• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlaar 5 haftalık hamileyimm. 2 doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. 2'de başarısız aşılamam oldu. Ilk tüp bebek denemem. Düşüklerimden sebep NGS testi yaptırmıştım. Sağlıklı 2 embriyom transfer edilmişti. Inşallah bunu da kaybetmem. Darısı annelik hasreti çeken herkesin başına ❤
Allahim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Birşey soracağım,tüp bebek tedavisinde raporlu devlet destekli kişilerde sadece destek ilaçlarda mı oluyor? Mesela hastane 15 bin ise raporluya 13 bin diyor,bu mudur destek?

Cumartesi transferim olmustu. 4.gun embriyosu ama 6 7 hucreli oldugunu soylemisti doktorum. Bugun seffaf yumurta aki gibi bi akintim oldu direkt heralde tutmadi vucut atti diye dusundum. Var mi bu sekilde bsy yasayan normal mi, yoksa dogru mu dusunmusum?

Hayır hem tedavi masrafı daha düşük oluyor tüp bebek merkezlerindeki hem de ilaç raporu ile birlikte ilaç masrafı bayag düşüyor devletten alırsanız raporu Matruska Matruska

Hayır hem tedavi masrafı daha düşük oluyor tüp bebek merkezlerindeki hem de ilaç raporu ile birlikte ilaç masrafı bayag düşüyor devletten alırsanız raporu Matruska Matruska
Benim öyle olmadı sanırım,dediğim gibi tüp bebek tedavisi için 10 ise 8 dediler,bir de ilaçları düşük aldık.sımdı 2.ye baslayacagız

Hayırlısı olsun Matruska Matruska inşallah son denemeniz olur 🤲tekrar mi cikarmaniz gerekiyormuş raporu cnkü şöyle devletten alınan rapor 6 ay geçerliliği var aslında ..
Yok hayır tekrar cıkartın demediler.insallah son olur,bu sefer embriyo havuzu isteyeceğim.2 yumurtam olmustu,1 tanesi döllendi 3.gün de transfer ettiler.tutma olasılıgı cok cok düşüktü.bu kadar düşük ihtimal istemiyorum artık.en azından 5.gin embriyosu veya 2 transfer istiyorum,bunun ıcınde havuz şart amh düşük bende

Kızlar merhaba. Gebeliğin 6+2 haftasında doktora gittim. Keseyi gördük ancak bebeği göremedik😔 Böyle olup da daha sonra gören duyan bilen var mı? Bu arada kesenin boyutu 13.5 mm..

Kızlar benim yumurtalarım dün toplandı 33 tane 23 tane sağlam 14 tanesi bugün döllenmiş diğerleri geriden geliyor yumurta sayım fazla olduğu için değerlerim yüksek çıktı çok üzgünüm taze transfer olmayacak

Kızlar benim yumurtalarım dün toplandı 33 tane 23 tane sağlam 14 tanesi bugün döllenmiş diğerleri geriden geliyor yumurta sayım fazla olduğu için değerlerim yüksek çıktı çok üzgünüm taze transfer olmayacak
üzülme tatlım benim ilk gebeliğimden önce ben de öyle olmuştum sonu güzel olur inşallah.

Ben şuan sadece estrofem kullanıyorum. Rahmi kalınlaştırmak için önereceğiniz bişey varmı kızlar yoksa hiçbişey kullanmamalımıyım. Ters tepki yaparmı ? Haftaya kontrole gideceğim. Birde bu estrofem uykusuzluk yapıyormu acaba kaç gündür uyuyamıyorum. Gerçi çok düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye ruh halim berbat
Merhaba estrofemi nasıl kullandınız ne zaman başladınız

Benim öyle olmadı sanırım,dediğim gibi tüp bebek tedavisi için 10 ise 8 dediler,bir de ilaçları düşük aldık.sımdı 2.ye baslayacagız
Muhtemelen benim de olması ben de 2.ye başlayacağım. Arada kaç ay beklemek gerekir acaba

Cumartesi transferim olmustu. 4.gun embriyosu ama 6 7 hucreli oldugunu soylemisti doktorum. Bugun seffaf yumurta aki gibi bi akintim oldu direkt heralde tutmadi vucut atti diye dusundum. Var mi bu sekilde bsy yasayan normal mi, yoksa dogru mu dusunmusum?
Canim normalde 3. Gün embriyosu 8 hücreli olmasi gerekiyor 4. Gün embriyosu da 16 hücreli olmasi gerekiyor die okumuştum netten .
Sen hücre sayısına takılma canim nasip te varsa eğer 2. Gün 4 hücreli tutunuyor nasipte yoksa da 5. Gün 100 hücreli bile tutunmuyor.. kullanılan ilaçlardan dolayı akinti olabilir embriyo öyle görüşülecek bisey değil kaldı ki şuan transfer ilaçlarını kullanıyorsun tutunmayinca adet ile birlikte gelir yani biz göremeyiz.

Guzel düşün canim insallah sağlıkla tutunmuştur

Canim hayirli olsun yumurta sayın fazla olduğu için dinlenmen gayet normal ve sağlıklı olan öyle olmasi . Çünkü hem hormon değerleri çok yüksek oluyor hemde kullanılan ilaçlardan dolayi küçük kistler oluşuyor bunlarda adet olma ile geçiyor en az 2 adet dönemi bence bekle

doktorun bir saat söylemiştir mutlaka ayni saatte vurmaman gerekir. bir seferden bişey olmaz ama örneğin bana gonal f yi saat 16 da cetrotideyi sabah 10 da vur demişti. bazısına akşam 10 demiş. bir önceki sefer gonal f yi akşam 8 de vur demişti aban doktor.
Bana sadece her gün aynı saat ta vurulmaya dikkat et demişti ben de akşam 6 da ikisini bir vurdum

Back