- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah. İlk aşılamanız mı?Bugün kontrolümü oldum sağda 16 mm soldakini duyamadım yumurtam varmış. Akşam ovitrelle çatlatma iğnesini vurulup çarşamba sabah aşılamamı olucam. Dualarınızı beklerim
Merhabalar,hayır söylemedi,araya bayram girdiği için adetin 2.ya da 3. Günü gel dedi fakat doktorum sadece salı ve Perşembe günleri çalışıyor benimde tahmini adetim 5 Ağustos.Eğer gününde adet olursam o gün öğrenicem detayları.Sizin yarın başlıycak sanırım tedavinizGunaydin, hangi ilaclari kullanacaginizi biliyor musunuz? Doktor soylemis miydi?
İnşaallah güzel haberlerler verirsin bizeBugün kontrolümü oldum sağda 16 mm soldakini duyamadım yumurtam varmış. Akşam ovitrelle çatlatma iğnesini vurulup çarşamba sabah aşılamamı olucam. Dualarınızı beklerim
Güzel haberlerle gelin inşallah. Çarşamba günü gel dedi benim de doktorum. Adetin 5.gününde oluyorum. Ikidir 5.günde başlıyoruz tedaviye ya hadi hayırlısı:)Merhabalar,hayır söylemedi,araya bayram girdiği için adetin 2.ya da 3. Günü gel dedi fakat doktorum sadece salı ve Perşembe günleri çalışıyor benimde tahmini adetim 5 Ağustos.Eğer gününde adet olursam o gün öğrenicem detayları.Sizin yarın başlıycak sanırım tedaviniz
Amiin hepimiz inşaallah Benimde adetim gelmezse arıycam doktoru.Haftada 2 gün çalışması beni zorluyor ama napalımGüzel haberlerle gelin inşallah. Çarşamba günü gel dedi benim de doktorum. Adetin 5.gününde oluyorum. Ikidir 5.günde başlıyoruz tedaviye ya hadi hayırlısı:)
Günaydinlar, hic merak etmeyin gününüzü kacirmazsiniz. Illa 2.veya 3. günde baslanmasi zorunlu diye bir kaide yok. Ha belki birden fazla yumurta gelismez ama yine de yapilir asilamaniz sorunsuz. Sebepsiz infertilite mi sizin de?Amiin hepimiz inşaallah Benimde adetim gelmezse arıycam doktoru.Haftada 2 gün çalışması beni zorluyor ama napalım
Evet canım sebepsiz En son Bezmialem Hastanesine gittim araştırma hastanesi olduğu için her detaya bakıldı.Ana ( anti nükleer ) testim pozitif çıktı.Belki biliyorsundur bu test pozitif olduğunda düşüklere sebep oluyor ya da döllenmeyi zorlaştırabiliyormuş.Bu yüzden 1 ay araştırıldı.Sebep olabileceği hastalıklar gebe kalmayı zorlaştırabiliyormuş fakat bende hastalık çıkmadı.Ben biraz buna bağladım gebelik olmamasını ama doktorum Profesör dü ilaca dahi gerek yok gebe kalmana engel değil sadece gebe kaldığında sıkı takip edilmen gerek dedi.Kadın doktorumda Romatolojiden gebelik planlayabilineceğine dair yazılı kâğıt aldı.Tüm testler normal çıkınca aşılamaya geçelim artık dedi.Günaydinlar, hic merak etmeyin gününüzü kacirmazsiniz. Illa 2.veya 3. günde baslanmasi zorunlu diye bir kaide yok. Ha belki birden fazla yumurta gelismez ama yine de yapilir asilamaniz sorunsuz. Sebepsiz infertilite mi sizin de?
aa daha once duymamistim ben bunu, tesekkur ederim aciklama icin. Peki hamilelikte neyin siki takibi yapilacak sizde?Evet canım sebepsiz En son Bezmialem Hastanesine gittim araştırma hastanesi olduğu için her detaya bakıldı.Ana ( anti nükleer ) testim pozitif çıktı.Belki biliyorsundur bu test pozitif olduğunda düşüklere sebep oluyor ya da döllenmeyi zorlaştırabiliyormuş.Bu yüzden 1 ay araştırıldı.Sebep olabileceği hastalıklar gebe kalmayı zorlaştırabiliyormuş fakat bende hastalık çıkmadı.Ben biraz buna bağladım gebelik olmamasını ama doktorum Profesör dü ilaca dahi gerek yok gebe kalmana engel değil sadece gebe kaldığında sıkı takip edilmen gerek dedi.Kadın doktorumda Romatolojiden gebelik planlayabilineceğine dair yazılı kâğıt aldı.Tüm testler normal çıkınca aşılamaya geçelim artık dedi.
Riskli gebelik olabiliyormuş.Sürekli tahliller yapılıp değerlerim kontrol edilecek sanırım.Hamile olmadığım için bende detaylı sormadım açıkcası.Ama bu anti nükleer testi pozitif olan hastalara kan sulandırıcı ve kortizon içeren ilaçlar veriliyormuş.Sürekli bunlarda kontrol edilecek diye düşünüyorum.Allah nasip eder de gebe kalırsam eğer bununla alakalı başkaları da bilgilensin diye post açıcam mutlakaaa daha once duymamistim ben bunu, tesekkur ederim aciklama icin. Peki hamilelikte neyin siki takibi yapilacak sizde?
