Ben 75 kullandım şu anda 112.5 vuruyorum canım senKızlar Gonal f ı kaçlık kullandınız ?
Evet canım benmde eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu ama değerleri yine de aman aman değilSperm sorunu olanlarda etkili sanıtım bu daha çok canım
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah gerçekten zorlu süreçlerden geçiyoruzEvet canım benmde eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu ama değerleri yine de aman aman değil
Ben 50 lik vuruyorum canım.Perşembe kontrolüm var bakalım doktor duruma göre arttırır ya da azaltır sanırımBen 75 kullandım şu anda 112.5 vuruyorum canım sen
Aminn inşallah gerçekten bazen cok sıkıldıgımı hissediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinHakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah gerçekten zorlu süreçlerden geçiyoruz
Canim kaç gün iğne vurulup kontrole gittin. Süreç nasıl olduMerhabalar bende başlıyprum aşılamaya şu anda gonalf 75 ml vuruluyorum bugün ikinci günüm pazartesi kontrole gidicem kısmetse hakkımzda hayırlısı ne ise o olsun...
Ben de kullanacagim persembeye kadar igne kullanmıyorum çünkü. Bal corek otu tarcin yardimci oluyor. Bir de havuc rendele zeytinyagiyla birlikte ye canim bunun da faydasi varmis. Su ic egzersiz yap yapamiyorsan 10bin adim yürüKızlar acaba ben cumaya kadar bal çörek otu kullansam yumurtanın gelişmesine fayda sağlar mı bi dahaki ay gonal f ile beraber kullancamda şimdi 3 gün süredede işe yarar mı acaba ya
İnşallah kuzum ssağolllBen de kullanacagim persembeye kadar igne kullanmıyorum çünkü. Bal corek otu tarcin yardimci oluyor. Bir de havuc rendele zeytinyagiyla birlikte ye canim bunun da faydasi varmis. Su ic egzersiz yap yapamiyorsan 10bin adim yürüinsallah etki eder dua ediyorum
Bir hafta iğne kullandım 75 ml şimdi 112.5 ml vuruluyorum cuma günü tekrar gidicem bakalım yalnız kızlar bende geç döllenme var bu yumurtanın büyümesini etkiler mi acaba 3 gebeliğimde geç döllenmeyle oluşmuştuCanim kaç gün iğne vurulup kontrole gittin. Süreç nasıl oldu
Yok etkilemez, hatta bu konuda Avantajlı bile sayılırsınız. İlacın yumurtaya etki edecek yeterli zamanı oluyor demekki.Bir hafta iğne kullandım 75 ml şimdi 112.5 ml vuruluyorum cuma günü tekrar gidicem bakalım yalnız kızlar bende geç döllenme var bu yumurtanın büyümesini etkiler mi acaba 3 gebeliğimde geç döllenmeyle oluşmuştu
Cuma günü belli olcak bakalım etki etmiş miYok etkilemez, hatta bu konuda Avantajlı bile sayılırsınız. İlacın yumurtaya etki edecek yeterli zamanı oluyor demekki.
Yok canım etkilemez. Çünkü yumurta erken geliştirici iğne vuruyoruz ya .adet günü yumurtlama günü herşey doktorun kontrolünde tamamen değişiyor.Bir hafta iğne kullandım 75 ml şimdi 112.5 ml vuruluyorum cuma günü tekrar gidicem bakalım yalnız kızlar bende geç döllenme var bu yumurtanın büyümesini etkiler mi acaba 3 gebeliğimde geç döllenmeyle oluşmuştu
Sağol canımYok canım etkilemez. Çünkü yumurta erken geliştirici iğne vuruyoruz ya .adet günü yumurtlama günü herşey doktorun kontrolünde tamamen değişiyor.
İnşallah bu kontrole kadar yumuslarin büyürSağol canım
Daha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorumİnşallah bu kontrole kadar yumuslarin büyürben doktora gittiğimde yumurta gelişmesi sorun olanlara benim doktorum hap veriyor. Yumurta sorun olmayana iğne. Sen hapı denedin mi? Bazılarına da hapla iğneyi aynı anda yüksek dozda veriyorlar.
Ama büyük ihtimalle sonuç negatif olmuş ki şu anda burda konuşuyoruzDaha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorumçok geçti üstünden çünkü bakalım yumuşlar bu seferde üzcek mi beni yoksa sevindircek mi
İnşallah üzmez.takibi hep aynı doktora devam ettir. Çünkü tekrar aynı tedaviyi alman gerektiginde direk yüksek dozla başlıyor. Burda da çok okumuştum direk yüz ml üstünde vurunuyorlar. Normalde 75 ml le başlayıp artıp azaltiyorlar . Ama ilki sıkıntı olunca direk yüksek doz veriyorDaha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorumçok geçti üstünden çünkü bakalım yumuşlar bu seferde üzcek mi beni yoksa sevindircek mi
Ya benim senelrdir gittiğim bi dr vardı sonra bi kaç sıkıntı oldu değiştirmek zorunda kaldım bu gittiğimle kalırım ama buda bulunduğum bölgede baya ünlü randevu zor buluyosun bi sıkıntı oluştuğunda zor ulaşııyosun düşğn bi ilacın kullanımını unutmuştum sormak için üç gün ulaşmaya çalıştımİnşallah üzmez.takibi hep aynı doktora devam ettir. Çünkü tekrar aynı tedaviyi alman gerektiginde direk yüksek dozla başlıyor. Burda da çok okumuştum direk yüz ml üstünde vurunuyorlar. Normalde 75 ml le başlayıp artıp azaltiyorlar . Ama ilki sıkıntı olunca direk yüksek doz veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?