Eyvahlar olsun yoksa o transferiniz de siz de tuvallette ikinmistiniz da o mu sebep olmustu tutmamasinaIkınmamaya çalış, çok çok kötüsünü yaşadım bir transferimde. Duphalac kurtardı beni de.
Olabilir, ıkınmadım hiç ama çok kötü bir deneyim yaşamıştım zaten o transferim tutmamıştı.Eyvahlar olsun yoksa o transferiniz de siz de tuvallette ikinmistiniz da o mu sebep olmustu tutmamasina
benimde yarın inşallah evet bende öyleyim sanki patlicak gibiyim.yum alınınca sanki rahatlarız diye düşünüyorumKızlar yarın sabah opu olacak. O kadar karnım şişti ki anlatamam neredeyse nefes alırken bile rahatsız ediyor. Böyle olan oldu mu acaba ?
Bende de vardı bana da aynı şekilde sen bilirsin dedi ama tutacak diye birsey yok dedi sadece ihtimali yüzde beş arttırabilir dedi histereskobi yaptırdım çok şükür tuttuSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Doktor çikolata kistinin tutunmayı engellediği bunun için histeroskopi ile rahmi hazırlamak istediğini söyledi ama garanti vermedi. Ben transfer yaptırmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Evet canım, senden ve eşinden isteniyor.Kızlar transfer öncesi covid testi isteniyormu
Progestan regl üzerinde bir etkisi yokmuş inşallah hamilesinizdirMerhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyimTest günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Ay inşallah ya çok heyecanlıyım. inşallah isteyen herkes bir an önce bebeğine kavuşur AllahımProgestan regl üzerinde bir etkisi yokmuş inşallah hamilesinizdir
Fitil kullanıyorsunuz ilaçlarınız var onlar varken zaten regl olmazsınız. Ne zaman test yapacaksınız?Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyimTest günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Cuma günüFitil kullanıyorsunuz ilaçlarınız var onlar varken zaten regl olmazsınız. Ne zaman test yapacaksınız?
of ya çok berbat bişey opu öncesi yaptırmıştık transfer öncesi tekrar mıEvet canım, senden ve eşinden isteniyor.
Transferinizin 9. gününde regliniz nasıl geçmiş oluyor, iğneleri çok mu uzun süre kullanmıştınız? Nromalde benim transferin 7. günü, reglime de 7 gün var daha, tam 14 gün ediyorMerhaba,
İnşallah hamilesindir canım. Zaten ilaç kullanırken regl olmazsınMerhaba,
Hayır karıştırdım. Transfer öncesi istenmiyor pardonof ya çok berbat bişey opu öncesi yaptırmıştık transfer öncesi tekrar mı
En son 3 Ağustos’ta regl oldum. Transferim 23 Ağustos’ta yapıldı. Regl sürem ortalama 26 gün.Transferinizin 9. gününde regliniz nasıl geçmiş oluyor, iğneleri çok mu uzun süre kullanmıştınız? Nromalde benim transferin 7. günü, reglime de 7 gün var daha, tam 14 gün ediyor
evet opu öncesi benden istendiHayır karıştırdım. Transfer öncesi istenmiyor pardonOpu öncesi isteniyor sadece.
Hayır karıştırdım. Transfer öncesi istenmiyor pardonOpu öncesi isteniyor sadece.
EvetO ZAMAN HARİKA
Rahatlamadımbenimde yarın inşallah evet bende öyleyim sanki patlicak gibiyim.yum alınınca sanki rahatlarız diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?