Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acaba ben cumaya kadar bal çörek otu kullansam yumurtanın gelişmesine fayda sağlar mı bi dahaki ay gonal f ile beraber kullancamda şimdi 3 gün süredede işe yarar mı acaba ya

Evet canım benmde eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu ama değerleri yine de aman aman değil
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah gerçekten zorlu süreçlerden geçiyoruz

Kızlar acaba ben cumaya kadar bal çörek otu kullansam yumurtanın gelişmesine fayda sağlar mı bi dahaki ay gonal f ile beraber kullancamda şimdi 3 gün süredede işe yarar mı acaba ya
Ben de kullanacagim persembeye kadar igne kullanmıyorum çünkü. Bal corek otu tarcin yardimci oluyor. Bir de havuc rendele zeytinyagiyla birlikte ye canim bunun da faydasi varmis. Su ic egzersiz yap yapamiyorsan 10bin adim yürüinsallah etki eder dua ediyorum

İnşallah kuzum ssağolll

Yok etkilemez, hatta bu konuda Avantajlı bile sayılırsınız. İlacın yumurtaya etki edecek yeterli zamanı oluyor demekki.

Yok canım etkilemez. Çünkü yumurta erken geliştirici iğne vuruyoruz ya .adet günü yumurtlama günü herşey doktorun kontrolünde tamamen değişiyor.

Daha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorum çok geçti üstünden çünkü bakalım yumuşlar bu seferde üzcek mi beni yoksa sevindircek mi

Daha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorum çok geçti üstünden çünkü bakalım yumuşlar bu seferde üzcek mi beni yoksa sevindircek mi
İnşallah üzmez.takibi hep aynı doktora devam ettir. Çünkü tekrar aynı tedaviyi alman gerektiginde direk yüksek dozla başlıyor. Burda da çok okumuştum direk yüz ml üstünde vurunuyorlar. Normalde 75 ml le başlayıp artıp azaltiyorlar . Ama ilki sıkıntı olunca direk yüksek doz veriyor

Ya benim senelrdir gittiğim bi dr vardı sonra bi kaç sıkıntı oldu değiştirmek zorunda kaldım bu gittiğimle kalırım ama buda bulunduğum bölgede baya ünlü randevu zor buluyosun bi sıkıntı oluştuğunda zor ulaşııyosun düşğn bi ilacın kullanımını unutmuştum sormak için üç gün ulaşmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…