• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Amin inşallah hayırlı haber verebilirim canım. Allah hepimizin gönlüne göre olanı nasip etsin. Doktorum c.tesi ya da p.tesi transferi yaparız dedi tabi öncesinde herşey yolunda giderse.
Ya 3. Gün yada 5. Gün embriyosu transfer ettikleri için sanırım embriyolarının durumuna göre transfer edecek doktorun. Bende opudan sonra ilk adette transfer hazırlığı yapabiliriz demişti doktorum, sonra e2 değerm yüksek çıktığı için yapmadı bir ay daha erteledi. Diyeceğim o ki böyle şeyler olabiliyor ama bunlar sorun değil, normal hepsi. En uygun zamanda doktorun yapacaktır transferini

Kızlar ananas ve nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz bu süreçte ? Etkili olduğu söyleniyor

Kızlar ananas ve nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz bu süreçte ? Etkili olduğu söyleniyor
Ben ilk transferimde hiç bu tarz şeyler yakmadım ilk sonucum pozitifti daha sonra kimyasal oldu. Doktor bitki çayını kesinlikle önermediği için herşeyin fazlası iyi olmayabilir diye düşünüyorum ben. Birde normal gebelikten farklı olarak çok ilaç kullanıyoruz.Yine düzenli olarak ilaçlarım dışında özellikle birşey yiyip içmey düşünmüyorum.Ama avakado ve ananas zaten severim ve yerim yani canım istediğinde:) sebze ağırlıklı beslenmek ve lifli gıdalar tüketmek normaldede çok sağlıklı olduğu için yapılacak şey o olabilir bence.

tedavim genelde uzun sürüyor ama belli olmaz ayın 15 inde başlayacağım kısmetse

Kızlar bugün opu yapıldı, doktorum iki yumurta için işlem yapacaklarını biri olgun diğeri de yarı olgun dedi. C.tesi 7 ağus. Transferini yapacağını söyledi. Rabbim inşallah devamını getirmeme de yardımcı olur. Bana verdiği ilaçlar Folic asit, Azitro 500mg, Estrofem 2 mg ve iki kutu Prolutex 25mg iğne verdi. Şuan için iyiyim bir ağrım veya kanamam olmadı. Bana verecek tavsiyeleriniz var mı, nelere dikkat edeyim vs?

Kızlar bugün opu yapıldı, doktorum iki yumurta için işlem yapacaklarını biri olgun diğeri de yarı olgun dedi. C.tesi 7 ağus. Transferini yapacağını söyledi. Rabbim inşallah devamını getirmeme de yardımcı olur. Bana verdiği ilaçlar Folic asit, Azitro 500mg, Estrofem 2 mg ve iki kutu Prolutex 25mg iğne verdi. Şuan için iyiyim bir ağrım veya kanamam olmadı. Bana verecek tavsiyeleriniz var mı, nelere dikkat edeyim vs?
Bende opu oldum canım. Geçmiş olsun. Benden de 13 yumurta toplandı. Yarın doktorum arayıp haber vercek. Ona göre transfer tarihi belli olcak. Banada progestan,zitrotek,estrofem,corespine ilaçlarını verdi. Benim boğazımda anesteziden kaynaklı sanırım ağrı var biraz. Bende de henüz lekelenme falan olmadı. Hadi hakkımızda hayırlısı

Merhaba Benimde cumartesi İlk kontrolüm var.Su an Yasmin ve yanında takviyeler kullanıyorum.Yasmin bittikten 2 gün sonra gel dedi doktorum.Muhtemelen başlayacağım tedaviye, herşey Yolunda giderse taze transfer olur 10 gün önce Histereskopı oldum bu arada.3.denemem olacak ikincisnde tuttu Fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum Ocak sonunda.Eşimde şiddetli sperm sorunu var , Benimde rezervim az yaşıma göre inşallah bu sefer olur
Histeroskopiyi tam olarak ne zaman olmuştunuz acaba? Siz mi talep etmiştiniz doktorunuz mu istemişti? Ben bu ay ilk kez tüp bebek yaptıracağım, doktorum histereskopi istemedi sadece ultrason muayenesi yaptı. Bana birşeyler eksik kalmış gibi geliyor, sürecin daha en başındayken yapılsa daha iyi olmaz mı hestereskopi?

Histeroskopiyi tam olarak ne zaman olmuştunuz acaba? Siz mi talep etmiştiniz doktorunuz mu istemişti? Ben bu ay ilk kez tüp bebek yaptıracağım, doktorum histereskopi istemedi sadece ultrason muayenesi yaptı. Bana birşeyler eksik kalmış gibi geliyor, sürecin daha en başındayken yapılsa daha iyi olmaz mı hestereskopi?
Merhaba benimde doktorum istememişti. Daha sonra ilk transferim kimyasal olunca histereskopi yapıldı. Onda da rahme çizik atıldı. Ama doktorum ultrasonda birşey görünmüyorsa %90 birşey yoktur demişti. Kimyasal olunca aklımızda kalmasın yapalım dedi. Bende sizin gibi sadece ultrason muayenesi ile başladım. Bence tedirgin olmayın gerek olmadıkça yapılmaması daha iyi bence, inşallah pozitif olur hiç gerek kalmaz histereskopi olmanıza

