- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.073
- 548
Aminnn canımm inşAllahMerhaba kizlar. Ben de bu ay 2.asilamami deneyeceğim. Ilki malesef negatif. 3.yilimdayim ama hic gebe kalamadimpazartesi gonalf 75 doz kullanmaya basladim. Dualariniza beni de katarsaniz sevinirim. Umarim buradaki herkes saglikli hayirli gebelikler elde eder
HosgeldinizMerhaba kizlar. Ben de bu ay 2.asilamami deneyeceğim. Ilki malesef negatif. 3.yilimdayim ama hic gebe kalamadimpazartesi gonalf 75 doz kullanmaya basladim. Dualariniza beni de katarsaniz sevinirim. Umarim buradaki herkes saglikli hayirli gebelikler elde eder
sevgicim aşılamayı nerede yaptırdın fiyat nedir yardımcı olur musunCnm bende bu ay yaptirdim ve bu gün pozitif olduğumu öğrendiminşallah seninde pozitif olur
Devlete ekstra para ödemedim hiç sadece ilaç için ödedim. İlkinde 360 TL ikincide 500tl falan tuttuKizlar devlette raporlu ve raporsuz ne kadar tutuyor aşılama?
Ay benim doktorum niye dozu düşük vermiş acaba şimdi onu düşündüm 75 ml vuruyorum ben her gün bide benim göğüslerim çok sızlamaya başladı yaaİnşaallah canımBen de gonal f 450 lik kullanıcam ama adetim hala gelemedi
Merhabalar bende başlıyprum aşılamaya şu anda gonalf 75 ml vuruluyorum bugün ikinci günüm pazartesi kontrole gidicem kısmetse hakkımzda hayırlısı ne
Ben de 75 doz vuruyorum. Gonalf 450 toplam ml ölçüsü. Bazilari da gonalf 900 ml kullaniyor mesela, genelde tüp bebekte oluyor.Ay benim doktorum niye dozu düşük vermiş acaba şimdi onu düşündüm 75 ml vuruyorum ben her gün bide benim göğüslerim çok sızlamaya başladı yaa
Cahillik başka tabiBen de 75 doz vuruyorum. Gonalf 450 toplam ml ölçüsü. Bazilari da gonalf 900 ml kullaniyor mesela, genelde tüp bebekte oluyor
Canım rahimagzi darlığı yuzunden bende transfer olamadım bayramdan sonraki adete kaldı histeroskopi de . Senin durumun nasıldı acayip sinir bozucu beklemek. Adeti bekliyorum gün almak için oda sıcaktan mi yoksa geçen ay aldığım hormonlardan mi bilmiyorum adet olmadim daha .Merhabalar. Bayram dolayısıyla ertelenenlerde bende varım. Bi aksilik olmazise Ağustos aşılaması olacak. Bizde tek sorun rahim ağzı darlığıydı histeroskopide hallettiğini söyledi doktorum ama beklemek artık boşuna gibi geliyor bakalım sebebim aşılama mı olacak:) Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Estagfirullah olur mu öyle şeyCahillik başka tabiteşekkür ederim
İnşallah canm bnmmmEstagfirullah olur mu öyle şeyben de gecen ay ogrendim zaten. Çok da bir sey öğrenmeden bebeklere kavuşalım insallah bu kadar yeterli
Yok yok şöyle söyliyim iğne 450 lik ama bende 50 lik vurucamAy benim doktorum niye dozu düşük vermiş acaba şimdi onu düşündüm 75 ml vuruyorum ben her gün bide benim göğüslerim çok sızlamaya başladı yaa
Aminn canım benim inşaallahMerhaba kızlar bende dün aşılama için iğne tedavisine başladık aşılama olacak.gonal f 75ml kullanıyorum bgn ikinci günüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimizin tutar
Bende bugün son dozu vurcam kısmetse ama bişey sorcam dün ben iğneyi vurduğumda ucun yarısı girdi diye gittiğine tam emin olmadım o yüzden bi 75 ml bi daha vurdum sıkıntı olut mu yaaaYok yok şöyle söyliyim iğne 450 lik ama bende 50 lik vurucamAdetim gecikti benimde yavaş yavaş sökülüyor artık bende yarın akşam kullanmaya başlıycam nasip olursa
Gonalf pen olani mi kullaniyorsunuz? Igne tam girmis olacak deriden kisa ya ucu. Neden ucun yarisi girdi ki tam anlayamadim. Bir sıkıntı olmaz insallah doktoru bilgilendirin ama mutlaka. Ben de son dozu enjekte edecegim bu aksam.Bende bugün son dozu vurcam kısmetse ama bişey sorcam dün ben iğneyi vurduğumda ucun yarısı girdi diye gittiğine tam emin olmadım o yüzden bi 75 ml bi daha vurdum sıkıntı olut mu yaaa
Canım acıdo ittiremedim ama ikinicya vurduğumda tam soktum..Gonalf pen olani mi kullaniyorsunuz? Igne tam girmis olacak deriden kisa ya ucu. Neden ucun yarisi girdi ki tam anlayamadim. Bir sıkıntı olmaz insallah doktoru bilgilendirin ama mutlaka. Ben de son dozu enjekte edecegim bu aksam.
Gonalf pen olani mi kullaniyorsunuz? Igne tam girmis olacak deriden kisa ya ucu. Neden ucun yarisi girdi ki tam anlayamadim. Bir sıkıntı olmaz insallah doktoru bilgilendirin ama mutlaka. Ben de son dozu enjekte edecegim bu aksam.
Hanımlar kaçıncı günlerinizdesiniz?Canım acıdo ittiremedim ama ikinicya vurduğumda tam soktum..
Bu geve benimde son yarın kontrol haberleşelim aynı zamanlarda olcak aşılamamız galiba
Cuma günü adetimin birinci günüydü 9 gündeyimHanımlar kaçıncı günlerinizdesiniz?
Benim de bugün 9.günüm ve bugün son yumurta geliştiriciyi vuracağım:) Benim adet döngüm kısa olduğu için sanırım aşılamam yarın olacak. Ovitrelle'i yanında getir belki vururuz dedi doktor.Cuma günü adetimin birinci günüydü 9 gündeyim
Ay yarın hepimiz için büyük gün desene kaçta gidiceksinBenim de bugün 9.günüm ve bugün son yumurta geliştiriciyi vuracağım:) Benim adet döngüm kısa olduğu için sanırım aşılamam yarın olacak. Ovitrelle'i yanında getir belki vururuz dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?