İsityoruz istemez miyiz 1 yıldır olmuyor cocuk eşim varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce hızımız artmadı ama.. Ben de haşimato gibi bi salak hastalık çıktı her şey üst üste geliyor biz cocuk sahibi olmayalım diyr sanki. Çabalamaktan yoruldum bu ay artık iyice akışına bırakmaya karar verdim hiçbir şey düşünmek bile istemiyorum bebek konusunu açmıyoruz zaten evde artık. Aralık ayına kadar olmazsa tüp bebek için başvuracağız aşılama vs ile vakit kaybetmek istemiyoruz direkt tüp yaptırmak sanki daha umut verici ..Merhaba hanımlar 2020’de sizde benim gibi anne olmak istiyorsanız buyrun yeni topiğimehep beraber dertleşelim birbirimize önerilerde bulunalım ne dersiniz
Mrb cnm ben de 16 aydır istiom Bi sorun yok değerlerimiz normal. Nisan da rHim filmi çektirdim ve Regl oldum. Şimdi bende bekliom beklenen bat tarihi 1 haziran. Meryem suresi okumaya başladım 1 bardak suya. 5 oldu bugün.. Dua edelim arkadaşlar birbirimize.Merhaba hanımlar 2020’de sizde benim gibi anne olmak istiyorsanız buyrun yeni topiğimehep beraber dertleşelim birbirimize önerilerde bulunalım ne dersiniz
şuan gebelik belirtim hiç yok Allahım inşallah hayırlısıyla bu son bekleyişim olur meleğim tutunur bana hayata..Merhaba hanımlar 2020’de sizde benim gibi anne olmak istiyorsanız buyrun yeni topiğimehep beraber dertleşelim birbirimize önerilerde bulunalım ne dersiniz
sakın isyan etme canımhersey Rabbimden hakkımızda hayırlı olanı en hayırlı zamanda bize verecektir sadece zamanı ve vakti var bizim meleklerimizin bizi bulması için.. sen ilaçlarını düzenli kullan ve Allah’a teslim olİsityoruz istemez miyiz 1 yıldır olmuyor cocuk eşim varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce hızımız artmadı ama.. Ben de haşimato gibi bi salak hastalık çıktı her şey üst üste geliyor biz cocuk sahibi olmayalım diyr sanki. Çabalamaktan yoruldum bu ay artık iyice akışına bırakmaya karar verdim hiçbir şey düşünmek bile istemiyorum bebek konusunu açmıyoruz zaten evde artık. Aralık ayına kadar olmazsa tüp bebek için başvuracağız aşılama vs ile vakit kaybetmek istemiyoruz direkt tüp yaptırmak sanki daha umut verici ..
hosgeldin canımMrb cnm ben de 16 aydır istiom Bi sorun yok değerlerimiz normal. Nisan da rHim filmi çektirdim ve Regl oldum. Şimdi bende bekliom beklenen bat tarihi 1 haziran. Meryem suresi okumaya başladım 1 bardak suya. 5 oldu bugün.. Dua edelim arkadaşlar birbirimize.
Belkide hiçbir belirti vermeyecek mucizen sanaşuan gebelik belirtim hiç yok Allahım inşallah hayırlısıyla bu son bekleyişim olur meleğim tutunur bana hayata..
