Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
29 Ağustos beklenen adet tarihim ama polikistik overim olduğu için her ay değişiyor tarihim tam net bilemiyorum o yüzden

Ben kan verdiğim gün doktoruma Muayne oluyordum hastanede bekliyordum kan sonucum çıkınca ona göre doktorum bakıp iğnelerimi yazıyordu tek bir günde hallediyordum herseyi yani canım

Aynen daha var ama benim ilk aşılamamda hiç böyle bel ağrım karnımda sancı olmamıştı bu kez sancım var onu anlayamadım işte
Ilaclarin yan etkisidir büyük ihtimal. Valla adet olana kadar hicbir belirtiye inanmayin, maalesef cok kafa yoruyoruz acaba hamilelik belirtisi mi diye de, sonunda üzülüyoruz iste.

Sizin durumunuz nedir aşılama oldunuz mu bu ay yazdıysanız da kaçırdım sanırım kusura bakmayın
Ben ayin 10'unda ikinci asilamami yaptirdim. (9'unda catlatma ignesi vurularak) son birkac gundur sabahlari erken gebelik testi yapiyorum ve silik cizgi cikiyor, birkac saat sonra da o ikinci cizgi buharlasiyordu. Bu sabah yine yaptim ve silik cizgiyi yine gordum. Hatta birkac saat sonra esime mesaj attim isteyken, cizgi hala yerinde duruyor mu diye evet dedi. Bu cizginin kesinlikle catlatma ignesinin etkisi oldugunu düsünüyorum cunku adet oncesi ne yasiyorsam birebir aynilarini yasiyorum su an. Ayin 24'ünde kan testim var, kendimi negatife ve 3.asilamaya simdiden hazirliyorum :)

Anladım bende silik çizgi bile çıkmadı bir kez test yaptım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin progestran kullanıyor musunuz ben günde üç kere vajinal yoldan kullanıyorum

Sizin adet tarihiniz ne zman

Anladım bende silik çizgi bile çıkmadı bir kez test yaptım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin progestran kullanıyor musunuz ben günde üç kere vajinal yoldan kullanıyorum
Bence o kullanilan testle alakali da olabilir. Belki benim testlerim yanlis gosteriyordur, sizin icin bir umutsuzluk olmasin kesinlikle bu. Ben de kullaniyorum gunde bir kere aksam yatmadan once 400'lük.

Sizin adet tarihiniz ne zman
Normalde 25-26 günde bir oluyorum, 25.güne gore ayin 24'ü, 26.güne gore de 25 Agustos'ta olmam lazim.

Anladım insallah olmazsınız da hayırlı haberler alırsınız rabbim gönülünüze göre versin

Benim progesteranım bitiyor yarın alıp almama konusunda kararsızdım ama yine de alayım diyorum negatif sonucu net görene kadar kullanmaya devam edeyim çok karışık duygularım yaa bi yanım belki tutmuştur diyor diğer yanım umutlanma boşuna diyor

Evet evet negatif oldugu kesinlesene kadar mutlaka kullanmaya devam edin. Negatif olsa bile hic uzulmeyin, daha zamani gelmemistir demekki.

benim acayip derecede akıntım başladı ve kabız oldum şuan doktorumu aradım kanama olmadığı sürece sorun yok dedi kanama olsada test gününde test yapacaksın dedi
Kabızlık bende de oldu bi kaç gün akıntım zaten progesteron fitilden dolayı hep var yarın 10.günüm progesteron yazdırmak içim sabah sağlık ocağına gideceğim kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum

Bana progestrana vermedi aşılama da kullanılması gerek bişey mi ki

Kanı verip sonuç çıkınca doktorunuza görünün

Ben gonalf 50 ilk vurundum adetimin 11 günü aşılamamı oldum 10 ağustosda beş tane gelişmiş yumurtam vardı şimdi beklemedeyim bakalım
Merhabalar bende bugun ilk gonalf 75 igne vuruldum aşılama icin sizin ilk kez mi aşılama olucaktı ? Benim ikinci olucak inşallah öncesinde fosfimon 75 le olmuştu ama tutmadi malesef inşallah gonal f ile tutar

Ben gonalf 50 ilk vurundum adetimin 11 günü aşılamamı oldum 10 ağustosda beş tane gelişmiş yumurtam vardı şimdi beklemedeyim bakalım
Ben de 50 lik vurdum canım.Benim 2 tane olgun toplam 3 yumurta vardı.Aşılama adetin 13. Gününe denk geldi.Dün oldum aşılama bakalım nasip olursa 13 gün sonra test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…