Bende ileri yaş grubundayım canım. Benim doktorum da Bağdat cad Med Amerikan hastanesi Prof. Dr Ali Rüştü Ergür fikir olarak vermek istedim.Benim de ileri yaş bitanem. O yüzden pgt ( ngs) yaptıracağım, bir de kromozom derdiyle uğraşmamak için. Benim normal takibimi yapan doktorum tüp bebeğe karar verdiğimizde tavsiye etmişti Burçak hocayı., Çok da memnunum. Meleğin insan halidir Burçak hoca. Tüp bebek fiyatı diğer merkezlerle benzer, hepsi 11.500-12.000 bandında burda. Benim üçüncü olacağı için indirimli olacak yine de ilaçlarla beraber 16-17 tutuyor. Ngs için de biyopsi ücreti ödeyeceğim (onu soracağım, emin değilim) + embriyo başına 300 dolar ngs ücreti+yaklaşık 2.000 embriyo dondurma ücreti. Bu ücretler her yerde üç aşağı beş yukarı aynı bitanem.
Benim de ileri yaş bitanem. O yüzden pgt ( ngs) yaptıracağım, bir de kromozom derdiyle uğraşmamak için. Benim normal takibimi yapan doktorum tüp bebeğe karar verdiğimizde tavsiye etmişti Burçak hocayı., Çok da memnunum. Meleğin insan halidir Burçak hoca. Tüp bebek fiyatı diğer merkezlerle benzer, hepsi 11.500-12.000 bandında burda. Benim üçüncü olacağı için indirimli olacak yine de ilaçlarla beraber 16-17 tutuyor. Ngs için de biyopsi ücreti ödeyeceğim (onu soracağım, emin değilim) + embriyo başına 300 dolar ngs ücreti+yaklaşık 2.000 embriyo dondurma ücreti. Bu ücretler her yerde üç aşağı beş yukarı aynı bitanem.