5. güne 3 tane a kalite embriyonun 1 i konuldu. 2 sini dondurdum. Doktorum Hasan Tahsindi ama yumurta toplama ve transferimi doktorum tatilde olduğu için Ufuk bey yaptıMerhaba doktorunuz kimdi ? Birde kaç embriyonuz oluşmuştu
rapor nasıl alıniyorki? ücret nedir? hoca seçme ücreti de nedir yahu. Vay başıma gelenlerRaporlu
Roporlu olursan ücretsiz fakat hoca seçersen hoca ücreti var raporun yoksa ücretli tabi bu ücretler özel hastane gibi değil
Benimde doktorum Hasan bey ekimde transfer olacağım inşallah güzel sonuçlanır . Sizinde en kısa zamanda pozitif haberler almanızı dilerim . Maddi manevi zor süreçler Allah yardımcımız olsun5. güne 3 tane a kalite embriyonun 1 i konuldu. 2 sini dondurdum. Doktorum Hasan Tahsindi ama yumurta toplama ve transferimi doktorum tatilde olduğu için Ufuk bey yaptı
sağolasın bacım. 2. transfermi olacak seninde?Benimde doktorum Hasan bey ekimde transfer olacağım inşallah güzel sonuçlanır . Sizinde en kısa zamanda pozitif haberler almanızı dilerim . Maddi manevi zor süreçler Allah yardımcımız olsun
Evet ama ilki başka bir merkezdeydi . Hasan beyle ilk denememiz . Ohss riskimden dolayı rahim dinlendirme aşamasındayım. Ağustos’ta opu olmuştusağolasın bacım. 2. transfermi olacak seninde?
Rapor şartları internette yazıyor.Ktü de rapor başvrusu için ise kadın doğum infertilite bölümünden muayene olup rapor için başvuru yapıyorsunrapor nasıl alıniyorki? ücret nedir? hoca seçme ücreti de nedir yahu. Vay başıma gelenler
Ayrıca dondurulmuş embriyolarınız var ne güzel umudunuzu kaybetmeyin lütfen . Sıfırdan başlamak maddi manevi daha zor olacaktır bence . 2 3 ay ara verip dondurulmuşlarınıxı tavsiye ederim . Benim Hasan hocadan ümidim var .ilk tedavimden farklı ilaçlar kullandım . İlkinde hiç 5. Gün embriyom olmamıştı ama bu sefer oldu çok şükür . Önce Allah a sonra Hasan hocaya teslimim. Pes etmek yok imkanlarımız sağlığımız el verdiğince deneyeceğimsağolasın bacım. 2. transfermi olacak seninde?
Benimde doktorum Hasan bey ekimde transfer olacağım inşallah güzel sonuçlanır . Sizinde en kısa zamanda pozitif haberler almanızı dilerim . Maddi manevi zor süreçler Allah yardımcımız olsun
Tabi orası oyle . dondurulmuşlarim olmasa yıkılırdım zaten.Ama bundada yine git gel masrafı ilac masrafı ve 5 bin transfer masrafı var. alt tarafı şıringa ile rahme gönderecekler 5 bin istiyolarAyrıca dondurulmuş embriyolarınız var ne güzel umudunuzu kaybetmeyin lütfen . Sıfırdan başlamak maddi manevi daha zor olacaktır bence . 2 3 ay ara verip dondurulmuşlarınıxı tavsiye ederim . Benim Hasan hocadan ümidim var .ilk tedavimden farklı ilaçlar kullandım . İlkinde hiç 5. Gün embriyom olmamıştı ama bu sefer oldu çok şükür . Önce Allah a sonra Hasan hocaya teslimim. Pes etmek yok imkanlarımız sağlığımız el verdiğince deneyeceğim
Bizden yumurta toplama öncesinde istendi, taze transferim, 3. gün embriyosuydu. Hem eşimden hem de benden dölleme öncesi test sonucu istendi.Kızlar transfer öncesi covid testi isteniyormu
Maalesef özel hastanelerde ücretler böyle bi zorluğu yok ama transfer ücretleri çok fazla . İsterseniz hastenelerle görüşüp KTÜ kabul ediyorsa oraya taşıyın embriyolarınızı .Tabi orası oyle . dondurulmuşlarim olmasa yıkılırdım zaten.Ama bundada yine git gel masrafı ilac masrafı ve 5 bin transfer masrafı var. alt tarafı şıringa ile rahme gönderecekler 5 bin istiyolar
Olan oldu. 99 du 100 olsun taşımak falan yüz tane tantana.Onları göze alamam şu an. inşallah 2 sinide koyarlarda tutar da bu davada burda kapanır.Bezdim vallaMaalesef özel hastanelerde ücretler böyle bi zorluğu yok ama transfer ücretleri çok fazla . İsterseniz hastenelerle görüşüp KTÜ kabul ediyorsa oraya taşıyın embriyolarınızı .
Evet haklısınız . Bende bu uğurda 40 bine yakın harcama yapmışımdır . Bizimde nasibimiz böyleymiş .Olan oldu. 99 du 100 olsun taşımak falan yüz tane tantana.Onları göze alamam şu an. inşallah 2 sinide koyarlarda tutar da bu davada burda kapanır.Bezdim valla
Bana duphalac şurup içebilirsin demişti bi danış istersen doktoruna rahatlatırYa kizlar siz hic transfer sonrasi buyuk tuvaletinizi yaparken zorlandiginiz oldu mu? Doktor sakin kabiz olup ikinma tuvalette demisti. Kabiz degilim ama sadece tuvalette birazcik zorlandigim icin hafif bi itme yapmak durumunda kaldim ama insan zaten hicbisey yapmadan oturarak nasil yapabilir kibu kadar kasilmayla embriyo zarar gormus mudur acaba cok huzursuz oldum
Ikınmamaya çalış, çok çok kötüsünü yaşadım bir transferimde. Duphalac kurtardı beni de.Ya kizlar siz hic transfer sonrasi buyuk tuvaletinizi yaparken zorlandiginiz oldu mu? Doktor sakin kabiz olup ikinma tuvalette demisti. Kabiz degilim ama sadece tuvalette birazcik zorlandigim icin hafif bi itme yapmak durumunda kaldim ama insan zaten hicbisey yapmadan oturarak nasil yapabilir kibu kadar kasilmayla embriyo zarar gormus mudur acaba cok huzursuz oldum
Ben opu günü zor yürümüştüm. Şişlik ve ağrı mahvetmişti. Opu sonrası da şişlik devam etmişti. Adetle birlikte rahatladım.Kızlar yarın sabah opu olacak. O kadar karnım şişti ki anlatamam neredeyse nefes alırken bile rahatsız ediyor. Böyle olan oldu mu acaba ?
Off çektiklerimize değer insallahBen opu günü zor yürümüştüm. Şişlik ve ağrı mahvetmişti. Opu sonrası da şişlik devam etmişti. Adetle birlikte rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?