2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Regl olacağınızı anladınız mı? Benim regl günüm yarın ama test tarihim cumartesi. Psikolojik mi bilmiyorum regl ağrısına benzer ağrım var
Yok hayır olmadı,transferden beri hafif kasık agrıları oluyordu regl sancısı gibi ama hafif hafif ve anlık.onun dısında bir ağrım olmadı.progestronu bırakmadan adet olmazsın zaten.normalde ağrım olur ilk gün,bu sefer olmadı.ilk gün koyu kanama geldi durdu ertesi gün tam anlamıyla basladı ve sancı oldu.

Üzüldüm Allah yardımcınız olsun bundan sonraki süreç zahmetsiz dertsiz gidip sağlıklı bebişle sonuçlansın inşallah dondurulmuş embriyo sizin de benim gibi yok sanırım süreç maddi manevi çok zor Allah yanımızda olsun

Hemde nasıl,maddi manevi sıkıcı bir dönem.sonucunda meyvesini alabilsek hepsini unutacağız ama bakalım alnımızda yazıyorsa olacak.dondurulmus yok malesef,ztn geçen ay basladık ilk kez ondada yumurtam 2 tane oldu birisi döllendi 3.gün embriyo olarak onu koydular

Birebir aynı durumdayız

Peki ben doktordan 2 embriyo transferi istesem yapar mı
Canim her merkez isteğe göre karar vermiyor normalde 35 yas üstüne 2 transfer yapıyorlar yada 35 yaşından küçük olup da 2 olumsuz denemesi olana 2 transfer yapıyorlar benim 2. Denememdeki merkezim 2 tane yaptı mesela normalde yaşımda 28

Yani merkez ile alakalı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…