• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acaba ben cumaya kadar bal çörek otu kullansam yumurtanın gelişmesine fayda sağlar mı bi dahaki ay gonal f ile beraber kullancamda şimdi 3 gün süredede işe yarar mı acaba ya🤔🤔🤔

Evet canım benmde eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu ama değerleri yine de aman aman değil
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah gerçekten zorlu süreçlerden geçiyoruz

Kızlar acaba ben cumaya kadar bal çörek otu kullansam yumurtanın gelişmesine fayda sağlar mı bi dahaki ay gonal f ile beraber kullancamda şimdi 3 gün süredede işe yarar mı acaba ya🤔🤔🤔
Ben de kullanacagim persembeye kadar igne kullanmıyorum çünkü. Bal corek otu tarcin yardimci oluyor. Bir de havuc rendele zeytinyagiyla birlikte ye canim bunun da faydasi varmis. Su ic egzersiz yap yapamiyorsan 10bin adim yürü🤲insallah etki eder dua ediyorum

Ben de kullanacagim persembeye kadar igne kullanmıyorum çünkü. Bal corek otu tarcin yardimci oluyor. Bir de havuc rendele zeytinyagiyla birlikte ye canim bunun da faydasi varmis. Su ic egzersiz yap yapamiyorsan 10bin adim yürü🤲insallah etki eder dua ediyorum
İnşallah kuzum ssağolll

Bir hafta iğne kullandım 75 ml şimdi 112.5 ml vuruluyorum cuma günü tekrar gidicem bakalım yalnız kızlar bende geç döllenme var bu yumurtanın büyümesini etkiler mi acaba 3 gebeliğimde geç döllenmeyle oluşmuştu
Yok etkilemez, hatta bu konuda Avantajlı bile sayılırsınız. İlacın yumurtaya etki edecek yeterli zamanı oluyor demekki.

Bir hafta iğne kullandım 75 ml şimdi 112.5 ml vuruluyorum cuma günü tekrar gidicem bakalım yalnız kızlar bende geç döllenme var bu yumurtanın büyümesini etkiler mi acaba 3 gebeliğimde geç döllenmeyle oluşmuştu
Yok canım etkilemez. Çünkü yumurta erken geliştirici iğne vuruyoruz ya .adet günü yumurtlama günü herşey doktorun kontrolünde tamamen değişiyor.

İnşallah bu kontrole kadar yumuslarin büyür 😇 ben doktora gittiğimde yumurta gelişmesi sorun olanlara benim doktorum hap veriyor. Yumurta sorun olmayana iğne. Sen hapı denedin mi? Bazılarına da hapla iğneyi aynı anda yüksek dozda veriyorlar.
Daha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorum 😃😃😃 çok geçti üstünden çünkü bakalım yumuşlar bu seferde üzcek mi beni yoksa sevindircek mi 😃😃

Daha önce klomen kullanmıştım ama ne oldu hiç hatırlamıyorum 😃😃😃 çok geçti üstünden çünkü bakalım yumuşlar bu seferde üzcek mi beni yoksa sevindircek mi 😃😃
İnşallah üzmez.takibi hep aynı doktora devam ettir. Çünkü tekrar aynı tedaviyi alman gerektiginde direk yüksek dozla başlıyor. Burda da çok okumuştum direk yüz ml üstünde vurunuyorlar. Normalde 75 ml le başlayıp artıp azaltiyorlar . Ama ilki sıkıntı olunca direk yüksek doz veriyor

İnşallah üzmez.takibi hep aynı doktora devam ettir. Çünkü tekrar aynı tedaviyi alman gerektiginde direk yüksek dozla başlıyor. Burda da çok okumuştum direk yüz ml üstünde vurunuyorlar. Normalde 75 ml le başlayıp artıp azaltiyorlar . Ama ilki sıkıntı olunca direk yüksek doz veriyor
Ya benim senelrdir gittiğim bi dr vardı sonra bi kaç sıkıntı oldu değiştirmek zorunda kaldım bu gittiğimle kalırım ama buda bulunduğum bölgede baya ünlü randevu zor buluyosun bi sıkıntı oluştuğunda zor ulaşııyosun düşğn bi ilacın kullanımını unutmuştum sormak için üç gün ulaşmaya çalıştım🙄🙄🙄

Back