e2 yüksekse dengelemek için.Kızlar bu sabah opu yapıldı. Aşırı bir gaz sancım var yürüyemiyorum resmen gaz sancısından. İlaç olarak antibiyotik, parol, buscopan ve cetrotide iğme verildi ayrıca yarın oksapar iğneye başlayacağım. Hepsini anladım ama cetrotide neden kullanılıyor anlamadım herkes kullandı mı bunu?
mescide git tatlım. hem uzanırsın da biraz.Ya kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin
benim de 31 i transferim. tüm yumurtalarımı toplamadı doktor ohss riski yüzünden ben ona bağlıyorum sıkışmayı. şiş çünkü karnım. diğer sorun için de fitil yumuşatıyor tatlım endişe etme.Arkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
geçen sefer 100 mg günde 2 taneydi. bu sefer 100 mg tek iğne kalçadan.Kızlar siz günde kaç fitil kullanıyorsunuz, ya da iğne?
çok iyi çıkmış maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ben dün akşam test yaptım 5. Gün embriyosuydu 9. Günümdü değerim 58 çıktı kimyasal mı olacak acaba
Bende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirimMerhaba canım geçmiş olsun. Evet yumurta sayım çoktu sanırım o yüzden. Çarşamba toplandı benim bugün genel olarak rahatladım diyebilirim bi an hep öyle kalıcam sanmıştım . Cetrotide 2 adet yazılmıstı ikisini de kullandım. Eczanelerle pazarlık edin alırken. Özellikle toplu alırken indirim yapıyorlar
doktor bir arkadaşım progesteronun iğnedense ciltten daha iyi emildiğini söylemişti.Ağızdan alabilirsiniz yazmış. Ama burda ağızdan alanların yaşadıkları yan etkileri okuduktan sonra cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Niye iğneye okey demedi anlamadım ya sonuçta ilaç markasına varana kadar aynı sadece uygulanma şekli farklı iğneye neden sıcak bakmıyo bu doktorlar ya
Evet ya sırf akmasın içimizde kalsın fitil diye neler yapıyoruz. Biri görse rezilliği düşünsene ahahahahaa
benim çocuğum olsun da isteyen istediğini düşünebilir. :)Biri görse ne zanneder düşünmek bile istemedim hahaha
Kaç adet transfer edildi size? Kaçıncı gün test yapacaksinizbenim de 31 i transferim. tüm yumurtalarımı toplamadı doktor ohss riski yüzünden ben ona bağlıyorum sıkışmayı. şiş çünkü karnım. diğer sorun için de fitil yumuşatıyor tatlım endişe etme.
hemşire banyodayken ılık suyla ovala dağıt dedi bana.Sabah 25 aksam 25 progestan dex igne yapiyorum. Gobegimde ciddi sertlesme oldu. Var midir bunun bi cozumu yarin sabah yapmaya yer bulamicam sanirim sertlikten
2 adet ama 1i kompakt 3. gün transferi. cuma yapmayı planlıyorum Allah izin verirse. oğlumda çıkmıştı 10. gün.Kaç adet transfer edildi size? Kaçıncı gün test yapacaksiniz
maşallah hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah. hiç bir sorun yok çok güzel. 3000 leri bulunca kese için gidiyorsunuz hatırladığım kadarıyla.Arkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627
23 agustosta 5. Gun embriyo transferi yapılmışti. Artışlarda sıkıntı yok degil mi?kimyasal gebelik filan gerçi hiç ilac kullanmadım ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ve Dr tamamen kendiliğinden ilerlemesini istedi hiç ilac kullanmadım o yüzden
tebrikler.Evet yaptım 116 çıktı
Ciltten derken vajinal yoldan mı ?doktor bir arkadaşım progesteronun iğnedense ciltten daha iyi emildiğini söylemişti.
evet tatlım. su bazlı değilse (prolutex olan yani) progestanın fitili iğneden daha iyi emiliyormuş.Ciltten derken vajinal yoldan mı ?
Bende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirimcetrotide buldum buarada saolsun siteden bir arkadas yardimci ol
Dostinex prolaktini düşürmek için verilir. Yatmadan içersen yan etkilerini çok hissetmezsin. Cetrotide soğuk zincir ilacı olduğu için dikkat etmeni öneririm özellikle farklı ilden filan olmaz elden alabiliyorsan alBende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirimcetrotide buldum buarada saolsun siteden bir arkadas yardimci oldu
Cetrotide soguk zincir degil canim toz ve su ayri oldugu icin, sadece catlatma igneleri kan sulandiricilar, ve gonalf kalem olanlar soguk zincirDostinex prolaktini düşürmek için verilir. Yatmadan içersen yan etkilerini çok hissetmezsin. Cetrotide soğuk zincir ilacı olduğu için dikkat etmeni öneririm özellikle farklı ilden filan olmaz elden alabiliyorsan al
Ama yinede elden alicazDostinex prolaktini düşürmek için verilir. Yatmadan içersen yan etkilerini çok hissetmezsin. Cetrotide soğuk zincir ilacı olduğu için dikkat etmeni öneririm özellikle farklı ilden filan olmaz elden alabiliyorsan al
Maalesef benimki tutmadibugün evlilik yıl dönümüm cuma test vereceğim. inşallah yıldönümü hediyem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?