• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Vallahi herkes böyle yazınca merakten baktım aldıklarıma, 2 kutu gonalf 450 bir kutu gonalf 300 3 kutu cetrotide almışım. 1200 tl tutmuş nisanda. İnşallah olmaz ama eğer bir daha ihtiyacı olan olursa buradaki eczaneye sorabilirim fiyatlarını. Çok fark var.
Ben çok yüksek ödemişim ozaman bir daha ihtiyacım olursa bende hemen ilk eczaneden almiyim ozaman bakayım fiyat alayım her yerden

Ben çok yüksek ödemişim ozaman bir daha ihtiyacım olursa bende hemen ilk eczaneden almiyim ozaman bakayım fiyat alayım her yerden
Bende bilmiyordum böyle bir fark olduğunu ama tamamen tesadüfen insaflı birine denk gelmişim. İhtiyacın olmaz inşallah bir daha

Valla zor olan opuya kadar olan kısım canım bence:) sende bitirmişsin. 24 yumurtam oluşmuştu benim ohss riski olabilir diye taze transfer olmadım yumurtalarım donduruldu. Opu sabahı çok ağrım oldu benim oda yumurta sayımdan dolayı sanırım. Sonrada ilk gün ve ikinci gün biraz ağrım oldu hareket filn ederken, çok şiş hissettim. Kabız oldum bende bir çok kişi gibi :) doktor duphalac diye bir şurup önerdi yaradı işe biraz. 4 5 güne hepsi geçti ve opu sonrası 6. Gün adet oldum o zaman baya rahatladım şişlikte kabızlıkta geçti. Sonra transfer için ikinci kez adet olmamı bekledik. Haziran adetimde ilk tranfer hazırlığıma başladık. Transfer adetin 2. Günü başlayıp 18 gün ilaçları kullandım. Adetin 19. Gün transferimi oldum. Etkilenende çok oluyor ama transfer sürecindeki ilaçlar bende pek yan etki yapmıyor rahat bi süreç bence opuya göre:) bide insan transferi beklediği için kafaya takmıyor sanırım:) uzun yazdım kusura bakma:)

Detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim canım. Maalesef doktora her soruyu soramıyoruz o yüzden buradan tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak insanı rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısını diliyorum Rabbimden dualarımızı boş çevirmez inşallah🤲

Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar maddi manevi çok etkileniyoruz ama sonucu güzel olursa inşallah hepsini unutacağız gibime geliyor çünkü daha önce bu süreçten geçmiş bir arkadaşım öyle söylemişti. İnşallah darısı bize bebişimizi kucağımıza almaya 🤗☺️🤲

Merhaba kızlar ben de bu ay dondurulmuş embriyo ile 3.tup bebek denememi yapacağım.Biz de sorun eşimden kaynaklı sperm azlığı ve kalitesizliğinden bakalım ins bu defa Rabbim bizi sevindirir isteyen herkesi de.Bu aslında 3.olacak tecrübeliyim fakat yine de herşeyi araştırıyorum ne yiyeyim ne içeyim diye.Aslinda nasip olunca hiç birsey engel olmuyor da.Transfer hakkında bilgi almak isterseniz bildiğim kadarıyla sorularınızı cevaplarim 🥰

Detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim canım. Maalesef doktora her soruyu soramıyoruz o yüzden buradan tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak insanı rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısını diliyorum Rabbimden dualarımızı boş çevirmez inşallah🤲
Amiiiin canım inşallah. Senin taze transfer mi olacak ?

Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar maddi manevi çok etkileniyoruz ama sonucu güzel olursa inşallah hepsini unutacağız gibime geliyor çünkü daha önce bu süreçten geçmiş bir arkadaşım öyle söylemişti. İnşallah darısı bize bebişimizi kucağımıza almaya 🤗☺️🤲
Kalp atışı haberleri paylaşalım hep birlikte burdan inşallah:)

Selam kızlar bende bugün kontrole gittim. Hayırlısıyla iğneler yarın başlıyorum. 2 denemem olacak tecrübeliyim ama yine de heyecan korku karışık duygular içerisindeyim. Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın. Hep birlikte kalp atışlarını da duyalım inşallah.

Merhaba bende perşembe günü kontore gittim ve cuma günü femaraya başladım ilk tüp bebek deneyimim inşallah hepimizin tüm sürecleri olumlu geçer
Benim c.tesi 7 ağustos transfer tarihi verdi. O saate kadar estrofem dekord coraspin Protestan fitil ve kalça igne bir tane daha kalça igne antibiyotik ve profal kullanacağım.... haber veririm size

Benim c.tesi 7 ağustos transfer tarihi verdi. O saate kadar estrofem dekord coraspin Protestan fitil ve kalça igne bir tane daha kalça igne antibiyotik ve profal kullanacağım.... haber veririm size
Hayırlı haberle gelirsin inşallah canım. Benim yarın opu c.tesi yada p.tesi herşey yolunda giderse transferim olacak. Bu konuda da süreç ve sonrası için bilgi verirsen sevinirim,🤗

Selam kızlar bende bugün kontrole gittim. Hayırlısıyla iğneler yarın başlıyorum. 2 denemem olacak tecrübeliyim ama yine de heyecan korku karışık duygular içerisindeyim. Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın. Hep birlikte kalp atışlarını da duyalım inşallah.
İnşallah sürecin güzel geçer hayırlı haberlerini alırız. Herşey Allah'tan nasip bakalım. Rabbim ol derse olacak hepimizin inşallah 🤲🤗

Evet canım taze transfer, açıkçası doktor dondurma olayına hiç gitmedi. Yarın 10:00 da opu olacak. Biraz heyecanlıyım rabbim inşallah duamı kabul eder🤲
Aayy hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebeğin:) doktorun en iyisini bilir öyle uygun gördüyse en doğrusu odur canım zaten:) benden önce senin transferin merakla sonucunu bekliyoruz:)

Merhaba kızlar ben de bu ay dondurulmuş embriyo ile 3.tup bebek denememi yapacağım.Biz de sorun eşimden kaynaklı sperm azlığı ve kalitesizliğinden bakalım ins bu defa Rabbim bizi sevindirir isteyen herkesi de.Bu aslında 3.olacak tecrübeliyim fakat yine de herşeyi araştırıyorum ne yiyeyim ne içeyim diye.Aslinda nasip olunca hiç birsey engel olmuyor da.Transfer hakkında bilgi almak isterseniz bildiğim kadarıyla sorularınızı cevaplarim 🥰
Ne zaman transferin haydi bakalım sağlıkla :)

Aayy hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebeğin:) doktorun en iyisini bilir öyle uygun gördüyse en doğrusu odur canım zaten:) benden önce senin transferin merakla sonucunu bekliyoruz:)
Amin inşallah hayırlı haber verebilirim canım. Allah hepimizin gönlüne göre olanı nasip etsin. Doktorum c.tesi ya da p.tesi transferi yaparız dedi tabi öncesinde herşey yolunda giderse.

Ağustos sonu hepimiz kalp atışlarını konuşalım inşallaaah :)

Back