2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Çok doğru canm rabbim yardımcımız olsun

Bende yaşadım canım doktor dediki müdahale ile büyüdüğü için bide müdahale ile alındı gı için normal dedi benim idrar yaparken özellikle agrım olurdu kanama veya aşırı ağrı olursa ozaman haber et doktora

Benim bugün transferin 3 günü 2 tane embriyo transfer edildi bakalım bekliyecez artık 20 eylülü

Benimkiler yavas gelisiyordu yani doktorum oyle demisti o yuzden 4.gun transfer oldu ve 6 7 hucreli oldugunu soylemisti. Tesekkur ederim fikirlerinizi pqylastiginiz icin

Benimkiler yavas gelisiyordu yani doktorum oyle demisti o yuzden 4.gun transfer oldu ve 6 7 hucreli oldugunu soylemisti. Tesekkur ederim fikirlerinizi pqylastiginiz icin
Benim ki de yavas gelisiyordu ilk denememde hiç gelişmedi 3. Gün 3 e bölündü nasip işte.. bugun kaçıncı gününüz inşallah güzel haberler alırsınız

Kızlar benimde transferin 5. Günü bitiyor bugün
Bir adet 5. Gün embriyo dondurulmuş transferin oldu hem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım sizce bakarmısınız

Eklentiler

• F5DFB1FB-170B-49E1-86F3-9BD41A663869.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 34
  • C87D5BE8-27E9-4020-ABF9-BD27CFAB62CB.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 37
Olmadı mı? Değerin yükselmişti tekrar baktırdın mı? Ben basladım bile,ara verdirmedi doktor.iğnelere basladım
Doktor yarinki test olmadan kesin bisey soylemiyor ama 24ten 30a cikmis yani artis yeterli degil. Muhtemelen yarinki testte dusmeye baslayacak. Peki sen adet oldun ve olur olmaz tekrar mi basladin gonal f? Bugun kacinci gunun?

Doktor yarinki test olmadan kesin bisey soylemiyor ama 24ten 30a cikmis yani artis yeterli degil. Muhtemelen yarinki testte dusmeye baslayacak. Peki sen adet oldun ve olur olmaz tekrar mi basladin gonal f? Bugun kacinci gunun?
Evet canım oldum ben,ctesi test günümdü negatif cıktı pazar regl günümdü oldum.Bugün adetimin 5.günü,dün basladım gonalf 300 doz ve merional.

Evet canım oldum ben,ctesi test günümdü negatif cıktı pazar regl günümdü oldum.Bugün adetimin 5.günü,dün basladım gonalf 300 doz ve merional.
Direk negatif gordugun icin hemen baslatabilmis demek ki. Benim de insallah dış gebelik olmaz da 1-2 aya hemen baslarim

Aynen canım doktorda senin dediğin gibi söyledi 2. Adet sonrası transfer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…