- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Biliyosun Allah isteyince tek hücre yeterHiç umudum yok kiz vallaha bu ay ilişki de yok denecek kadar az oldu zaten tek yaptığım her namazımın arkasından dua etmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyosun Allah isteyince tek hücre yeterHiç umudum yok kiz vallaha bu ay ilişki de yok denecek kadar az oldu zaten tek yaptığım her namazımın arkasından dua etmek
Öyle tabi canım hayırlısı bklm yarin gelmezse muhtmelen yine geç yumurtlama olmuştur benim beklemeye devamBiliyosun Allah isteyince tek hücre yeter
Test yaptın mı ovuÖyle tabi canım hayırlısı bklm yarin gelmezse muhtmelen yine geç yumurtlama olmuştur benim beklemeye devam
Yok canım testim bitmişti sipariş de vermedim bu ay öylesine geçti anlayacağın eşimle konuştuk belki ramazan sonu bi doktora gidicez o da takmaya başladı artık neden olmuyor diyeTest yaptın mı ovu
Ne kadar olmustu sizin canımYok canım testim bitmişti sipariş de vermedim bu ay öylesine geçti anlayacağın eşimle konuştuk belki ramazan sonu bi doktora gidicez o da takmaya başladı artık neden olmuyor diye
Bi sene oldu artık canım ciddi anlamda isteyeli korunmayı bırakalı Eylül de kimyasal oldu sadece öyle kaldı olmuyorNe kadar olmustu sizin canım
Off evet geçmiyor Böyle bekleyenleri hiç anlamazdım nolcak sanki derdim ama öyle olmuyormuşAz kalmış bata ama bekleyince geçmez o günler
Evet gerçekten olmuyo bende deniyorum kac aydır tık yokOff evet geçmiyor Böyle bekleyenleri hiç anlamazdım nolcak sanki derdim ama öyle olmuyormuş
Olur olur allah ne zaman nasip ederse o zaman olur Sadece çok bekletmese bariEvet gerçekten olmuyo bende deniyorum kac aydır tık yok
Benim iki sene olacak kayıpları saymazsakOlur olur allah ne zaman nasip ederse o zaman olur Sadece çok bekletmese bari
Yaaa ben yapınca hemen olcak diye düşünüyordum Tıbbi bir engel var mı canım senin 2 sene baya uzun çünküBenim iki sene olacak kayıpları saymazsak
Benim bi arkadasım var oda oyle düşünüyo insallah olur ama iste bazen olmuyo benim görünen bi sebep yok eşimde ileri hareket problemi varYaaa ben yapınca hemen olcak diye düşünüyordum Tıbbi bir engel var mı canım senin 2 sene baya uzun çünkü
Ayyy ne güzel ne kadarlık canımBende Allahın izni ile 2020 anne adayıyım :)
dün öğrendim şükürler olsun, rabbim isteyen herkese tez vakitte versin
Anladım canım benimm inşallah 2020'ye anne olarak girersinBenim bi arkadasım var oda oyle düşünüyo insallah olur ama iste bazen olmuyo benim görünen bi sebep yok eşimde ileri hareket problemi var
Hiç bilmiyorum teyzesiiiii :)Ayyy ne güzel ne kadarlık canım
İnsallah canım hep beraberAnladım canım benimm inşallah 2020'ye anne olarak girersin
Adet gününe göre beta Harika değerlerin 3 bine çıkınca git hastaneye hatta 6 bin kalp atışında duyarsınHiç bilmiyorum teyzesiiiii :)
tahminim 4- haftalık falan :) bu ay bugün yarın adet günümdü yani yarın kesin olmam gerekiyordu ..
dün baktım adete 2 gün kala beta 221 çıktı ama henüz kontrole girmedim yarın tekrar kan için gideceğim, sonrasında da iyi bir doktor araştırmam gerek sanırım.. aama tahminime göre 4 haftalık :)
Geldi mi tühhhGünayyyydınnnn Kizlarrrrr sabah lavaboya girdim ki leke gelmiş tam günü gününe geldi vala tebrik ederim kendimi
Neyse ki erkenden geldi orucumu heba etmedim