• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok😕
Bende adetim gitsin doğurganlık masajını yapıcam canım ek olarak

Benim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok😕
Dur bende yapayım o zmnsa

Normalde hergün bu yumurtanın belli bir mm'de büyüme oranı var da tam hatırlamıyorum onu 1 ya da 2 olması lazımdı. Ben hiç duymadım tedavi sırasında beklenmedik bir dönemde yumurta çatlamasını ve bu yüzden aşılamanın iptal edildiğini. Ama hormonlarla uyarılıyor o yumurtalar, mümkün değil diyemeyiz tabi. Bu sebeple de evde yapılan testlerle yumurtlamayı takip etmek, sık cinsel ilişki yaşamak baya önemli.
Folikül boyutlariniz nasil acaba buyumusler mi yumoslar

Mikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok

Hanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)

Hanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
Ayy Hadi inşaallah çook güzel haberlerle gel canım.İnşaallah bu kez gelir bebişlerin 🥰 Benim daha çook zamanım var daha dün başladım iğneye 😄

Hadi hayırlısı olsun kuzummmm ben eylüle sarkcam sanırıö güzel haberlerle gel😍😍😍

Mikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok
Sperm sorunu olanlarda etkili sanıtım bu daha çok canım

Hadi hayırlısı insallah güzel haberi bizimle paylas iki hafta sonra♥️ ben persembe gidecegim o zaman catlatma ignesi verilecek uygun olursa cumartesi de asilama olabilir.

Back