- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 33
- 35
Hadi hayırlısı olsun hakkında dikkat et sen yine de kendineGunaydin kizlar benmde 5. Gun ise gec kalinca hizli hizli hazirlanmak zorunda kaldm simdi sol kasigim ve belime agri girdi hadi hayrlsi
Yapma yaBende öyle ama eminim negatif olacağından buradan pozitife dönmez artık diye düşünüyorum üç kere idrar testi yaptım üçü de negatif artık Eylül de tüp bebeğe geçecez
Allah razı olsun canım benim.İnan bende öyle..Sadece kendimin değil herkes o güzel haberi alsın istiyorum.Dediğin gibi süreç öyle zor ki..İnşaallah mucizemiz nasip olurBende seninkini bekliyorum tutacakmış gibi hissediyorum senin bebeğin insallah hislerim doğru çıkar buradan birinin pozitif olduğunu duyunca kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum çünkü biliyorum ki çok uğraşıp yoruluyo buradaki her kadın
Benim de 4. Gün canım.Aniden kaltığımda benimde kasıklarıma ağrı giriyor o yüzden dikkat ediyorum artık.Sende dikkat et muhakkakGunaydin kizlar benmde 5. Gun ise gec kalinca hizli hizli hazirlanmak zorunda kaldm simdi sol kasigim ve belime agri girdi hadi hayrlsi
Doktora bende sordum bu tutmazsa tup yapamazmiyiz 2. Asilama sart dediYapma yaİnşaallah geç döllenme olmuştur kuzum ya..Bende tüp bebek raporu için en az 2 kere aşılama olmam gerekiyormuş.Eğer gebelik olmazsa yine aşılama olcak daha sonra tüp bebeğe geçicez canım
Sen persembe gunu olmamismiydin ben persmbe oldum asilama gunude sayiliyor diye bir yerde okumustum yanlismi biliyorum sayilmiyorsa benmde 4. gunBenim de 4. Gün canım.Aniden kaltığımda benimde kasıklarıma ağrı giriyor o yüzden dikkat ediyorum artık.Sende dikkat et muhakkak
Sende uzulme belki gercekten gec dollenme olmustur bu formda okudum bir kadin asilamasi gec tutuyor gun asiri iliskidende 1 tane daha tutuyor ikiz hamile kalmis valla umut iste ve sabirHadi hayırlısı olsun hakkında dikkat et sen yine de kendine
Merhaba, aşılama günü sayılmaz. Ertesi günü başlanıyor sayılmaya.Sen persembe gunu olmamismiydin ben persmbe oldum asilama gunude sayiliyor diye bir yerde okumustum yanlismi biliyorum sayilmiyorsa benmde 4. gun
Evet canım Perşembe günü oldum.Garanti olsun diye ben aşılama gününü saymıyorum kuzumSen persembe gunu olmamismiydin ben persmbe oldum asilama gunude sayiliyor diye bir yerde okumustum yanlismi biliyorum sayilmiyorsa benmde 4. gun
Canım sen nasılsın? Kaçıncı gün bugün ? Ne zaman test yapcaksın ?Merhaba, aşılama günü sayılmaz. Ertesi günü başlanıyor sayılmaya.
Demek saymıyoruz saydığım halde günler geçmiyordu şimdi 1 gün azaldıEvet canım Perşembe günü oldum.Garanti olsun diye ben aşılama gününü saymıyorum kuzum
İyiyim tatlım sen nasılsın? Bugün 13.günümdeyim,yarın kan testim var ama negatif çıkacak. Son birkaç gündür de test yapmayı bıraktım artık. Eylül de hemen 3.aşılamayı yapmak istiyordum da ben daha covid aşısı olamadım. Sanırım Eylül'de onu aradan çıkaracağım. 2.dozu falan derken benim 3.aşılama Ekim'de anca olur artık.Canım sen nasılsın? Kaçıncı gün bugün ? Ne zaman test yapcaksın ?
İnşaallah gerek kalmadan gebelik haberini alırsın kuzumİyiyim tatlım sen nasılsın? Bugün 13.günümdeyim,yarın kan testim var ama negatif çıkacak. Son birkaç gündür de test yapmayı bıraktım artık. Eylül de hemen 3.aşılamayı yapmak istiyordum da ben daha covid aşısı olamadım. Sanırım Eylül'de onu aradan çıkaracağım. 2.dozu falan derken benim 3.aşılama Ekim'de anca olur artık.
MalesefDemek saymıyoruz saydığım halde günler geçmiyordu şimdi 1 gün azaldı
Yapma yaİnşaallah geç döllenme olmuştur kuzum ya..Bende tüp bebek raporu için en az 2 kere aşılama olmam gerekiyormuş.Eğer gebelik olmazsa yine aşılama olcak daha sonra tüp bebeğe geçicez canım
Bende bu aşılamayı tüp bebeğe geçebilmek için oldum aslında canım bu ikinci aşılamam bundan sonra geçeceğiz tüp bebeğe insallah onda tutma ihtimali daha yüksek en azından tabi Allah’ın dediği olur amaYapma yaİnşaallah geç döllenme olmuştur kuzum ya..Bende tüp bebek raporu için en az 2 kere aşılama olmam gerekiyormuş.Eğer gebelik olmazsa yine aşılama olcak daha sonra tüp bebeğe geçicez canım
folikasitle coraspirin verdi başka birşey içmene gerek yok dedi sana verdimiMalesefAşılamadan sonra ekstra ilaç verdi mi canım doktor ?
Öyle tabi ki Allahtan umut kesilmez ne gelirse rabbimdenSende uzulme belki gercekten gec dollenme olmustur bu formda okudum bir kadin asilamasi gec tutuyor gun asiri iliskidende 1 tane daha tutuyor ikiz hamile kalmis valla umut iste ve sabir
İnşaallah gönlüne göre olsun herşey kuzumBende bu aşılamayı tüp bebeğe geçebilmek için oldum aslında canım bu ikinci aşılamam bundan sonra geçeceğiz tüp bebeğe insallah onda tutma ihtimali daha yüksek en azından tabi Allah’ın dediği olur ama
Bana da aynı şeyleri verdi canım.Ekstra olarak Progestan verdi bir de.Sabah akşam vajinal yoldan kullanıyorumfolikasitle coraspirin verdi başka birşey içmene gerek yok dedi sana verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?