• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canım insallah burda ol dertleşelim sohbet muhabbet edelim insallah hamişte olursak ohhh misss😍😍😍
iyiyiz canım şükür sen nasılsın 🥰 herhangi bi belirtin var mı 😍😍😍
hayırlı Cuma’lar balım ❤️ Aminnn insallah 😍😍🤗🤗
ayyyy o 12 gün geçmez
valla canım biliyosun ama değerlendiriyorsun olmuyo Buda iyi değil 🙄🙄 ayyy insallah aşılaman tutar canım şimdi senin yumurtalılarını geliştirecekler☺️☺️
ya ben sigaraya cok karşıyım bi arkadasım hamileyken cok içiyodu çocuk Doğdu göz kapakları oluşmamıştı 😕😕
canım sen hamişsin içme lütfen insallah başarılı olursun🤗🤗
cok doğru demiş dr demek ki bazen psikolojik etkilenmek iyimiş yani😂😂😂
ayyy ne güzel canım seni tebrik ediyorum 😍😍🥰🥰❤️❤️
maşallah maşallah 😍😍
oooo nargile bi çekişte 40 paket sigaraya bedel yani 😂😂😂😂
aynen kesinlikle katılıyorum 🤣🤣🤣
bence de sen verme hatta sende bırak🤗🤗
insallah canım aramıza hosgeldin 😍😍🤗🤗😍❤️
İyiyim canım sen nasılsın,yumurtladığımı hissettiğim günlerde kasık batmam vardı ama şu an hiçbir belirti yok beklemedeyim 11gün var bata😁

Aaaa iyiyim canım sen nasılsın Bayadır görüşemedik 😘🤩Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah canım bat sayıyorsun son bekleyişin olsun insAllah 😍
Amin canım iyiyim Allaha çok şükür🤗Evet kürtajdan sonra bat saymaya tekrardan başladım😍İnş hepimizin olur bekletmesin bebişler bizi😍😘💜

Topiğiniz hayırlı olsun hakkımızda güzel şeyler iyi şeyler olacak inşallah hamile olanlara saglıklı hamilelikler diliyorum, anne adaylarına şu an ve hemencik tez vakitte Rabbim anneliği yaşatsın inşallah ve hamile kalırız saglıklı sıhatle güzel mutlu bir hamilelik yaşarız inşallah

Günaydın kızlar💙💜💙💜sınavım var bugün,zorlu bir gün beni bekliyor😊
bende bugun Simav’da girdim cok zordu
Topiğiniz hayırlı olsun hakkımızda güzel şeyler iyi şeyler olacak inşallah hamile olanlara saglıklı hamilelikler diliyorum, anne adaylarına şu an ve hemencik tez vakitte Rabbim anneliği yaşatsın inşallah ve hamile kalırız saglıklı sıhatle güzel mutlu bir hamilelik yaşarız inşallah
insallah canım hep beraber güzel dileklerin için teşekkürler 🥰🥰

İnsAllah canım k.b belki konuşmuşuzdur ama benim hafiza biraz kötü neden kürtaj olmuştun canım
11.haftada kalbi durdu bir de geriden geliyordu gelişimi,nasip deilmiş,3ay geçti üstünden tekrar deniyoruz bakalım olursa☺️Sen de sanki ara verecektin o zamanlar,şimdi tekrar mı deniyorsun inş gönlüne göre olur💕

Çalışmaya çalışıyorum canım bende😂Bu gece sahurada kalkamadık oruç zorluyor beni,sınavları atlattım çok şükür😊Şimdi batı bekliyorum belirtimde yok gerçi😁

Çalışmaya çalışıyorum canım bende😂Bu gece sahurada kalkamadık oruç zorluyor beni,sınavları atlattım çok şükür😊Şimdi batı bekliyorum belirtimde yok gerçi😁
Yaaa neden kalkamadınız canım 😏 bende atlattım çoğu güzel gecti 🥰 benim bata daha cok var sen bekle bakalım insallah bu ay nasip olur❤️

Zehroşumm yeni topiğin hayırlı olsun şimdi gördüm 😍😍 inşallah bu topik uğur getirsin 🙏🏻❤❤❤❤😘😘
Kuzummm benimmm teşekkür ederim sağolasın ❤️❤️❤️ İnsallah kuzum ya isteyen herkese içindede bana 😍😍😍 senide görelim burada🤣

Back