile olsunlar amin
Neden acaba başta 5. Güne gitmesini beklemesinler dondurup çözdürüp tekrar gitmesini bekleyeceklermis canim birde bu senin ilk denememin daha önce denemen oldu mu oldu ise kaçıncı gün embriyosuyduYaa evet 3. Gunde dondurulmus hepsi iyi kalitede dediler. Transferden önce çözüp 5. Güne gitmesini bekleyecekleemis. Neden hic anlamıyorum. Sperm faktörü yok canim bizde . Esimin değerleri gayet iyi.
Merhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallahMerhaba herkese, 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe terfi ettim :) geçtiğimiz cumartesi iğnelere başladık. Bu cumartesi yine kontrolüm var, yumurta toplama için tarih belirlenecek. Daha önce opu geçirmiş olanlara sormak istiyorum; giderken nasıl hazırlanmalıyım şunu giy yanına şunu al şeklinde tavsiyeleriniz var mı?
Insalalh canim güzel haberler alırım bende .. inslaalh seninki de transfer aşamasında her şey rast gider ilerler embriyolarinYaaa senin insallah 5. Güne gider herhalde kalitesi düşük benim 5. Güne göre. Yinede bilemiyorum ki .
Canim bende çok yumurta toplanmadi ama biraz ağrı oldu hani şişkinlik ve biraz rahminde sanki baskı varmis gibi hissediyorum bana da kendini çok yorma dedi hemsirem. Sen avokado dışında bisey yaptın mı bende yapayım de sonrasi ağrılı olmasınMerhaba, inşallah tedavinin her aşaması güzel geçer Allah'm emeklerinin karşılığını boş bırakmaz inşallahnarkozlu Bi işlem biliyorsun yedek kıyafete gerek yok ama ben yanıma beli daha bol bir pantolon almıştım benim işlemim zor geçmişti. Çok fazla yumurtlamam olmuştu ilaçların etkisiylede 43 adet yumurta toplandı haliyle normalden daha zor geçti şişkinliğim çok fazla olmuştu bu yüzden yanıma beli bol bir pantolon almıştım. Narkozu vücuttan nasıl atıyorsun bilmiyorum ama eğer istiğfar ederek atıyorsan yanına bir kap iste odana çıkınca. Benim İşlemim zor geçtiği için doktorum uyurken ani sağa sola dönüşler yapma, 3-5 gün ağır işlerden sakın yavaş hareket et demişti. Şişkinliğin artmaması için şişkinliğe sebep olacak yiyecekleri birkaç gün tüketmeyebilirsin. Birde avokadoyu tüp bebeğe başladığımdan beri düzenli olarak tüketiyorum faydası olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim :) Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Ilk denemem canım. Daha önce doğal yolla 2 gebelik oldu benim. 1 i düşük oldu 2. Kimyasal. 1 yıldır sebepsiz gebelik olmuyordu o yuzden tüp bebege basladik.Neden acaba başta 5. Güne gitmesini beklemesinler dondurup çözdürüp tekrar gitmesini bekleyeceklermis canim birde bu senin ilk denememin daha önce denemen oldu mu oldu ise kaçıncı gün embriyosuydu
Güzel haberlerini bekliyorum. Cok güzel yumuslarin olsun insallah. Rabbim kucağıni doldursun isteyen hakeden herkesin ❤❤Insalalh canim güzel haberler alırım bende .. inslaalh seninki de transfer aşamasında her şey rast gider ilerler embriyolarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?