Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar benden pas, kan testim negatif çıktı. 3.aşılamaya direkt devam etmek yerine Covid aşılarımı olacağım. Bekleyen herkesin hayırlı haber alması dileğiyle.

Yapma ya Hayırlısı olsun kuzum 3. Aşılama yerine neden tüp bebek yaptırmıyosun canım
Sigortamız 3 aşılamayı da karşılıyor o yüzden şans verelim dedik. Doktorumuz da böyle yapalım diyince tamam dedik.

3. de tutmazsa artık tüp bebek yaptıracağız o da sanırım yeni yılı falan bulur.

Kızlar benim sonucum çıktı negatif maalesef Eylül ayında direk tüp bebeğe geçiş yapıcaz biz artık

Kızlar benim sonucum çıktı negatif maalesef Eylül ayında direk tüp bebeğe geçiş yapıcaz biz artık
Vardır bunda da bir hayır . İnşallah tüp Bebegin tutar. Benim iki arkadasim tüp Bebek yaptırdı ikisininde ikizi oldu. Hemde biri kız biri erkek. Belki seninde öyle olur. Ikisininde tadını yasarsin

Anladım kuzum.İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip eder Rabbim Adet belirtileri varmıydı sende de peki kuzum

Yapma ya Çok ümitliydim ya İnşaallah ilk tüp bebeğin hemen tutar kuzum.Bende olmazsa rapor için yine aşılama sonra tüp bebek yaptırıcam

Vardır bunda da bir hayır . İnşallah tüp Bebegin tutar. Benim iki arkadasim tüp Bebek yaptırdı ikisininde ikizi oldu. Hemde biri kız biri erkek. Belki seninde öyle olur. Ikisininde tadını yasarsin
Yaaa ne kadar güzel insallah canım insallah o günleri görmek nasip olur bize de

Yapma ya Çok ümitliydim ya İnşaallah ilk tüp bebeğin hemen tutar kuzum.Bende olmazsa rapor için yine aşılama sonra tüp bebek yaptırıcam
Bende ümitliydim ama nasip işte canım eşim çok metanetli bu ikinci aşılamayı zaten tüp bebek için yaptırmıştık sakın üzülme diyor onun desteği o kadar önemli ki bu süreçte

Tabi ki nasip olur. Allah dilemeseydi bize bu isteğinde vermezdi .dua ve sabır. Hadi inşallah uslu cıvıl cıvıl ikiz annesi olursun inşallah
Ayy insallah bende sizin için diliyorum bu güzel dilekleri buradan birinin pozitif haberini okumak o kadar mutlu ediyor ki beni bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımızda bugünleri unutacağız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…