Merhaba, ben de bu ay üçüncü tedavime başlayacağım. Belirgin bir problemimiz yok ama yaş 44, zaman kaybetmemek için tüp seçeneğini sectik. İlk tedavimde 6 embriyodan 1 tanesi beşinci güne gitti, 4 ab idi, taze transfer oldum, negatif. İkinci deneme Mayıs'ta oldu, 9 yumurtadan 7 embriyo oldu, dört tane istenen kalitedeydi, ikisini transfer oldum, ikisini dondurdum. Pozitifti, kalp atışını da duymuştuk ama 8+5 de kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Trizomi 13 çıktı sonucu. Biz eşli kromozom testi yaptırdık, bir problem çıkmadı. Döllenme sırasında olan tesadüfi bir fazladan kopyalama olarak düşünüldü. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korktuğum için, dondurulmuslari kullanmak yerine yeniden yumurta toplatacağım, bu sefer pgt ye de göndereceğim. Sağlıklı gelen olursa onu transfer olacağım. Şu anda omepa Q10, Maxijuno, arı sütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu özü kullanıyorum. Önümüzdeki hafta tedavim başlayacak. Allah hepimize kolaylıklar versin canlarım, insAllah burda birbirimize hep güzel haberler verelim🙏
İnş,hersey gönlünüzce olur, bebeğinize kavusursunuz, nerede tedavi olacaksiniz

Bende opu oldum canım. Geçmiş olsun. Benden de 13 yumurta toplandı. Yarın doktorum arayıp haber vercek. Ona göre transfer tarihi belli olcak. Banada progestan,zitrotek,estrofem,corespine ilaçlarını verdi. Benim boğazımda anesteziden kaynaklı sanırım ağrı var biraz. Bende de henüz lekelenme falan olmadı. Hadi hakkımızda hayırlısı
Sana da çok geçmiş olsun, hakkımızda rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah canım💕

Çok teşekkürler canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏. Benim doktorum Burçak Erzik, Opu ve transferi Acıbadem Fulya'da yapıyor bitanem. Seninki nerde olacak?
2.denemem olacak ileri yas benimki.karar veremiyorum ankara va İstanbul birkaç isim var, ercan baştu, güvenc karlikaya, tolga ecemis, berfu Demir, bu ay gitmeliyim birine. siz hekiminize nasil karar verdiniz , tüpbebek fiyati kac denilmişti

2.denemem olacak ileri yas benimki.karar veremiyorum ankara va İstanbul birkaç isim var, ercan baştu, güvenc karlikaya, tolga ecemis, berfu Demir, bu ay gitmeliyim birine. siz hekiminize nasil karar verdiniz , tüpbebek fiyati kac denilmişti
Benim de ileri yaş bitanem. O yüzden pgt ( ngs) yaptıracağım, bir de kromozom derdiyle uğraşmamak için. Benim normal takibimi yapan doktorum tüp bebeğe karar verdiğimizde tavsiye etmişti Burçak hocayı., Çok da memnunum. Meleğin insan halidir Burçak hoca. Tüp bebek fiyatı diğer merkezlerle benzer, hepsi 11.500-12.000 bandında burda. Benim üçüncü olacağı için indirimli olacak yine de ilaçlarla beraber 16-17 tutuyor. Ngs için de biyopsi ücreti ödeyeceğim (onu soracağım, emin değilim) + embriyo başına 300 dolar ngs ücreti+yaklaşık 2.000 embriyo dondurma ücreti. Bu ücretler her yerde üç aşağı beş yukarı aynı bitanem.

Karnında biraz şişlik var, ara ara hafif ağrı oluyor ama iyiyim. Sen nasılsın canım?
Bende de şişkinlik var. Arada ağrı girilor dedğin gibi. Birde boğazımda tahriş oluşmuş. Sanırım anesteziden kaynaklı. Kendimi hasta modundaymış gibi hissediyorum. Bugün öyle geçecek bakalım. Yarın daha iyi olurum inşallah

Benim de ileri yaş bitanem. O yüzden pgt ( ngs) yaptıracağım, bir de kromozom derdiyle uğraşmamak için. Benim normal takibimi yapan doktorum tüp bebeğe karar verdiğimizde tavsiye etmişti Burçak hocayı., Çok da memnunum. Meleğin insan halidir Burçak hoca. Tüp bebek fiyatı diğer merkezlerle benzer, hepsi 11.500-12.000 bandında burda. Benim üçüncü olacağı için indirimli olacak yine de ilaçlarla beraber 16-17 tutuyor. Ngs için de biyopsi ücreti ödeyeceğim (onu soracağım, emin değilim) + embriyo başına 300 dolar ngs ücreti+yaklaşık 2.000 embriyo dondurma ücreti. Bu ücretler her yerde üç aşağı beş yukarı aynı bitanem.
İnşallah sağlıklı, hayırlı evladınıza kavusursunuz tez zamanda, gönülden diliyorum, zor bir süreç yaşayan bilir ama bebek olunca unuturuz inş

Bende de şişkinlik var. Arada ağrı girilor dedğin gibi. Birde boğazımda tahriş oluşmuş. Sanırım anesteziden kaynaklı. Kendimi hasta modundaymış gibi hissediyorum. Bugün öyle geçecek bakalım. Yarın daha iyi olurum inşallah
Transferimiz de hayırlısıyla olalım rabbim bebişimizi nasip ederse bugünleri tatlı anı olarak hatırlarız inşalllah canım🤲

Back