Bende adetim gitsin doğurganlık masajını yapıcam canım ek olarakBenim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar
- Konu Sahibi EsrSvm
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
Ilk kez deneyecegim bakalimBende adetim gitsin doğurganlık masajını yapıcam canım ek olarak
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşaallah güzel haberler alalım hepimizz
- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 23
- 32
MalesefffYapma ya pco mu var canım sen de ?
- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 23
- 32
Dur bende yapayım o zmnsaBenim de iki tane oluşmuş digerleri ufak kalmışlar. Doktorum bana bi doz daha kullan yarin gel dedi. Bugun ve yarin yumurtlama masaji yapacagim etkisi oluyormus birgebeningunlugu sayfasinda görmüştüm. Hic üzülme o 7mm büyür Allahin izniyle cumaya kadar günde 1.5mm büyüyorlar. Benim büyüyor ama birsey olmuyor gerisi yok
- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
Folikül boyutlariniz nasil acaba buyumusler mi yumoslarNormalde hergün bu yumurtanın belli bir mm'de büyüme oranı var da tam hatırlamıyorum onu 1 ya da 2 olması lazımdı. Ben hiç duymadım tedavi sırasında beklenmedik bir dönemde yumurta çatlamasını ve bu yüzden aşılamanın iptal edildiğini. Ama hormonlarla uyarılıyor o yumurtalar, mümkün değil diyemeyiz tabi. Bu sebeple de evde yapılan testlerle yumurtlamayı takip etmek, sık cinsel ilişki yaşamak baya önemli.
- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
Merhabalar, benim sadece bir yumurtam vardı o da şimdi 20mm'nin üzerindeymiş. Bu sabah Ultrasondan hemen sonra hemşire ovitrelle'imi vurdu, yarın sabah da aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa:)Folikül boyutlariniz nasil acaba buyumusler mi yumoslar
- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
Yumurta değil tabi folikül 20mm civarı:)Merhabalar, benim sadece bir yumurtam vardı o da şimdi 20mm'nin üzerindeymiş. Bu sabah Ultrasondan hemen sonra hemşire ovitrelle'imi vurdu, yarın sabah da aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa:)
- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
Hayırlı olsun şimdiden Guzel sonuçlar gelsin insallahMerhabalar, benim sadece bir yumurtam vardı o da şimdi 20mm'nin üzerindeymiş. Bu sabah Ultrasondan hemen sonra hemşire ovitrelle'imi vurdu, yarın sabah da aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa:)
- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 23
- 32
Mikroçipli nasıl oluyor canımMerhaba kızlar bende 2 senelik evliyim ve bu ay mikroçipli aşılama tedavisi görücem inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız.
Mikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok
- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
Ayy Hadi inşaallah çook güzel haberlerle gel canım.İnşaallah bu kez gelir bebişlerin Benim daha çook zamanım var daha dün başladım iğneyeHanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 23
- 32
Hadi hayırlısı olsun kuzummmm ben eylüle sarkcam sanırıö güzel haberlerle gelHanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 23
- 32
Sperm sorunu olanlarda etkili sanıtım bu daha çok canımMikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok
- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
Çok teşekkür ederim, sayılı gün çabuk geçiyor merak etmeyin:)Ayy Hadi inşaallah çook güzel haberlerle gel canım.İnşaallah bu kez gelir bebişlerin Benim daha çook zamanım var daha dün başladım iğneye
- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
Hayırdır neden?Hadi hayırlısı olsun kuzummmm ben eylüle sarkcam sanırıö güzel haberlerle gel
- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
Hadi hayırlısı insallah güzel haberi bizimle paylas iki hafta sonra ben persembe gidecegim o zaman catlatma ignesi verilecek uygun olursa cumartesi de asilama olabilir.Hanımlar bugün yapıldı 2.aşılamam (adetin 11.günü,25-26 günlük döngüm var) sağ tarafımda bir tane daha folikül gördü bugün. Bu çok ufak daha büyümez ama çok düşük de olsa çoğul gebelik riskin var dedi. Hayırlısı diyorum artık:)
- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 23
- 32
Yumurtam gelişmemiş kuzu benim ya cuma günü yine gidicem ama umutsuz vaka benHayırdır neden?