• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne güzel şanslısınız maşallah yumurtlama gunlerinizi biliyorsunuz ve degerlendiriyorsunuz. Ben de pco var o testler bana gore değil. Dışardan destek lazım illa ki. Aşılama olcam. Bugun doktor randevum var bakayim ne dicek. Bayrama olur herhalde asilama nasil ayarlancaksa ;)

Bi de su zıkkımın kökü sigara olmasa 🤣

Kızlar ne güzel şanslısınız maşallah yumurtlama gunlerinizi biliyorsunuz ve degerlendiriyorsunuz. Ben de pco var o testler bana gore değil. Dışardan destek lazım illa ki. Aşılama olcam. Bugun doktor randevum var bakayim ne dicek. Bayrama olur herhalde asilama nasil ayarlancaksa :KK66:

O sgarayı Allah kahretsin :kızgın:
bende çarşamba gününden bu yana 7 tane içtim. günde 1 paket içerdim..
son 12-13 sigaram bu paket bitince bırakacağım inşallah.
10 yıldır içen biri olunca bi anda pat diye bırakamıyorumm:KK43::kızgın:

O sgarayı Allah kahretsin :kızgın:
bende çarşamba gününden bu yana 7 tane içtim. günde 1 paket içerdim..
son 12-13 sigaram bu paket bitince bırakacağım inşallah.
10 yıldır içen biri olunca bi anda pat diye bırakamıyorumm:KK43::kızgın:

Aynen canım yaaa. Seni cok iyi anliyorum bende 11 sene falan oldu işte. Hele kahve varsa abooo sanki daha cok içiliyor. Tabi esime de laf söylemek icin gün doguyor
Tiksinme.olmadi mi hiç
Insallah bırak hemen o 12 13 U de icmesen keske
Tabi bende 🤣🤣🤣

Aynen canım yaaa. Seni cok iyi anliyorum bende 11 sene falan oldu işte. Hele kahve varsa abooo sanki daha cok içiliyor. Tabi esime de laf söylemek icin gün doguyor
Tiksinme.olmadi mi hiç
Tabi bende 🤣🤣🤣
Çarşamba öğrendiğimden beri psikolojik olarak büyük ihtimal bir tiksinme var. içerken napıyorum ben ya deyip öğürür gibi yapıp yarısında bırakıp atıyorum :)
2 günde 7 tane büyük bir olay benim için.. öğüre öğüre tiksinmeye çalışıyorum :) sanırım paket bitince başarılı olurum diye düşünüyorum:sinirli::KK17::KK70:

Çarşamba öğrendiğimden beri psikolojik olarak büyük ihtimal bir tiksinme var. içerken napıyorum ben ya deyip öğürür gibi yapıp yarısında bırakıp atıyorum :)
2 günde 7 tane büyük bir olay benim için.. öğüre öğüre tiksinmeye çalışıyorum :) sanırım paket bitince başarılı olurum diye düşünüyorum:sinirli::KK17::KK70:
Hahahahahhaha öğürür gibi yapmakta ilginçmiş
Bence canim bak gor önümüzdeki hafta zaten tiksinceksin bencee
2 gunde 7 benim icinde buyuk olay
Daha uyandigimdan beri 6.yi iciyorum
Tobe yaaa bende gunde 1 paket bazen 25 tane icerim ah aaaaah

Hahahahahhaha öğürür gibi yapmakta ilginçmiş
Bence canim bak gor önümüzdeki hafta zaten tiksinceksin bencee
2 gunde 7 benim icinde buyuk olay
Daha uyandigimdan beri 6.yi iciyorum
Tobe yaaa bende gunde 1 paket bazen 25 tane icerim ah aaaaah
Bu sigaralar azaltıyor hep doğurganlığımızı zaten, en azından tetikliyor..
bir yer de okumuştum.. sigara içerken bebeğin bir suyun içinde ve dumanlar arasında kaldığını düşün.. yani kendni küçücük bir odada duman içinde kalmış gibi düşün diyordu.. çarşamba günü içerken o aklıma geldi. o yüzden kendimi tiksindirme ye bu sebepten öğürmeye başladım içerken:KK70:

Bende oğluma hamileyken bıraktım çok zor zor oldu ama,malesef 4.ayıma kadar uğraştım doktorumunda desteğiyle o zaman bırakabildim ilk 4ay arada içtim😔İnşallah sizlerde bırakabilirsiniz😊Benim 5yıl oldu onsuzda yaşanıyormuş demekki,normalde yedek paketim bile olmasa sıkıntıya düşüyordum aç karnıma içerdim,bırakırsam yalnız kalırım sanıyordum yanılmışım((:

