• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelık belırtılerı hakkında bılgınız varmı.bugun beyaz akıntım var.normalde adet öncesı kuru olurdum sanki.hayırlısı inşallah :)
Bende bu ay o kadar belirti vardı ki kremsi akıntı göğüs hassasiyeti damarlar mide bulantısı bas dönmesi ama sonuç negatif 😂😂😂 ama oyle olup hamile olduğum da oldu

Bende bu ay o kadar belirti vardı ki kremsi akıntı göğüs hassasiyeti damarlar mide bulantısı bas dönmesi ama sonuç negatif 😂😂😂 ama oyle olup hamile olduğum da oldu
Bi yanım umutlanıyo bı yanım çok umutlanma uzulursun dıyo bakalım artık :) sabah adet olcakmısım gıbi hafıf agrım oldu geçtı

3-4gun kaldı bata, gecen ay ıgnelı asılama yaptrdm olmadı, belkı bu ay tarihler deısır diye pek onemsemedım belirti yok

Hosgeldin canım insallah olursun calışmalar ne alemde🥰🥰
Biz bu ay ilk kez denemeye başladık canım. 31 mayıs bat bakalım beklemedeyim. Benim belirtilerim var gibi ama ilk kez denediğimiz için psikolojik olabilir mi diye de düşünüp umutlanmamaya çalışıyorum. :dondurma:

Biz bu ay ilk kez denemeye başladık canım. 31 mayıs bat bakalım beklemedeyim. Benim belirtilerim var gibi ama ilk kez denediğimiz için psikolojik olabilir mi diye de düşünüp umutlanmamaya çalışıyorum. :dondurma:
Az kalmış bata ama bekleyince geçmez o günler 😬😬

Back