- 13 Mayıs 2019
- 272
- 237
- 18
Erken gebelık belırtılerı hakkında bılgınız varmı.bugun beyaz akıntım var.normalde adet öncesı kuru olurdum sanki.hayırlısı inşallah :)Hadi bakalım hayırlısı benimde regl bitecek bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelık belırtılerı hakkında bılgınız varmı.bugun beyaz akıntım var.normalde adet öncesı kuru olurdum sanki.hayırlısı inşallah :)Hadi bakalım hayırlısı benimde regl bitecek bekliyorum
Bende bu ay o kadar belirti vardı ki kremsi akıntı göğüs hassasiyeti damarlar mide bulantısı bas dönmesi ama sonuç negatif ama oyle olup hamile olduğum da olduErken gebelık belırtılerı hakkında bılgınız varmı.bugun beyaz akıntım var.normalde adet öncesı kuru olurdum sanki.hayırlısı inşallah :)
Bi yanım umutlanıyo bı yanım çok umutlanma uzulursun dıyo bakalım artık :) sabah adet olcakmısım gıbi hafıf agrım oldu geçtıBende bu ay o kadar belirti vardı ki kremsi akıntı göğüs hassasiyeti damarlar mide bulantısı bas dönmesi ama sonuç negatif ama oyle olup hamile olduğum da oldu
İnsallah olmazsın canım bakalım yarın ola hayrola bildir banada muhakkakBi yanım umutlanıyo bı yanım çok umutlanma uzulursun dıyo bakalım artık :) sabah adet olcakmısım gıbi hafıf agrım oldu geçtı
Merhaba canım hosgeldin insallah insallah ne kadar güzel olurMerhabalar bende talibim 2020de anne olmaya, inşallah enyakın zamanda saglikli hamilelik haberlerini alırız
Takıbe alıyorum burayı haydi BismillahMerhaba canım hosgeldin insallah insallah ne kadar güzel olur
Hadi bismillah canım bakalım belirtilerin var mıTakıbe alıyorum burayı haydi Bismillah
Belki de hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğreneceksin3-4gun kaldı bata, gecen ay ıgnelı asılama yaptrdm olmadı, belkı bu ay tarihler deısır diye pek onemsemedım belirti yok
Bu aralar pek ümitli Deılım nedense benden sonra evlenen herkes hamile yada doğum yaptı, sabredelim bakalım elden bısey gelmiyorBelki de hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğreneceksin
Üzülme canım gec olsun sağlıklı olsun ben iki kayıp verdimBu aralar pek ümitli Deılım nedense benden sonra evlenen herkes hamile yada doğum yaptı, sabredelim bakalım elden bısey gelmiyor
Oyle bi amaç yok zaten dertleşmek muhabbet etmek amacımız istemediğin bişeyi yapmazsın sohbet ederiz ❤
Hosgeldin canım insallah olursun calışmalar ne alemdeGünaydın kızlar Bende varım 2020'de anne olmak istiyorum kısmetse
Biz bu ay ilk kez denemeye başladık canım. 31 mayıs bat bakalım beklemedeyim. Benim belirtilerim var gibi ama ilk kez denediğimiz için psikolojik olabilir mi diye de düşünüp umutlanmamaya çalışıyorum.Hosgeldin canım insallah olursun calışmalar ne alemde
Az kalmış bata ama bekleyince geçmez o günlerBiz bu ay ilk kez denemeye başladık canım. 31 mayıs bat bakalım beklemedeyim. Benim belirtilerim var gibi ama ilk kez denediğimiz için psikolojik olabilir mi diye de düşünüp umutlanmamaya çalışıyorum.
Ayyy belkide gelmicek ne dersinBenim bat yarın
Sıfır belirti sonsuz rahatlık
Dua ediom yarın ya iftar sonrasi ya sahur da gelsin die
Hiç umudum yok kiz vallaha bu ay ilişki de yok denecek kadar az oldu zaten tek yaptığım her namazımın arkasından dua etmekAyyy belkide gelmicek ne dersin