Bende oğluma hamileyken bıraktım çok zor zor oldu ama,malesef 4.ayıma kadar uğraştım doktorumunda desteğiyle o zaman bırakabildim ilk 4ay arada içtim😔İnşallah sizlerde bırakabilirsiniz😊Benim 5yıl oldu onsuzda yaşanıyormuş demekki,normalde yedek paketim bile olmasa sıkıntıya düşüyordum aç karnıma içerdim,bırakırsam yalnız kalırım sanıyordum yanılmışım(:-)
Ay inşallah bende bırakabilirim ya.. :KK200::dua:

Ay inşallah bende bırakabilirim ya.. :KK200::dua:
İnşallah canım,bırakabilirsin tabi ki 💕Ben sana inandım bence bırakıcksın içime de doğdu,canım saatleri say mesela 4saattir içmedim bırakırım de sonra 7,8,9... derken ertesi gün olur buzdolabına as içmediğin dkları yaz bi bakmışsın 24saat olmuş eee tamam 1gün içmediysem dayanırım diyip devam et saat saymaya,sonra emeğine yazık olmasın diye içmiyceksin,bunu bi oyun gibi yap,kendini bunaltmadan💙

Doktorumda çok üstüme düştü,lütfen yapma bebeğine bunu o çok savunmadız falan anlatıyordu her gittiğimde,oturdum düşündüm benim bebeğimi benden daha çok düşünüyor kolluyor,yooook dedim dur Yasemin:) onu en çok ben korur kollayabilirim,ona daha fazla bu kötülüğü yapmamalıyım dedim saat sayarak bıraktım işte

bir yer de okumuştum.. sigara içerken bebeğin bir suyun içinde ve dumanlar arasında kaldığını düşün.. yani kendni küçücük bir odada duman içinde kalmış gibi düşün diyordu.. çarşamba günü içerken o aklıma geldi. o yüzden kendimi tiksindirme ye bu sebepten öğürmeye başladım içerken:KK70:
Bırak insallah canim benim
Evet dogru aynen boyle etki yapiyor. Dogurganligi azalttigi da dogru ama sanirim erkekleri daha cok etkiliyormus. Sperm parametrelerini falan . Bunu düşünerek icmezsin ne güzel iste. Ah ah :D

Bırak insallah canim benim
Evet dogru aynen boyle etki yapiyor. Dogurganligi azalttigi da dogru ama sanirim erkekleri daha cok etkiliyormus. Sperm parametrelerini falan . Bunu düşünerek icmezsin ne güzel iste. Ah ah :KK70:
Evet ben sigara bağımlısıyım eşim nargile..
4 aydır bizde istiyoruz, 4 ay boyunca o bana snn sigaran yüzünden diyordu, ben ona snn nargilen yüzünden diye :D herkes b...u birbirine atıyor :D

4 aydır bizde istiyoruz, 4 ay boyunca o bana snn sigaran yüzünden diyordu, ben ona snn nargilen yüzünden diye :KK70: herkes b...u birbirine atıyor :KK70:
Hahahahhahahahaah benimki icmiyor bir de benim durumum daha vahim. Hergun sigarama laf. Balkonda iç. Içme. Ama neler neler.
Gerci onunki nasıl bir icmemek bilemiyorum 2 hafta boyunca ağzına 1 tane sigara koymaz. Yemege cikariz alkol falan vardir. 4 5 tane benim sigaramdan icer. 1 hafta icmez. Babamlara gideriz 1 tane banada versene der bi tane icer. Bu da benim lacivertim herhalde🤣

Hahahahhahahahaah benimki icmiyor bir de benim durumum daha vahim. Hergun sigarama laf. Balkonda iç. Içme. Ama neler neler.
Gerci onunki nasıl bir icmemek bilemiyorum 2 hafta boyunca ağzına 1 tane sigara koymaz. Yemege cikariz alkol falan vardir. 4 5 tane benim sigaramdan icer. 1 hafta icmez. Babamlara gideriz 1 tane banada versene der bi tane icer. Bu da benim lacivertim herhalde🤣
Enişte paket almak istemiyor ama alttan alttan götürüyor :D
verme kızz, gitsin kendine paket alsınnn :D

Enişte paket almak istemiyor ama alttan alttan götürüyor :KK70:
verme kızz, gitsin kendine paket alsınnn :KK70:
Hahahahahaha dogru dedin ha. Vermicem artık. Bunun ismi sosyal icicilikmis güya. Ya he he. Bana hergun sigara alır. Ama lafta eder icince bu nasil iş bilmiyorum hahaha:D

