• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen tecrübelisin şimdi yarın biz gidince yumurtalar istediği boyuttaysa aşılama günümü belli olcakk
Evet aynen. Ultrasonla bakar, belki kan da alıp lh yüksekliğine bakar. Yumurta ya da yumurtalar istediği boyuttaysa çatlatma iğneni şu gün ol, şu gün de gel aşılamanı yapalım der. Ovülasyon testi yapıyor musunuz evde?

Evet aynen. Ultrasonla bakar, belki kan da alıp lh yüksekliğine bakar. Yumurta ya da yumurtalar istediği boyuttaysa çatlatma iğneni şu gün ol, şu gün de gel aşılamanı yapalım der. Ovülasyon testi yapıyor musunuz evde?
Yok yapmıyorum valla ben çok cahilim bu konularda sanırım sorsan çok araştırdım😜😜😜

Yok yapmıyorum valla ben çok cahilim bu konularda sanırım sorsan çok araştırdım😜😜😜
Yok olur mu öyle şey. Hepimiz yapa yapa öğreniyoruz:) Kesinlikle tavsiye ederim bu testleri, kendi doktorum bile kontrol gününe kadar testini yap, pozitif görürsen mutlaka bana haber ver der. Vücudumuz bu hormonlardan iyice şaşırdığı için her koldan kontrol altında tutmak lazım.

Yok olur mu öyle şey. Hepimiz yapa yapa öğreniyoruz:) Kesinlikle tavsiye ederim bu testleri, kendi doktorum bile kontrol gününe kadar testini yap, pozitif görürsen mutlaka bana haber ver der. Vücudumuz bu hormonlardan iyice şaşırdığı için her koldan kontrol altında tutmak lazı
Mantıklı valla bu ay tutmazsa bi dahaki ay bende öyle yapayım madem e diyelim iğnleri vururken yumurta çatlarsa nolcak yani böyle bişey olan oldu mu acaba 🤔🤔

Mantıklı valla bu ay tutmazsa bi dahaki ay bende öyle yapayım madem e diyelim iğnleri vururken yumurta çatlarsa nolcak yani böyle bişey olan oldu mu acaba 🤔🤔
Normalde hergün bu yumurtanın belli bir mm'de büyüme oranı var da tam hatırlamıyorum onu 1 ya da 2 olması lazımdı. Ben hiç duymadım tedavi sırasında beklenmedik bir dönemde yumurta çatlamasını ve bu yüzden aşılamanın iptal edildiğini. Ama hormonlarla uyarılıyor o yumurtalar, mümkün değil diyemeyiz tabi. Bu sebeple de evde yapılan testlerle yumurtlamayı takip etmek, sık cinsel ilişki yaşamak baya önemli.

Bende bugün son dozu vurcam kısmetse ama bişey sorcam dün ben iğneyi vurduğumda ucun yarısı girdi diye gittiğine tam emin olmadım o yüzden bi 75 ml bi daha vurdum sıkıntı olut mu yaaa🙄🙄
Keşke vurmasaydın kuzum ama olmuş artık.Zannetmiyorum sorun olacağını.Kullanırken doktor kontrole çağırdı mı peki? Ya da ne zaman gideceksin kontrole ?

Normalde hergün bu yumurtanın belli bir mm'de büyüme oranı var da tam hatırlamıyorum onu 1 ya da 2 olması lazımdı. Ben hiç duymadım tedavi sırasında beklenmedik bir dönemde yumurta çatlamasını ve bu yüzden aşılamanın iptal edildiğini. Ama hormonlarla uyarılıyor o yumurtalar, mümkün değil diyemeyiz tabi. Bu sebeple de evde yapılan testlerle yumurtlamayı takip etmek, sık cinsel ilişki yaşamak baya önemli.
Anladım sağol cnm bi dahaki ay daha bilinçli olurum en azından

Benim de bugün 9.günüm ve bugün son yumurta geliştiriciyi vuracağım:) Benim adet döngüm kısa olduğu için sanırım aşılamam yarın olacak. Ovitrelle'i yanında getir belki vururuz dedi doktor.
Benim de 9. Günüm kızlar. Geçen 16.gün asilamam yapilmisti bu ay da oyle olabilir benimkiler gec olgunlaşıyor. Bakalim hayrolsun. Yarin yazariz folikul boyutlarimizu insallahh

Keşke vurmasaydın kuzum ama olmuş artık.Zannetmiyorum sorun olacağını.Kullanırken doktor kontrole çağırdı mı peki? Ya da ne zaman gideceksin kontrole ?
Bugün gidiyorum ya bide öyle bişey ki benim gittiğim doktor burdabaya ünlü ulaşamıyoruz randevu bulamıyoruz bu ilk aşılama tutmazsa dr değiştircem zaten yada gebelik oluşursa

Bugün gidiyorum ya bide öyle bişey ki benim gittiğim doktor burdabaya ünlü ulaşamıyoruz randevu bulamıyoruz bu ilk aşılama tutmazsa dr değiştircem zaten yada gebelik oluşursa
Canım muayeneden sonra bilgi verebilir misin boyutları ile ilgili?

Bugün gidiyorum ya bide öyle bişey ki benim gittiğim doktor burdabaya ünlü ulaşamıyoruz randevu bulamıyoruz bu ilk aşılama tutmazsa dr değiştircem zaten yada gebelik oluşursa ya
Canım muayeneden sonra bilgi verebilir misin boyutları ile ilgili?
Tabikide veririm 😃😃😃

Kızlar benden kötü haber oluşmuş bir tane bile yumurtam yok sadece sağda 7 mm bi yumurta var iğnenin dozunu yükselttik cuma günü tekrar gidicem siz nabtınız

Kızlar benden kötü haber oluşmuş bir tane bile yumurtam yok sadece sağda 7 mm bi yumurta var iğnenin dozunu yükselttik cuma günü tekrar gidicem siz nabtınız
Benim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok😕

Back