Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah çok teşekkür ederim sizin aşılama sonrası oldu mu peki

sigortalı mısın peki süreç nasıl bilgim hiç yok
Tabi sigotalıyım.Normal fiyatı 1600+ ilaç masrafı.Muayene ve tahlillerde ek ücret oluyor.Benim doktorum özel geldipi için 5000 TL yı buldu ama hastaneden bir doktora yaptırırsan yine 4000 TL yı buluyor canım

Tabi sigotalıyım.Normal fiyatı 1600+ ilaç masrafı.Muayene ve tahlillerde ek ücret oluyor.Benim doktorum özel geldipi için 5000 TL yı buldu ama hastaneden bir doktora yaptırırsan yine 4000 TL yı buluyor canım
Anladım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah ben devlet hastahanesi diye o kadar tutmaz diye düşünüyordum :)

Hahaha vallahi oturdugum yerde güldüm :) Hicbir sekilde belirtim yok, adet öncesi normalde ne yasiyorsam günü gününe aynisini yasiyorum su an. O yüzden hic ümitlenmiyorum valla.
Ya hormon var şu anda vüvudunda ondandır yavru hrm hamilelikle adet belirtileri aynı hemende kestirip atma :) ama neyse olumsuzu düşün olumlu olunca şaşır olumsuz olunca zatrn biliyodum de :)))

İnşallah pozitif haberlerinde alırız canım doktor bişey dedi mi yat dinlen .şunları ye falan. Progesteron falan yazdı mi
Insallahh her birimiz hic birsey demedi gun asiri birliktelik tavsiye etti, agir iş yapma dedi o kadar. Progesteron da yazmadi. Allah hayra cikarsin asilamalarimizi sen ne bebek zamandir istiyorsun?

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara doktorum birşey demedi bu konuda klomen kullanali 3. Gün bugün adetimde bitti ilişki yasağı varmı bu aşamada

Kızlar merhaba bende 2.aşılamamı oldum 10 ağustosda bugün 8.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı progrstorena devam ediyorum bu arada üzüldüm biraz ama yine de belki bi umut kan testinde pozitif çıkar diye bekliyorum

Kızlar bu ay aşılama olup belirtisi olanlar var mı herhangi bir değişiklik falan benim 9ncu günüm hala hiçbir belirti yok 25nde kan testine gidicez 6 gün hic gecmicekmis gibi

Kızlar bu ay aşılama olup belirtisi olanlar var mı herhangi bir değişiklik falan benim 9ncu günüm hala hiçbir belirti yok 25nde kan testine gidicez 6 gün hic gecmicekmis gibi
Merhaba benim de 9. Günüm bugün idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı ama progestrana devam ediyorum hala 25inde kan testine gidecem bende beklemek çok zor geliyo bu arada kasıklarımda biraz sancı var bide bel ağrım var oda sanırım iğnelerden oluyormuş

İğnelerden kaynaklıdır canım o ya ama kötüye yorma burda bi arkadaş hrp negatif çıkıyor diye üzülüyordu sonra hamilr olduğunu öğrendi son ana kadar bekle zor olsada

İğnelerden kaynaklıdır canım o ya ama kötüye yorma burda bi arkadaş hrp negatif çıkıyor diye üzülüyordu sonra hamilr olduğunu öğrendi son ana kadar bekle zor olsada
Bekleyeceğim canım insallah sonunda iyi haber alırım Allah isteyen herkese nasip etsin 31 yaşındayım üç yıllık evliyim üç yıldır uğraşıyoruz bebek için pkos teşhisi kondu hiç korunmadık ama olmadı işte üç kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı iki kere de aşılama bu ikinci aşılamam Buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…