- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 33
- 35
Merhaba oldunuz mu aşılamanızıTekrar merhaba, Haziran'da ilk aşılamamı olmuştum negatif oldu. Kist oluştuğu için de 1 ay dinlen dedi doktor. Şimdi 2.kez aşılama olacağım. 27sinde gonal f kullanmaya başladım. Haftaya kontrolüm var. 2 sene 3 aydır evliyiz. 2 seneye yakın bebek bekliyoruz henüz sonuç alamadık. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar versin.
Günaydin, kendi doktorum iliski yasagi koymamisti ama biz esimle asilamaya 2 ya da 3 gün kala birakiyoruz iliskiyi. Siz de oyle yapabilirsiniz. Asilamadan sonra doktor da zaten cinsel iliski onerecek size.Birşey sormak istiyorum arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara doktorum birşey demedi bu konuda klomen kullanali 3. Gün bugün adetimde bitti ilişki yasağı varmı bu aşamada
Siz catlatma ignesi vurulmus muydunuz?Gözünüz Aydın ne mutlu sizebenimde aşılamamın 8.günü bugün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı üzüldüm
aynı gün aşılama olmuşuz bence beklemelisin zor oluyor beklemek ama bende bekliyorumKızlar merhaba bende 2.aşılamamı oldum 10 ağustosda bugün 8.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı progrstorena devam ediyorum bu arada üzüldüm biraz ama yine de belki bi umut kan testinde pozitif çıkar diye bekliyorum
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda insan çok yoruluyorBekleyeceğim canım insallah sonunda iyi haber alırım Allah isteyen herkese nasip etsin 31 yaşındayım üç yıllık evliyim üç yıldır uğraşıyoruz bebek için pkos teşhisi kondu hiç korunmadık ama olmadı işte üç kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı iki kere de aşılama bu ikinci aşılamam Buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz
Yok diye biliyorum bize denmemiştiBirşey sormak istiyorum arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara doktorum birşey demedi bu konuda klomen kullanali 3. Gün bugün adetimde bitti ilişki yasağı varmı bu aşamada
Dün kan testim negatif çıktı. Adet olunca 3. Aşılamaya başlayacağız inşallahMerhaba oldunuz mu aşılamanızı
Teşekkür ederimGünaydin, kendi doktorum iliski yasagi koymamisti ama biz esimle asilamaya 2 ya da 3 gün kala birakiyoruz iliskiyi. Siz de oyle yapabilirsiniz. Asilamadan sonra doktor da zaten cinsel iliski onerecek size.
Evet vuruldum çatlatma iğnemin onuncu günüydü dün test yaptığımdaSiz catlatma ignesi vurulmus muydunuz?
Anladım hayırlısı olsun insallahDün kan testim negatif çıktı. Adet olunca 3. Aşılamaya başlayacağız inşallah
Kızlar o gün geldi çattı bugün aşılama oluyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden deİnşalalah hepimiz hayırlı haberler alalım
Amin insallah canımHayırlısı ne ise o olsun hakkımızda insan çok yoruluyor
Aynen canım zor oluyor ama en iyisi beklemek gerçektenaynı gün aşılama olmuşuz bence beklemelisin zor oluyor beklemek ama bende bekliyorum
Evet vuruldum dün 10.günüydü çatlatma iğneminSiz catlatma ignesi vurulmus muydunuz?
Adet gününüze kadar bekleyin bakalim ne olacak. BAT'iniz nedir?Evet vuruldum çatlatma iğnemin onuncu günüydü dün test yaptığımda
Bat nedir anlayamadımAdet gününüze kadar bekleyin bakalim ne olacak. BAT'iniz nedir?
Ay pardon, acilimi beklenen adet tarihi :)Bat nedir anlayamadım
Ay pardon, acilimi beklenen adet tarihi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?