• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tekrar merhaba, Haziran'da ilk aşılamamı olmuştum negatif oldu. Kist oluştuğu için de 1 ay dinlen dedi doktor. Şimdi 2.kez aşılama olacağım. 27sinde gonal f kullanmaya başladım. Haftaya kontrolüm var. 2 sene 3 aydır evliyiz. 2 seneye yakın bebek bekliyoruz henüz sonuç alamadık. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar versin.
Merhaba oldunuz mu aşılamanızı

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara doktorum birşey demedi bu konuda klomen kullanali 3. Gün bugün adetimde bitti ilişki yasağı varmı bu aşamada
Günaydin, kendi doktorum iliski yasagi koymamisti ama biz esimle asilamaya 2 ya da 3 gün kala birakiyoruz iliskiyi. Siz de oyle yapabilirsiniz. Asilamadan sonra doktor da zaten cinsel iliski onerecek size.

Kızlar merhaba bende 2.aşılamamı oldum 10 ağustosda bugün 8.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı progrstorena devam ediyorum bu arada üzüldüm biraz ama yine de belki bi umut kan testinde pozitif çıkar diye bekliyorum
aynı gün aşılama olmuşuz bence beklemelisin zor oluyor beklemek ama bende bekliyorum 😀

Bekleyeceğim canım insallah sonunda iyi haber alırım Allah isteyen herkese nasip etsin 31 yaşındayım üç yıllık evliyim üç yıldır uğraşıyoruz bebek için pkos teşhisi kondu hiç korunmadık ama olmadı işte üç kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı iki kere de aşılama bu ikinci aşılamam Buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda insan çok yoruluyor

Kızlar merhaba, ilk kez aşılama yaptıracağım. Adetin ilk günü vermem gereken kan testi olacak, hormon için. Merak ettiğim şey şu: o gün sadece sabahtan kanı verip eve mi dönmeliyim? Yoksa aynı gün doktorumdan randevu da alıp yanına çıkmalı mıyım? İlk kez olacağı için prosedürü bilmiyorum

Back