- 4 Nisan 2019
- 5.671
- 6.112
- 198
Progestan vermedi mi doktorsağ tarafımda batmalar var ve balime sancı giriyor ara ara uzanmalımıyım napmalıyım acayip şüpelenmeye başladım şuan peceteyi değdirince kahverengi sulu leke geliyo çamaşırın kirlenmedi ama garip duygular içerisindeyimseninle aynı gün aşılama günümüz allahım yüzümüzü güldürsün
Ayy hadi inşaallah pozitif çıkarİnsallah canım insallahNormalde ayın 25inde yap dedi doktorum bende bekleyeceğim yarın giderim diyordum kan testine ama vazgeçtim çarsamba günü gideceğim yarın evde idrar testi yaparım sabah oda negatif çıkarsa artık tutmamıştır zaten
hayır canım benim ayın 10 unda normalde opu olacaktı yani yumurtalarım toplanacaktı ama erken çatlamış yumurtalarım bu yüzden opu işlemi iptal oldu ve aşılama yaptı doktor bana sadece duplason verdiler düşük önleyici ilaçmış oda dün bitti ilacım bugün lekelenmem oldu işteProgestan vermedi mi doktor
İnşallah yerleşmedir.canim rahim filmi cekilmedin mi nasıl tüpler açıksa diyor doktorhayır canım benim ayın 10 unda normalde opu olacaktı yani yumurtalarım toplanacaktı ama erken çatlamış yumurtalarım bu yüzden opu işlemi iptal oldu ve aşılama yaptı doktor bana sadece duplason verdiler düşük önleyici ilaçmış oda dün bitti ilacım bugün lekelenmem oldu iştebelimde sancım var umarım yerleşmedir rahim duvarım kalın çünkü benim doktor mükemmel bir rahim duvarın var dedi 1 yumurtan bize yetecek dedi ama erken çatladığı için yapamadık aşılama tüpler açıksa tutma ihtimali var dedi hepsi bu işte
Bi değişiklik var mı canım ne durumdasınhayır canım benim ayın 10 unda normalde opu olacaktı yani yumurtalarım toplanacaktı ama erken çatlamış yumurtalarım bu yüzden opu işlemi iptal oldu ve aşılama yaptı doktor bana sadece duplason verdiler düşük önleyici ilaçmış oda dün bitti ilacım bugün lekelenmem oldu iştebelimde sancım var umarım yerleşmedir rahim duvarım kalın çünkü benim doktor mükemmel bir rahim duvarın var dedi 1 yumurtan bize yetecek dedi ama erken çatladığı için yapamadık aşılama tüpler açıksa tutma ihtimali var dedi hepsi bu işte
rahim filmi çekilmedi çünkü direk tüp bebek yapıpmasına karar verildi amh 0.02 olduğu için canım aşılama süpriz oldu malesef opu günü yumurtalar erken çatladı çünküİnşallah yerleşmedir.canim rahim filmi cekilmedin mi nasıl tüpler açıksa diyor doktor
hala aynı belimde sancım var sabah hastaneye gideceğim ama sökülecek gibi sanırım bekleyip göreceğimBi değişiklik var mı canım ne durumdasın
hala aynı belimde sancım var sabah hastaneye gideceğim ama sökülecek gibi sanırım bekleyip göreceğim
Hakkında hayırlısı olsun insallah canımhala aynı belimde sancım var sabah hastaneye gideceğim ama sökülecek gibi sanırım bekleyip göreceğim
Bende bu saat itibari ile 13.günüme girmiş bulunuyorum sürekli değil ama ara ara kasık ağrılarım oluyo belimde de ağrı var ama bebek tutunuyor yoksa adet mi olacam bilemiyorumKızlar benim 12nci günüm bazen kasıklarımda keskin bir ağrı oluyor sizde herhangi bişey var mı
Progestan verdi mi doktorunuz sizeKızlar benim 12nci günüm bazen kasıklarımda keskin bir ağrı oluyor sizde herhangi bişey var mı
Benimde aşılama olduğum günden beri sancım oluyo ara ara ama hala adet olmadım bugün 13.günüm idrar testlerim de negatif çıkıyor iğneler ilaçlar sancı ağrı yapabiliyormuşKizlar Çarşamba çatlatma iğnesi cumada asilamam oldu. Bu gece sanki adet olmuşum gibi bi sancisiyla uyandim. Ağrım var.neden olmuştur baya korktum adet oldum sandım.benim gibi olan var mı?
Yok canım.ovulasyin testi her zaman iki çizgi çıkar. Yumurtlama oldugunda ikiside kopkoyu olur.kav ver en iyisi.insallah pozitif sonuç alırsınKızlar bişe sorucam 13.günüm bugün ben şimdi uykudan uyandım test yaptım negatif çıktı yine bide meraktan ovulasyon testi yaptım o ikinci çizgi çıktı silik yani benim yumurtlama dönemim mi gelmiş onu mu gösteriyor ovülasyon testi
Test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumBende bu saat itibari ile 13.günüme girmiş bulunuyorum sürekli değil ama ara ara kasık ağrılarım oluyo belimde de ağrı var ama bebek tutunuyor yoksa adet mi olacam bilemiyorum
Ama ben gecen ay ovulasyon testine başladığımda ilk üç gün hep tek çizgi çıkmıştı sonra yumurtlama zamanıma yakın ikinci çizgi çıkmaya başladı çatlatma iğnesini vurulunca ovülasyon testini yaptığımda ikinci çizgi net kıpkırmızı çıkmıştıYok canım.ovulasyin testi her zaman iki çizgi çıkar. Yumurtlama oldugunda ikiside kopkoyu olur.kav ver en iyisi.insallah pozitif sonuç alırsın
Bende öyle ama eminim negatif olacağından buradan pozitife dönmez artık diye düşünüyorum üç kere idrar testi yaptım üçü de negatif artık Eylül de tüp bebeğe geçecezTest sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
Bende seninkini bekliyorum tutacakmış gibi hissediyorum senin bebeğin insallah hislerim doğru çıkar buradan birinin pozitif olduğunu duyunca kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum çünkü biliyorum ki çok uğraşıp yoruluyo buradaki her kadınTest sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?