Meraba arkdaslar size bsy danıscm bn şimdi ayın 19 unda kan testi yaptım 54.87 cıktı sonra 21 inde yaptı 197.71 sonra 24 ünde yaptım 1001.97 cıktı gögslrm sanki şiş kasıklarım bacaklarm agrıyor bazende agrımıyor bu cumada doktor kontrlm var 5 hftlksa keseyi görcez dedi ama bazn bsy hisstmyrm bsy mi oldu mu acaba dyrm keseyi görmedn rahat edemyrm aklma takılıyr hep sizce kızlar varmıdr bsy cumaya kdr ölyrm sabırszlktn yardmcı olurmsnz bilgnz varsaMerhaba canım hosgeldininsallah insallah ne kadar güzel olur
Canım sıkıntı edip lütfen bebeğini üzme sıkıntı yapma iyidir bebeğin üzülüp onu da üzme annesiMeraba arkdaslar size bsy danıscm bn şimdi ayın 19 unda kan testi yaptım 54.87 cıktı sonra 21 inde yaptı 197.71 sonra 24 ünde yaptım 1001.97 cıktı gögslrm sanki şiş kasıklarım bacaklarm agrıyor bazende agrımıyor bu cumada doktor kontrlm var 5 hftlksa keseyi görcez dedi ama bazn bsy hisstmyrm bsy mi oldu mu acaba dyrm keseyi görmedn rahat edemyrm aklma takılıyr hep sizce kızlar varmıdr bsy cumaya kdr ölyrm sabırszlktn yardmcı olurmsnz bilgnz varsa
İşte ilk hamilelegim insan o kdr endişe edyrki cumaya kdr içim içimi yicek blyrm ondn bilgnz varsa bana yardmcı olurmsnz dyeCanım sıkıntı edip lütfen bebeğini üzme sıkıntı yapma iyidir bebeğin üzülüp onu da üzme annesi
Canım hani ne desek yalan olur benim çoğu arkadasım kusmadan hamileliğini ilerletiyo o yüzden hayırlısı olsun diye dua et bende iki kayıp verdim bende meleğimi bekliyorum hayırlısı ileİşte ilk hamilelegim insan o kdr endişe edyrki cumaya kdr içim içimi yicek blyrm ondn bilgnz varsa bana yardmcı olurmsnz dye
Hadi ya cok üzldmCanım hani ne desek yalan olur benim çoğu arkadasım kusmadan hamileliğini ilerletiyo o yüzden hayırlısı olsun diye dua et bende iki kayıp verdim bende meleğimi bekliyorum hayırlısı ile
amin insallah canımHadi ya cok üzldmbir daha yastmasn sana kucagnda göstrsn cok korkyrm sadexe
hosgeldin canımMerhaba 🖐
Bende 5 aydır istiyorum ovulasyon testi ile günleri takip ettim ama şimdilik nasip olmadı . Inşallah 2020 ye anne olarak gireriz hepimiz
Hosbuldum canimm Evet piki yakaladimamin insallah canım ❤ Korkma kuzum olacağı varsa her türlü olur meleğin sana tutunacaksada istediğini yapsan da tutunur
hosgeldin canımbu ay piki yakaladın mı insallah en yakın zamanda nasip olur
Hayırlı olsun bebegin sağlıcakla büyüsünBende Allahın izni ile 2020 anne adayıyım :)
dün öğrendim şükürler olsun, rabbim isteyen herkese tez vakitte versin
Hayirlisi olsun canım nasip değilmiş vala biz korunmuyoruz canım ama çokta cabalamiyoruz nasip yine de bekliyoruz her ay bklm11.haftada kalbi durdu bir de geriden geliyordu gelişimi,nasip deilmiş,3ay geçti üstünden tekrar deniyoruz bakalım olursa☺Sen de sanki ara verecektin o zamanlar,şimdi tekrar mı deniyorsun inş gönlüne göre olur
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallaahhHayırlı olsun bebegin sağlıcakla büyüsün
Hangi günler degerlendirdin hangi gün tuttu
Belirtilerin nelerdi yazar mısın
10 mayıs programa göre ovu günü diyorsun degil mi :)Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallaahh
23 Nisan son adet tarihiydi 27nisanda bitti. 10mayıs yumurtlama günümdü 8-9-Mayıs ve 11mayıs değerlendirdik 10mayısta değerlendirememiştik.. ve adetten sonRa da 8 mayısa kadar 2-3 günde bir ilişki olmuştu.. ovu testi kullanmadım ben, telefonda programdan takip ediyordum ..
Belirtilerim halsizlik, kasık ve göğüs agrıları aşırı uyku, sürekli açlık hali , bel ağrıları idi☺
Epey belliydi canım, mesela ben calısıyorum servisle gidip geliyorum; 15 dklık yolda uyuya kalıyordum ineceğim yeri kaçırıyordum falan.. bel ağrıları zaten sabah bir ağrıyLa uyanıyordum bütün gün neredeyse .. kasıklarım ve göğüs ağrım hastalanmaya yakında olurdu ama 2-3 gün kala.. bu sefer adet günüme 1 hafta önce başladı.. yani yumurtlamadan 7-8 gün sonRa başladı eğer telefon doğru gün ise 10 Mayıs yumurtladım .. ama dediğim gibi adet bittikten sonra da 11 Mayıs’a kadar 3 günde bir birliktelik oldu.. 8-9_11mayıs biraz daha yoğun oldu10 mayıs programa göre ovu günü diyorsun degil mi :)
Hemen hemen aynı olmus bende de böyle oldu . Belirtiler bende yok tabibelirgin miydi belirtiler yoksa hafif şeyler arada olan şeyler miydi ve ne zaman basladilarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?