Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana da aynı şeyleri verdi canım.Ekstra olarak Progestan verdi bir de.Sabah akşam vajinal yoldan kullanıyorum
Ekstradan verilenlerin ne etkisi oluyor acaba 1. aşılama tutmazsa bende doktora diyeceğim daha etkili olur belki ben devlete gidiyorum sen özele mi gidiyorsun

Ya işteyim çalışamıyorum konsantre olamıyorum. Kafamı dağıtamıyorum bu ne fena bir şeymiş takmamaya çalışıyorum olmuyordu .

Ekstradan verilenlerin ne etkisi oluyor acaba 1. aşılama tutmazsa bende doktora diyeceğim daha etkili olur belki ben devlete gidiyorum sen özele mi gidiyorsun
Progestan gebelik olursa tutunmasını sağlıyormuş canım.Rahmi kalınlaştırıyor.Bende Araştırma hastanesine gidiyorum canım.Yarı devlet yarı özel gibi düşünebilirsin

NE YAPTIN PEKİ TEST YAPTINMI YASMIŞMIYDIN KAFAM KARIŞTI VALLA
Aşılamadan sonra 8. 10. Ve 13.gün yani bu sabah test yaptım hepsi negatif çıktı çarsamba günü kan testi günüm adet olmazsam o zmana kadar kan testi verecem bakalım hayırlısı iki günüm kaldı artık oda geçer

Kızlar bişe soracam progestan adet geciktiriyor diye okudum bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında günde üç kez kullanıyorum ben acaba ondan mı adet olmadım daha

Kızlar bişe soracam progestan adet geciktiriyor diye okudum bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında günde üç kez kullanıyorum ben acaba ondan mı adet olmadım daha
Canım Progestan gebelik varsa tutunmasını eğer yoksa da adet olmanı sağlıyor.İlaç bittikten 7 gün içerisinde de adet oluyorsun canım.Bir kaç gün gecikme olabilir yani

Ben Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum canım.İstanbul Fatih de Bezmialem Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyorum.Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
BEN SÜLEYMANİYE EĞT. ARAŞTIRMADAYIM DOKTORLARIMDAN MEMNUNUM AMA SEN NASIL GİDİP GELİYORSUN BENM BURDAYKEN BİLE ZOR OLUYOR

DAHA 13 GÜN OLMUS OLMAMAN LAZIM DEGILMI ZATEN BEN SADECE KORASPRİN VE FOLİKASIT KULLANIYORUM. MESELA BANA DR 2 EYLULDE GEL DEDI TEST YAPILACAKMIŞ BENM REGL TARIHIM 4 EYLUL

BEN SÜLEYMANİYE EĞT. ARAŞTIRMADAYIM DOKTORLARIMDAN MEMNUNUM AMA SEN NASIL GİDİP GELİYORSUN BENM BURDAYKEN BİLE ZOR OLUYOR
Eşim Satış sorumlusu canım.Sürekli fabrika da olmuyor.İstanbulda çok müşterisi var.Ziyaret günlerini randevular göre ayarlıyor.Bende iş yerinden izin alıyorum o şekilde yapıyoruz.Tüp bebek raporu için mecbur devlet ya da araştırma Hastanesi'nde yapılan aşılamayı kabul ediyorlar.Daha önce İstanbul'da yaşıyordum orada da Bezmialem hastanesinden çok memnun kalıyorduk.Bu yüzden orayı tercih ettik canım.Çok şükür memnunum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…