Şey öncelikle söyleyim lutfen yanlis anlamayın poncikvegece poncikvegece :KK200:
Hamilemisiniz hamileyseniz saglikla kavusun insallah.
Arkadaslar bana hakkinizda hayirlisi olsun,hakkinda hayırlısı vs diye dua etmezseniz sevinirim.
Onun dışında sizi takip edicem hepiniziii:KK49: sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bildigim kadariyla yardimci olurum
Paylasalim dertleselim
2020 ye bebislerle girelim insallah:anneadayı:
insallah canım insallah burda ol dertleşelim sohbet muhabbet edelim insallah hamişte olursak ohhh misss😍😍😍
Merhabalar kızlar,nasılsınız,bende 2020 de anne olmak istiyorum tekrardan,bat 5haziran yumurtlama günlerini değerlendirdik yaklaşık 5gğndür bakalım nasip bundan sonrası😌
iyiyiz canım şükür sen nasılsın 🥰 herhangi bi belirtin var mı 😍😍😍
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cuma’lar . 🤲🏻🤲🏻Topiğin hepimize Uğur getirsin inşallah kuzucumm.😍🤲🏻
hayırlı Cuma’lar balım ❤️ Aminnn insallah 😍😍🤗🤗
Kuzumm sen nasılsın😍Ay hadi inş meleğin gelir bu ay,bende bekleme aşamasına geçtim artık bata 12i var
ayyyy o 12 gün geçmez
Kızlar ne güzel şanslısınız maşallah yumurtlama gunlerinizi biliyorsunuz ve degerlendiriyorsunuz. Ben de pco var o testler bana gore değil. Dışardan destek lazım illa ki. Aşılama olcam. Bugun doktor randevum var bakayim ne dicek. Bayrama olur herhalde asilama nasil ayarlancaksa :KK66:

valla canım biliyosun ama değerlendiriyorsun olmuyo Buda iyi değil 🙄🙄 ayyy insallah aşılaman tutar canım şimdi senin yumurtalılarını geliştirecekler☺️☺️
Tiksinme.olmadi mi hiç
Tabi bende 🤣🤣🤣
ya ben sigaraya cok karşıyım bi arkadasım hamileyken cok içiyodu çocuk Doğdu göz kapakları oluşmamıştı 😕😕
canım sen hamişsin içme lütfen insallah başarılı olursun🤗🤗
cok doğru demiş dr demek ki bazen psikolojik etkilenmek iyimiş yani😂😂😂
Bende oğluma hamileyken bıraktım çok zor zor oldu ama,malesef 4.ayıma kadar uğraştım doktorumunda desteğiyle o zaman bırakabildim ilk 4ay arada içtim😔İnşallah sizlerde bırakabilirsiniz😊Benim 5yıl oldu onsuzda yaşanıyormuş demekki,normalde yedek paketim bile olmasa sıkıntıya düşüyordum aç karnıma içerdim,bırakırsam yalnız kalırım sanıyordum yanılmışım(:-)
ayyy ne güzel canım seni tebrik ediyorum 😍😍🥰🥰❤️❤️
Doktorumda çok üstüme düştü,lütfen yapma bebeğine bunu o çok savunmadız falan anlatıyordu her gittiğimde,oturdum düşündüm benim bebeğimi benden daha çok düşünüyor kolluyor,yooook dedim dur Yasemin:) onu en çok ben korur kollayabilirim,ona daha fazla bu kötülüğü yapmamalıyım dedim saat sayarak bıraktım işte
maşallah maşallah 😍😍
4 aydır bizde istiyoruz, 4 ay boyunca o bana snn sigaran yüzünden diyordu, ben ona snn nargilen yüzünden diye :KK70: herkes b...u birbirine atıyor :KK70:
oooo nargile bi çekişte 40 paket sigaraya bedel yani 😂😂😂😂
aynen kesinlikle katılıyorum 🤣🤣🤣
Enişte paket almak istemiyor ama alttan alttan götürüyor :KK70:
verme kızz, gitsin kendine paket alsınnn :KK70:
bence de sen verme hatta sende bırak🤗🤗
2020'ye ben de talip olmak istiyorum insallah hayirlisiyla😍
Hepimize saglikla nasip olsun🤗
insallah canım aramıza hosgeldin 😍😍🤗🤗😍❤️

2020 de ben de anne olmak istiyorumm hayır afiyetle :anneadayı: rabbim isteyen herkese tez vakitte duyursun müjdelerini, hayırlarla beraber gelsin bebişlerimiz inşallah..
İnsallah canım isteyen herkesle beraber Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😍😍 senide aramızda görmek isteriz ❤️

Back