• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım
Merak etme canım bende de çok olmuştu yumurta sayısı arttığı için oluyormuş çatlama olmaz inşallah ilaçlardan oluyor

Ben de şöyle birşey duydum. Taze embriyo demek, kadının günlerce yoğun hormon ilaçlarına maruz kalmış olan vücuduna hemen embriyoları yerleştirmek oluyormuş, öyle olunca da rahim iç sıvısı ve yapısının embriyoyu tutma oranı düşüyormu. O sebeple 1 ay dinlendirip rahim ve yumurtalıkla normale döndükten sonra transferi yapmak başarı oranını yükseltiyormuş. Sanırım ben de hemen transfer yapılmasından ziyade 1-2 ay sonrasını isteyeceğim.
Ayni açıklamayı doktorum yapti bana da. 2 adet sonrasına yapılıyormus genelde. Rahim dinlendirme herkese yapiliyo mu acaba bu sürede

Kızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım
Benimde ayni olmustu su gibi akinti oluyor. Hatta eyvah gitti yumurtalar dedim 😁 merak etme ama normalmis.

Daha atamadılar canim bugün ararlar Allahim sen yardım et inşallah güzel şeyler söylerler 🙈🙏
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kaliteli embriyoların oluşmuştur. Ben ilk denemem de dondurulmuştu hastaneden eve gelirken üzülürdüm orada bıraktım diye. İnşallah istediğin gibi olur. 🙏😍

Back