2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

e2 yüksekse dengelemek için.

Arkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?

mescide git tatlım. hem uzanırsın da biraz.

benim de 31 i transferim. tüm yumurtalarımı toplamadı doktor ohss riski yüzünden ben ona bağlıyorum sıkışmayı. şiş çünkü karnım. diğer sorun için de fitil yumuşatıyor tatlım endişe etme.

Bende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirim cetrotide buldum buarada saolsun siteden bir arkadas yardimci oldu

doktor bir arkadaşım progesteronun iğnedense ciltten daha iyi emildiğini söylemişti.

Kaç adet transfer edildi size? Kaçıncı gün test yapacaksiniz

maşallah hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah. hiç bir sorun yok çok güzel. 3000 leri bulunca kese için gidiyorsunuz hatırladığım kadarıyla.

Dostinex prolaktini düşürmek için verilir. Yatmadan içersen yan etkilerini çok hissetmezsin. Cetrotide soğuk zincir ilacı olduğu için dikkat etmeni öneririm özellikle farklı ilden filan olmaz elden alabiliyorsan al

Cetrotide soguk zincir degil canim toz ve su ayri oldugu icin, sadece catlatma igneleri kan sulandiricilar, ve gonalf kalem olanlar soguk zincir

Ama yinede elden alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…