Merhaba canım,ben araştırma hastanesine gidiyorum.Aşılama 1600 TL + ilaç masrafı.İğneli tedavi uygulandığında ilaçlar 1000 TL yı bulabiliyormuş.Yani aşağı yukarı 3000 TL yı göze almak gerekiyor.Tabi bu benim gittiğim hastanede böyle.Muayene ücreti ve tahlillerde ayrı oluyor tabi.Yalnız morfoloji ve ileri hareket 0 sa aşılama yapılmaz kuzum.Asla üzmek istemem ama aşılama için de sperm in belli bir sayıda ve harekette olması lazım.Sana tavsiyem araştırma Hastanesi'nde tüp bebek bölümüne git.Orada çok daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin.Ben 2 senedir bebek bekliyorum.Bu süreçte hep özele gittim inan çok pişmanım.İstanbulda da en uygun hastane Bezmialem hastanesi o yüzden hem hastaneden memnun olduğum için hem fiyat olarak düşük kaldığı için hem de doktorumdan çok memnun olduğum için Tekirdağ'dan gidiyorum.Eğer İstanbul'daysan doktorda önerebilirimMerhaba aşılama süreci fiyatları hakkında bilgi verir misiniz ? Bende düşünüyorum ama süreç nasıl ilerliyor ne kadara mal oluyor hiç bilgim yok . Eşimde ileri hareket ve morfoloji 0
Merhaba Aynı zamanda başlıyor olcaz sanırım.İnşaallah hepimize bu ay uğurlu gelirMerhabalar bende başlıyorum bu hafta aşılamaya...
Canım tekirdağda nerden gidiyorsun ben şu anda çerkezköydr irmette yaptırıyorum 1060 tl aşılama fiyatıMerhaba canım,ben araştırma hastanesine gidiyorum.Aşılama 1600 TL + ilaç masrafı.İğneli tedavi uygulandığında ilaçlar 1000 TL yı bulabiliyormuş.Yani aşağı yukarı 3000 TL yı göze almak gerekiyor.Tabi bu benim gittiğim hastanede böyle.Muayene ücreti ve tahlillerde ayrı oluyor tabi.Yalnız morfoloji ve ileri hareket 0 sa aşılama yapılmaz kuzum.Asla üzmek istemem ama aşılama için de sperm in belli bir sayıda ve harekette olması lazım.Sana tavsiyem araştırma Hastanesi'nde tüp bebek bölümüne git.Orada çok daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin.Ben 2 senedir bebek bekliyorum.Bu süreçte hep özele gittim inan çok pişmanım.İstanbulda da en uygun hastane Bezmialem hastanesi o yüzden hem hastaneden memnun olduğum için hem fiyat olarak düşük kaldığı için hem de doktorumdan çok memnun olduğum için Tekirdağ'dan gidiyorum.Eğer İstanbul'daysan doktorda önerebilirim
Amin canım benim inşaallahMerhabalar bende başlıyprum aşılamaya şu anda gonalf 75 ml vuruluyorum bugün ikinci günüm pazartesi kontrole gidicem kısmetse hakkımzda hayırlısı ne ise o olsun...
Canım ben çorlu dayım.Ama İstanbul Bezmialem üniversite hastanesinde yaptırıyorum.Olurda aşılama ile hamile kalamazsam tüp bebek raporu çıkartmak için 2 aşılama şartım var onun için araştırma ya da devlet Hastanesi'nde yapılan aşılamalar sayılıyormuş.Bu sebeple orayı tercih ettim.Direkt tüp bebek bölümündeyim.1600 TL + ilaç masrafı.Senin ilaçları ne kadar tuttu canım ? 1000 TL yi buluyor diyorlarCanım tekirdağda nerden gidiyorsun ben şu anda çerkezköydr irmette yaptırıyorum 1060 tl aşılama fiyatı
İki kutu gonalf estrofem bide folik asit 670 tl tuttu canım çorluda hangi dr gitmiştin ben bi ara toygun başarana gitmiştimCanım ben çorlu dayım.Ama İstanbul Bezmialem üniversite hastanesinde yaptırıyorum.Olurda aşılama ile hamile kalamazsam rapor çıkartmak için 2 aşılama şartım var onun için araştırma ya da devlet Hastanesi'nde yapılan aşılamalar sayılıyormuş.Bu sebeple orayı tercih ettim.Direkt tüp bebek bölümündeyim.1600 TL + ilaç masrafı.Senin ilaçları ne kadar tuttu canım ? 1000 TL yi buluyor diyorlar
Çok teşekkür ederim bilgi için Çorlu da hiç gitmedim canım.Tekirdağ da Sinem Albayrak Kaya var.Mükemmel bir doktor normal doğumun destekçisi.Gebelik olursa eğer onda devam etmeyi düşünüyorum.İki kutu gonalf estrofem bide folik asit 670 tl tuttu canım çorluda hangi dr gitmiştin ben bi ara toygun başarana gitmiştim