Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle ama eminim negatif olacağından buradan pozitife dönmez artık diye düşünüyorum üç kere idrar testi yaptım üçü de negatif artık Eylül de tüp bebeğe geçecez
Yapma ya İnşaallah geç döllenme olmuştur kuzum ya..Bende tüp bebek raporu için en az 2 kere aşılama olmam gerekiyormuş.Eğer gebelik olmazsa yine aşılama olcak daha sonra tüp bebeğe geçicez canım

Allah razı olsun canım benim.İnan bende öyle..Sadece kendimin değil herkes o güzel haberi alsın istiyorum.Dediğin gibi süreç öyle zor ki..İnşaallah mucizemiz nasip olur

Gunaydin kizlar benmde 5. Gun ise gec kalinca hizli hizli hazirlanmak zorunda kaldm simdi sol kasigim ve belime agri girdi hadi hayrlsi
Benim de 4. Gün canım.Aniden kaltığımda benimde kasıklarıma ağrı giriyor o yüzden dikkat ediyorum artık.Sende dikkat et muhakkak

Yapma ya İnşaallah geç döllenme olmuştur kuzum ya..Bende tüp bebek raporu için en az 2 kere aşılama olmam gerekiyormuş.Eğer gebelik olmazsa yine aşılama olcak daha sonra tüp bebeğe geçicez canım
Doktora bende sordum bu tutmazsa tup yapamazmiyiz 2. Asilama sart dedi

Benim de 4. Gün canım.Aniden kaltığımda benimde kasıklarıma ağrı giriyor o yüzden dikkat ediyorum artık.Sende dikkat et muhakkak
Sen persembe gunu olmamismiydin ben persmbe oldum asilama gunude sayiliyor diye bir yerde okumustum yanlismi biliyorum sayilmiyorsa benmde 4. gun

Canım sen nasılsın? Kaçıncı gün bugün ? Ne zaman test yapcaksın ?
İyiyim tatlım sen nasılsın? Bugün 13.günümdeyim,yarın kan testim var ama negatif çıkacak. Son birkaç gündür de test yapmayı bıraktım artık. Eylül de hemen 3.aşılamayı yapmak istiyordum da ben daha covid aşısı olamadım. Sanırım Eylül'de onu aradan çıkaracağım. 2.dozu falan derken benim 3.aşılama Ekim'de anca olur artık.

İnşaallah gerek kalmadan gebelik haberini alırsın kuzum Bende aşı olmadım.Doktorum gebelik olursa riskli olabilir dedi.Mayısta covid olmuştum zaten.Bşraz bağışıklığım vardır sanırım

Bende bu aşılamayı tüp bebeğe geçebilmek için oldum aslında canım bu ikinci aşılamam bundan sonra geçeceğiz tüp bebeğe insallah onda tutma ihtimali daha yüksek en azından tabi Allah’ın dediği olur ama

Sende uzulme belki gercekten gec dollenme olmustur bu formda okudum bir kadin asilamasi gec tutuyor gun asiri iliskidende 1 tane daha tutuyor ikiz hamile kalmis valla umut iste ve sabir
Öyle tabi ki Allahtan umut kesilmez ne gelirse rabbimden böyle güzel şeyleri okudukça insan umudunu kaybedemiyor ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…