Çok doğru canm rabbim yardımcımız olsunöyle oluyor zaten tatlım üzülme. çok da toplasalar az da genelde o civar kalıyor elimizde. benim bi 13 bi 17 toplandı son sefer 6 toplandı her birinde 2-3 embriyo oluştu. önemli olan sayı değil kalite. tek olsun bizim olsun öyle düşün.
Bende yaşadım canım doktor dediki müdahale ile büyüdüğü için bide müdahale ile alındı gı için normal dedi benim idrar yaparken özellikle agrım olurdu kanama veya aşırı ağrı olursa ozaman haber et doktoraArkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
Ama bana ezzacı soguk zincir dediCetrotide soguk zincir degil canim toz ve su ayri oldugu icin, sadece catlatma igneleri kan sulandiricilar, ve gonalf kalem olanlar soguk zincir
Maşllh rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinBiz bugün bebişlerin kalp atışlarını duyduk
İnşallah hepimizin aynı şekilde. Benim de 2 embriyo transfer edilmişti 3.gün. İkisi de tuttu da kalpleri atıyor tık tık. Şirinlikten bayılcamMaşllh rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimkiler yavas gelisiyordu yani doktorum oyle demisti o yuzden 4.gun transfer oldu ve 6 7 hucreli oldugunu soylemisti. Tesekkur ederim fikirlerinizi pqylastiginiz icinCanim normalde 3. Gün embriyosu 8 hücreli olmasi gerekiyor 4. Gün embriyosu da 16 hücreli olmasi gerekiyor die okumuştum netten .
Sen hücre sayısına takılma canim nasip te varsa eğer 2. Gün 4 hücreli tutunuyor nasipte yoksa da 5. Gün 100 hücreli bile tutunmuyor.. kullanılan ilaçlardan dolayı akinti olabilir embriyo öyle görüşülecek bisey değil kaldı ki şuan transfer ilaçlarını kullanıyorsun tutunmayinca adet ile birlikte gelir yani biz göremeyiz.
Guzel düşün canim insallah sağlıkla tutunmuştur
Benim ki de yavas gelisiyordu ilk denememde hiç gelişmedi 3. Gün 3 e bölündü nasip işte.. bugun kaçıncı gününüz inşallah güzel haberler alırsınızBenimkiler yavas gelisiyordu yani doktorum oyle demisti o yuzden 4.gun transfer oldu ve 6 7 hucreli oldugunu soylemisti. Tesekkur ederim fikirlerinizi pqylastiginiz icin
Olmadı mı? Değerin yükselmişti tekrar baktırdın mı? Ben basladım bile,ara verdirmedi doktor.iğnelere basladımMuhtemelen benim de olması ben de 2.ye başlayacağım. Arada kaç ay beklemek gerekir acaba
Doktor yarinki test olmadan kesin bisey soylemiyor ama 24ten 30a cikmis yani artis yeterli degil. Muhtemelen yarinki testte dusmeye baslayacak. Peki sen adet oldun ve olur olmaz tekrar mi basladin gonal f? Bugun kacinci gunun?Olmadı mı? Değerin yükselmişti tekrar baktırdın mı? Ben basladım bile,ara verdirmedi doktor.iğnelere basladım
Evet canım oldum ben,ctesi test günümdü negatif cıktı pazar regl günümdü oldum.Bugün adetimin 5.günü,dün basladım gonalf 300 doz ve merional.Doktor yarinki test olmadan kesin bisey soylemiyor ama 24ten 30a cikmis yani artis yeterli degil. Muhtemelen yarinki testte dusmeye baslayacak. Peki sen adet oldun ve olur olmaz tekrar mi basladin gonal f? Bugun kacinci gunun?
Direk negatif gordugun icin hemen baslatabilmis demek ki. Benim de insallah dış gebelik olmaz da 1-2 aya hemen baslarimEvet canım oldum ben,ctesi test günümdü negatif cıktı pazar regl günümdü oldum.Bugün adetimin 5.günü,dün basladım gonalf 300 doz ve merional.
Sağ sol iki tane küçük kist olusmus sanırım iğnelerden dolayı,ama önemsiz dedi dr.belki seni de hemen baslatırlarDirek negatif gordugun icin hemen baslatabilmis demek ki. Benim de insallah dış gebelik olmaz da 1-2 aya hemen baslarim
Canim hayirli olsun yumurta sayın fazla olduğu için dinlenmen gayet normal ve sağlıklı olan öyle olmasi . Çünkü hem hormon değerleri çok yüksek oluyor hemde kullanılan ilaçlardan dolayi küçük kistler oluşuyor bunlarda adet olma ile geçiyor en az 2 adet dönemi bence beke
Transfer gunu haric bugun 5.gunum henuz. Insallah hepimiz guzel haberler alirizBenim ki de yavas gelisiyordu ilk denememde hiç gelişmedi 3. Gün 3 e bölündü nasip işte.. bugun kaçıncı gününüz inşallah güzel haberler alırsınız
Progestan almanıza rağmen gününde regl mi oldunuz?Evet canım oldum ben,ctesi test günümdü negatif cıktı pazar regl günümdü oldum.Bugün adetimin 5.günü,dün basladım gonalf 300 doz ve merional.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?