Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çok tuhaf duygular içindeyim bugün yaptırdık aşılamayı 2 senedir bekliyorduk iki hafta nasıl beklicez şimdi hiç bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin

geçer kuum su gibi kıp geçer hayırlısı ne ise o olsun hakkında

Ben bu konularda devlet hastanelerine çok güveniyorum. Ozellerin cogu. Boşuna vakit kaybi

Amin canım benim.İnşaallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Öy

Ben o şekilde düşünmüyorum doktorunu blunca özelde aynı devlette ama özelde gördüğün ilgi devlette yok malesef
Canim buradaki tüp Bebek merkezindekiler çok iyi .bende devlette böyle ilgi bulacağımı sanmıyordum ebe hemşireler sekreterler herkes çok ilgili soruna cevap veriyor lar dinliyorlar.arkadasimin biri özele gitti. Sorunu da belliydi doktor boşu boşuna oyaladı durdu. Hemde kaç tane özele gitti. O kadar para döktü. Ama burda devlet daha iyi

Bugün aşılamam yapıldı canım. histeroskopi den sonra aşılama yapılacaktı temmuzda o ertelenmişti. Regl oldum. 3. Günü klomene başladık 1 hafta sonra yani bugün sol taraftaki iki yumuşa aşılama yapıldı . 12 gün bekliycem bakalım Rabbim hayra çevirip nasip etsin hepimize

Kızlar benimde iğnenin 3. Günü.Bugün kontrolüm vardı 11 mm yumurtam varmış.İğneye devam cumartesi tekrar kontrole gidicem

Hadi çok güz l haberler verin bizlere inşaallah

Ah işte o konuda şanslısınız işte

Sen naptın canım,tekrar muayene oldum mu ?
Oldum canım pkodan dolayı yumurtalıklarım direnç gösteriyomuş 11 mm olmuş üğnenin dozunu yükselttik yine rahim kalınlığın çok iyi dedi gebeliğe hazır dedi salı günü bi daha gidicem büyük ihtimalle olursa geç döllenme olcak dedi sordupun için teşekkür ederim toprağım

Hadi bakalım inşaallah kuzum

merhaba kızlar ayın 10 unda yumurta toplama olacaktı yumurtalarım erken çatladığı için doktorum aşılama yaptı 2 gündür akıntım başladı kasıklarımda ara ara batma oluyor ve hafif bel ağrım var amh 0.02 benim 2 yumurtam olgunlaşmıştı sizce tutmuşmudur.haftasonuna kadar nasıl bekleyecem ben göğüs uçlarımda acımaya başladı hassaslaştılar bi fikir verin bana hiç aşılama yaptırmadım ben süpriz oldu bu birazda

Günaydin, hayirli olsun. Asilama yapildiginda kac mm'ydi yumurtalariniz? Catlatma ignesi vuruldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…