- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 45
Tutmadı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Teşekkür ederim.evet tatlımprogestanı bıraktıktan yaklaşık bir hafta sonra adet oluyorsun tutmazsa. ama iyi düşün iyi olsun az kalmış maşallah. hayırlı haberlerle inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutmadı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Teşekkür ederim.evet tatlımprogestanı bıraktıktan yaklaşık bir hafta sonra adet oluyorsun tutmazsa. ama iyi düşün iyi olsun az kalmış maşallah. hayırlı haberlerle inşallah...
yaaaa neden ki test günün ne zamandı?Tutmadı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Teşekkür ederim.
Allahim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinKızlaar 5 haftalık hamileyimm. 2 doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. 2'de başarısız aşılamam oldu. Ilk tüp bebek denemem. Düşüklerimden sebep NGS testi yaptırmıştım. Sağlıklı 2 embriyom transfer edilmişti. Inşallah bunu da kaybetmem. Darısı annelik hasreti çeken herkesin başına ❤
Benim öyle olmadı sanırım,dediğim gibi tüp bebek tedavisi için 10 ise 8 dediler,bir de ilaçları düşük aldık.sımdı 2.ye baslayacagızHayır hem tedavi masrafı daha düşük oluyor tüp bebek merkezlerindeki hem de ilaç raporu ile birlikte ilaç masrafı bayag düşüyor devletten alırsanız raporu Matruska
Yok hayır tekrar cıkartın demediler.insallah son olur,bu sefer embriyo havuzu isteyeceğim.2 yumurtam olmustu,1 tanesi döllendi 3.gün de transfer ettiler.tutma olasılıgı cok cok düşüktü.bu kadar düşük ihtimal istemiyorum artık.en azından 5.gin embriyosu veya 2 transfer istiyorum,bunun ıcınde havuz şart amh düşük bendeHayırlısı olsun Matruska inşallah son denemeniz olur tekrar mi cikarmaniz gerekiyormuş raporu cnkü şöyle devletten alınan rapor 6 ay geçerliliği var aslında ..
3 eylüldü canımyaaaa neden ki test günün ne zamandı?
üzülme tatlım benim ilk gebeliğimden önce ben de öyle olmuştum sonu güzel olur inşallah.Kızlar benim yumurtalarım dün toplandı 33 tane 23 tane sağlam 14 tanesi bugün döllenmiş diğerleri geriden geliyor yumurta sayım fazla olduğu için değerlerim yüksek çıktı çok üzgünüm taze transfer olmayacak
Çok sağolun teşekkür ederimüzülme tatlım benim ilk gebeliğimden önce ben de öyle olmuştum sonu güzel olur inşallah.
Merhaba estrofemi nasıl kullandınız ne zaman başladınızBen şuan sadece estrofem kullanıyorum. Rahmi kalınlaştırmak için önereceğiniz bişey varmı kızlar yoksa hiçbişey kullanmamalımıyım. Ters tepki yaparmı ? Haftaya kontrole gideceğim. Birde bu estrofem uykusuzluk yapıyormu acaba kaç gündür uyuyamıyorum. Gerçi çok düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye ruh halim berbat
Muhtemelen benim de olması ben de 2.ye başlayacağım. Arada kaç ay beklemek gerekir acabaBenim öyle olmadı sanırım,dediğim gibi tüp bebek tedavisi için 10 ise 8 dediler,bir de ilaçları düşük aldık.sımdı 2.ye baslayacagız
Canim normalde 3. Gün embriyosu 8 hücreli olmasi gerekiyor 4. Gün embriyosu da 16 hücreli olmasi gerekiyor die okumuştum netten .Cumartesi transferim olmustu. 4.gun embriyosu ama 6 7 hucreli oldugunu soylemisti doktorum. Bugun seffaf yumurta aki gibi bi akintim oldu direkt heralde tutmadi vucut atti diye dusundum. Var mi bu sekilde bsy yasayan normal mi, yoksa dogru mu dusunmusum?
Canim hayirli olsun yumurta sayın fazla olduğu için dinlenmen gayet normal ve sağlıklı olan öyle olmasi . Çünkü hem hormon değerleri çok yüksek oluyor hemde kullanılan ilaçlardan dolayi küçük kistler oluşuyor bunlarda adet olma ile geçiyor en az 2 adet dönemi bence bekleKızlar benim yumurtalarım dün toplandı 33 tane 23 tane sağlam 14 tanesi bugün döllenmiş diğerleri geriden geliyor yumurta sayım fazla olduğu için değerlerim yüksek çıktı çok üzgünüm taze transfer olmayacak
Bana sadece her gün aynı saat ta vurulmaya dikkat et demişti ben de akşam 6 da ikisini bir vurdumdoktorun bir saat söylemiştir mutlaka ayni saatte vurmaman gerekir. bir seferden bişey olmaz ama örneğin bana gonal f yi saat 16 da cetrotideyi sabah 10 da vur demişti. bazısına akşam 10 demiş. bir önceki sefer gonal f yi akşam 8 de vur demişti aban doktor.