Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi bakalıııım
Ne zman yapıcaksın ne hissediyorsun büyük mü küçük mü
Kesinlikle yok ta yine de eşim gitmeden bir yap dedi.O da şey yüzünden bu ay hep yaşlı teyzeler sen hamilesin diyip durdu 2 senedir olmamış şimdi mi olacak ama eşimin gönlü olsun diye iş çıkışı akşam evde yapıcam canım.Ara ara adet sancım var zaten yüksek ihtimalle sökülecek

Bende bugün gebelik testi yapıcam eğer gebelik yoksa doktor yarın gel muayene edip söktürücü verelim dedi.Yarın doktora gidicem ama benim aşılama yapılması 17 sini bulur canım
İnşallah isteyen herkese hemen nasip etsin rabbim. İşte son kontrolünde biri 16mm demişti. Başka birşey demedi. Doktorum biraz değişik sormadan bişey söylemiyor hep ben soruyorum. İnşallah süreciniz güzel ilerler

Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Bende nedense ilkinden çok hevesliyim kesinde negatifi görücem
Valla hamilelik ihtimali ve asilama sayisi dogru orantili olarak artiyor. Bunun motivasyonuyla negatif olursa da hic uzulmeyin :) Sonucta biz elimizden geleni yapiyor muyuz? Evet yapiyoruz, bu donemde beklemekten baska bir sey gelmiyor elimizden maalesef.

Negatiflere alışık bu beden pozitif görürse yadırgar

Aşılama yaptıran arkadaşlar erkek faktörlü sayı,hız, morfoloji sorunu olan var mı? Hangi değerlerle yaptırıyorsunuz?

Aşılama yaptıran arkadaşlar erkek faktörlü sayı,hız, morfoloji sorunu olan var mı? Hangi değerlerle yaptırıyorsunuz?
Merhabalar,bizde sorun yok canım.O yüzden cevap veremiyorum ama çok düşük sayılarda yapılmıyor diye biliyorum.

Merhaba kızlarım Ağustos bizim ayımız olsun bende ilaç kullanıyorum şuan pazartesi kontrolüm var.Hsg çekildi normal çok şükür sperm testide normal çıktı. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…