Benimde ilk tedavi yerim orası ve olumsuz sonucum ufuk beyde.2. deneme için eğer dondurulmuş var ise en az 2 ay ortalama 3. Adette gel diyor. Ama ben gitmedim şimdi KTÜ de Cavit hocada başladık sizin raporlumuydu5. gün a kaliteydi. medikalpark karadeniz hastanesinde ilk denememdi.2. deneme için kac ay bekletiyorlar o arada hangi ilaçları veriyolar? iğne varmı yine
Arada yeni tedaviye kadar iğne ilaç yok vücudu dinlendiriyorsun5. gün a kaliteydi. medikalpark karadeniz hastanesinde ilk denememdi.2. deneme için kac ay bekletiyorlar o arada hangi ilaçları veriyolar? iğne varmı yine
dondurulmuşum var o yüzden mecbur yine gidecem. Doktorum hasan beydi ama izinli olduğundan Ufuk bey yaptı transferimi.Göra ozele gittim ne bi açiklama ne bişe hemşireler olmasa hiç konuşan olmayacak. doktorların ağzını bıçak açmıyor. Bu seferde olmassa bidaha bende KTU ye gidecem ama randövi nasıl alacam bilmiyorum. adet günune nasıl denk getirecem randöviyi?Benimde ilk tedavi yerim orası ve olumsuz sonucum ufuk beyde.2. deneme için eğer dondurulmuş var ise en az 2 ay ortalama 3. Adette gel diyor. Ama ben gitmedim şimdi KTÜ de Cavit hocada başladık sizin raporlumuydu
Benim de ayni sekilde sari beyaz gibi cok az bir akıntı, umarim hayra delalettirBizim salı gününü saymazsak 7.günü.cıkmazmıki testte,belki cıkar diye düşündümseni o kadar iyi anlıyorumki,sinir boşalmaları aglama krizleri bu ara benım de favorim akıntı bence kötü birsey demek degil,belirti bile olabilir.öyle yazıyor belirtisi olanlar.benmde cok hafif var akıntı,sarı beyaz gibi ama cok cok az.
Belirtilere bakıyorum bende var bazıları diyip umutlanıyorum,sonra baska bir arkadasın yazdıgını okuyorum belirtilerin hepsini yaşadım ama hamile değilmişim yazmıs,yıkılıyorum.beklemek cok zormuş,bekledikçe insan olumsuza sürükleniyor sanki,ben öyleyim
Benimde dondurulmuş embriyom var dedim dursun orda sonuçda parasını verdik 1 yıl bekleme hakkı var. KTÜ için ise randevu almıyorsun sabah erkenden hastaneye gidip sıra alıyorsun hocaya muayene oluyorsun eğer uygun görürse hemen tedaviye başlıyordondurulmuşum var o yüzden mecbur yine gidecem. Doktorum hasan beydi ama izinli olduğundan Ufuk bey yaptı transferimi.Göra ozele gittim ne bi açiklama ne bişe hemşireler olmasa hiç konuşan olmayacak. doktorların ağzını bıçak açmıyor. Bu seferde olmassa bidaha bende KTU ye gidecem ama randövi nasıl alacam bilmiyorum. adet günune nasıl denk getirecem randöviyi?
