- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
Ekstradan verilenlerin ne etkisi oluyor acaba 1. aşılama tutmazsa bende doktora diyeceğim daha etkili olur belki ben devlete gidiyorum sen özele mi gidiyorsunBana da aynı şeyleri verdi canım.Ekstra olarak Progestan verdi bir de.Sabah akşam vajinal yoldan kullanıyorum
Progestan gebelik olursa tutunmasını sağlıyormuş canım.Rahmi kalınlaştırıyor.Bende Araştırma hastanesine gidiyorum canım.Yarı devlet yarı özel gibi düşünebilirsinEkstradan verilenlerin ne etkisi oluyor acaba 1. aşılama tutmazsa bende doktora diyeceğim daha etkili olur belki ben devlete gidiyorum sen özele mi gidiyorsun
Benimde hep aklımda ama daha sakin kalmaya çalışıyorum canım Olumlu düşünüyorumYa işteyim çalışamıyorum konsantre olamıyorum. Kafamı dağıtamıyorum bu ne fena bir şeymiş takmamaya çalışıyorum olmuyordu .
Canim sen de de adet sancısı gibi ağrı oldu mu? Dün gece ağrıyla uyandımBenim de 4. Gün canım.Aniden kaltığımda benimde kasıklarıma ağrı giriyor o yüzden dikkat ediyorum artık.Sende dikkat et muhakkak
BENİMDE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA İSTANBULDAYIM BEN SEN HANGİ İLDESİNProgestan gebelik olursa tutunmasını sağlıyormuş canım.Rahmi kalınlaştırıyor.Bende Araştırma hastanesine gidiyorum canım.Yarı devlet yarı özel gibi düşünebilirsin
Çok iyi anlıyorum seni canım insan aklından atamıyor zaman geçmek bilmiyor Benim 13.günüm bugün ama bu güne gelene kaçar Şafak saydım resmenYa işteyim çalışamıyorum konsantre olamıyorum. Kafamı dağıtamıyorum bu ne fena bir şeymiş takmamaya çalışıyorum olmuyordu .
NE YAPTIN PEKİ TEST YAPTINMI YASMIŞMIYDIN KAFAM KARIŞTI VALLAÇok iyi anlıyorum seni canım insan aklından atamıyor zaman geçmek bilmiyor Benim 13.günüm bugün ama bu güne gelene kaçar Şafak saydım resmen
Aşılamadan sonra 8. 10. Ve 13.gün yani bu sabah test yaptım hepsi negatif çıktı çarsamba günü kan testi günüm adet olmazsam o zmana kadar kan testi verecem bakalım hayırlısı iki günüm kaldı artık oda geçerNE YAPTIN PEKİ TEST YAPTINMI YASMIŞMIYDIN KAFAM KARIŞTI VALLA
Şiddetli değil ama çok hafif ara ara bende de oluyor canımCanim sen de de adet sancısı gibi ağrı oldu mu? Dün gece ağrıyla uyandım
Ben Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum canım.İstanbul Fatih de Bezmialem Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyorum.Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?BENİMDE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA İSTANBULDAYIM BEN SEN HANGİ İLDESİN
Canım Progestan gebelik varsa tutunmasını eğer yoksa da adet olmanı sağlıyor.İlaç bittikten 7 gün içerisinde de adet oluyorsun canım.Bir kaç gün gecikme olabilir yaniKızlar bişe soracam progestan adet geciktiriyor diye okudum bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında günde üç kez kullanıyorum ben acaba ondan mı adet olmadım daha
BEN SÜLEYMANİYE EĞT. ARAŞTIRMADAYIM DOKTORLARIMDAN MEMNUNUM AMA SEN NASIL GİDİP GELİYORSUN BENM BURDAYKEN BİLE ZOR OLUYORBen Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum canım.İstanbul Fatih de Bezmialem Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyorum.Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
DAHA 13 GÜN OLMUS OLMAMAN LAZIM DEGILMI ZATEN BEN SADECE KORASPRİN VE FOLİKASIT KULLANIYORUM. MESELA BANA DR 2 EYLULDE GEL DEDI TEST YAPILACAKMIŞ BENM REGL TARIHIM 4 EYLULKızlar bişe soracam progestan adet geciktiriyor diye okudum bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında günde üç kez kullanıyorum ben acaba ondan mı adet olmadım daha
Çok korkuttu beniŞiddetli değil ama çok hafif ara ara bende de oluyor canım
Yarın test verme günün o zaman inşallah güzel haberler alırsınızBende bu saat itibari ile 13.günüme girmiş bulunuyorum sürekli değil ama ara ara kasık ağrılarım oluyo belimde de ağrı var ama bebek tutunuyor yoksa adet mi olacam bilemiyorum
Eşim Satış sorumlusu canım.Sürekli fabrika da olmuyor.İstanbulda çok müşterisi var.Ziyaret günlerini randevular göre ayarlıyor.Bende iş yerinden izin alıyorum o şekilde yapıyoruz.Tüp bebek raporu için mecbur devlet ya da araştırma Hastanesi'nde yapılan aşılamayı kabul ediyorlar.Daha önce İstanbul'da yaşıyordum orada da Bezmialem hastanesinden çok memnun kalıyorduk.Bu yüzden orayı tercih ettik canım.Çok şükür memnunum bayaBEN SÜLEYMANİYE EĞT. ARAŞTIRMADAYIM DOKTORLARIMDAN MEMNUNUM AMA SEN NASIL GİDİP GELİYORSUN BENM BURDAYKEN BİLE ZOR OLUYOR
Korkma canım.Ayaklarını sıcak tutmaya çalış üşütme.Allahın izniyle hiçbirşey olmazÇok korkuttu beni
AMİN BALIM İNŞALLAH DÜN ÇOK DUA ETTİM HEPİMİZE ALLAHIM KABUL EDER UMARIMYarın test verme günün o zaman inşallah güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?