• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba canim ,
Ben de yurtdisindayim turkiyeye geliyorum agustos adeti ile başlayacağız tedaviye sisli memorialdeyim.
Ben de bu aksiliklerden korkuyorum malum günlerimiz sayılı turkiyede :KK43: rabbim işimizi kolaylastirsin
Benim perşembe yumurtalarım toplanacak 3 ay sonraya transfer yapılacak.tsh 2.5 düşmesi ve stebil gidince .bende taze transfer yapıp dönüş yapmaktı niyetim .Memorial Antalya yaptırıyorum .3 yumurta var solda 22-18-19 bugün çatlatma iğnem yapıcam Pazartesi kadar kaç embriyom kalacak bakalım .

Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Benim de taze transfer olacak kısmetse. İğne tedavim 7000 buldu şimdiden bu üstüne tüp bebek ücreti ve sonrasındaki ilaçlar vs baya büyük meblağ tutuyor. Onun için sanırım onu yaptıramam gibi görünüyor. Ben Rabbime havale ettim hakkımda hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah🤲
Tedaviyi nerde yaptırıyosunuz sizin çok tutmuş iğneler 😯

MedAmerican hastanesin de canım. Benim ilaçların raporsuz olduğu için sanırım çok tuttu. Bir de herkese özel ilaç veriliyor ya benim yumurtalık rezervi çok düşüktü.
Hm anladım doğrudur. Hastanenin anlaştığı eczane olsaymış sizin için daha iyi olurmuş. Hayırlısı olsun. Sonucu güzel olsun inşallah

Benimkini hastane sabah yaptı öğleden sonra çıktı canım.
Bizzimde çıktı öğlen 3 gibi vermiştik akşam 8 gibi çıktı. Ben daha geç çıkar sanmıştım. Bunu beklemek bile sabır istiyor ☺️

Benim perşembe yumurtalarım toplanacak 3 ay sonraya transfer yapılacak.tsh 2.5 düşmesi ve stebil gidince .bende taze transfer yapıp dönüş yapmaktı niyetim .Memorial Antalya yaptırıyorum .3 yumurta var solda 22-18-19 bugün çatlatma iğnem yapıcam Pazartesi kadar kaç embriyom kalacak bakalım .
Allah islerini kolaylastirsin insallah canım hepsi en iyi kalite olsun 🙏

Allah gönlüne göre versin, senin için en hayırlısı olsun canım benim. Benim de son tedavimde iğneler yüksek tutmuştu ama şimdi eczane değiştireceğim. İyi indirim yapan eczane bulmak lazım. Benim aldığım%10 indirim yapıyor, yeni konuştuğum ise %30 a kadar indirim yapacağını söyledi. Arkadaki fark da çok ciddi.
N Nurclk çok tutmuş gibi geldi bana iğneleriniz ama tabi sanırım uygulanan doz önemli. Ben nisanda opu oldum. Günde 150 ml gonalf yaptım. Kaç kutu aldım hatırlamıyorum ama ya 1400 filan gibi birşey tutmuştu. Şuqn hepsini tam hatırlamıyorum ama çatlama iğnesi filanda öyle çok yüksek rakamlar tutmamıştı .eczacı çok indirim yaptığı söylemişti ama üstünde durmadım o an . Kayseride yaşıyorum ben. Eğer isterseniz eczanenin adına bakıp verebilirim

Back