gerçekten mi beni nasıl sevindirdin bir bilsen... Dondurulmuşları bırakıp tekrar baştan almak onca iğneleri yemek ne bilim nasıl göze aldın.ilk transferin negatifle sonlanınca ne kadar bekledin KTÜye gitmek için.Pandemi süresinde randövisiz almıyolardı iyi ki alıyolar orda. Çok soru sordum ama kusura bakma insan öyle çareaiz kalıyorkiBenimde dondurulmuş embriyom var dedim dursun orda sonuçda parasını verdik 1 yıl bekleme hakkı var. KTÜ için ise randevu almıyorsun sabah erkenden hastaneye gidip sıra alıyorsun hocaya muayene oluyorsun eğer uygun görürse hemen tedaviye başlıyor
Transferim oldu,7.gündeyim bekleme aşamasındayimİnşallah tutunmayı engellemez de hamile kalırım. Sizin hamilelik oldumu
Yo önemli değil tabi Karadeniz Bölgesi tüp bebek konusunda biraz sıkıntılı olduğu için anlıyorum seni. Tabi baştan başlayabilirsin onlar kalır orda.Ktü randevu ile çalışmıyor sabah erkenden gidip sıra alman gerek o şekilde hocaya muayene olup sıkıntılarını anlatıyorsun. Ben birde orada bir sürü tahlil film filan çekildim bunları medikal Park yapmadı yapsada gerçi fiyatlar çok uçuk en azından dedim sıfırdan temiz bi şekilde Prof gözetiminde tedaviye başladım. Burada hocadan çok ilgi alaka bekleme ama işini iyi yapıyor. Özele gidip o kadar para döktük de ne oldu aynı sistem koyun sürüsü gibigerçekten mi beni nasıl sevindirdin bir bilsen... Dondurulmuşları bırakıp tekrar baştan almak onca iğneleri yemek ne bilim nasıl göze aldın.ilk transferin negatifle sonlanınca ne kadar bekledin KTÜye gitmek için.Pandemi süresinde randövisiz almıyolardı iyi ki alıyolar orda. Çok soru sordum ama kusura bakma insan öyle çareaiz kalıyorki
İnşallah pozitif sonucunu bekliyorum.Transferim oldu,7.gündeyim bekleme aşamasındayimOldu, oldu, oldu diyelim
Bu arada 3 ay gibi bekledim Nisan'da olumsuzdur Ağustosun ortasında başladımgerçekten mi beni nasıl sevindirdin bir bilsen... Dondurulmuşları bırakıp tekrar baştan almak onca iğneleri yemek ne bilim nasıl göze aldın.ilk transferin negatifle sonlanınca ne kadar bekledin KTÜye gitmek için.Pandemi süresinde randövisiz almıyolardı iyi ki alıyolar orda. Çok soru sordum ama kusura bakma insan öyle çareaiz kalıyorki
Yo önemli değil tabi Karadeniz Bölgesi tüp bebek konusunda biraz sıkıntılı olduğu için anlıyorum seni. Tabi baştan başlayabilirsin onlar kalır orda.Ktü randevu ile çalışmıyor sabah erkenden gidip sıra alman gerek o şekilde hocaya muayene olup sıkıntılarını anlatıyorsun. Ben birde orada bir sürü tahlil film filan çekildim bunları medikal Park yapmadı yapsada gerçi fiyatlar çok uçuk en azından dedim sıfırdan temiz bi şekilde Prof gözetiminde tedaviye başladım. Burada hocadan çok ilgi alaka bekleme ama işini iyi yapıyor. Özele gidip o kadar para döktük de ne oldu aynı sistem koyun sürüsü
Aynen öyle bende tıp dilini çözdüm doktor söyleyince neyin ne olduğunu anlıyorum artıkBen neyin nasıl olacağını herşeyi burdaki yazıları okuyarak öğrendim resmen.Özelin adı var sadece.Para tuzağı hepsi
aaa nasil ücretli devlet hastanesi değil mi orası niye ücret alıyolarki? fiyatlar ne?Aynen öyle bende tıp dilini çözdüm doktor söyleyince neyin ne olduğunu anlıyorum artıkbu arada hocaya muayene ücretli ve tüp bebek içinde özel onu seçersen yine ücretli ama bu defaya mahsus bu ücretler hoca seçmezsen ödemiyorsun tabi en azından Prof.
aaa nasil ücretli devlet hastanesi değil mi orası niye ücret alıyolarki? fiyatlar neAynen öyle bende tıp dilini çözdüm doktor söyleyince neyin ne olduğunu anlıyorum artıkbu arada hocaya muayene ücretli ve tüp bebek içinde özel onu seçersen yine ücretli ama bu defaya mahsus bu ücretler hoca seçmezsen ödemiyorsun tabi en azından Prof.
aaa nasil ücretli devlet hastanesi değil mi orası niye ücret alıyolarki? fiyatr
Roporlu olursan ücretsiz fakat hoca seçersen hoca ücreti var raporun yoksa ücretli tabi bu ücretler özel hastane gibi değilaaa nasil ücretli devlet hastanesi değil mi orası niye ücret alıyolarki? fiyatlar ne
Merhaba doktorunuz kimdi ? Birde kaç embriyonuz oluşmuştuDiyorumya para bastık resmen ama Medikaldeki doktorlar hiç konuşmuyor. 2 günde bir Artvinden kalkıp geliyorum yahu muane ediyosun bi deda yumurtan şu kadar büyümüş bu aşamaya gelmesini bekliyorum o bu iyi gidiyo bi bişe söyle. yan odaya geçin hemşireler bilgi verecek diyolar o kadar. E o ki muane olduğum doktor konuşmayacak devlete gitseydimda paramda cebimde kalsaydı bari. Gerçekten umduğumu bulamadım.Benim için büyük hayal kırıklığı oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?