Merhaba, ben de bu ay üçüncü tedavime başlayacağım. Belirgin bir problemimiz yok ama yaş 44, zaman kaybetmemek için tüp seçeneğini sectik. İlk tedavimde 6 embriyodan 1 tanesi beşinci güne gitti, 4 ab idi, taze transfer oldum, negatif. İkinci deneme Mayıs'ta oldu, 9 yumurtadan 7 embriyo oldu, dört tane istenen kalitedeydi, ikisini transfer oldum, ikisini dondurdum. Pozitifti, kalp atışını da duymuştuk ama 8+5 de kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Trizomi 13 çıktı sonucu. Biz eşli kromozom testi yaptırdık, bir problem çıkmadı. Döllenme sırasında olan tesadüfi bir fazladan kopyalama olarak düşünüldü. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korktuğum için, dondurulmuslari kullanmak yerine yeniden yumurta toplatacağım, bu sefer pgt ye de göndereceğim. Sağlıklı gelen olursa onu transfer olacağım. Şu anda omepa Q10, Maxijuno, arı sütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu özü kullanıyorum. Önümüzdeki hafta tedavim başlayacak. Allah hepimize kolaylıklar versin canlarım, insAllah burda birbirimize hep güzel haberler verelim