• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E kilon iyi kuzum sıkıntı yok ozaman onla alakalı deil
Spor iyidir ama bebek düşünürken abartma
Ben fitness yapiordum kas geliştirme sıkılasma için ama geçen ay bi kadına gittim bana göbeğinmin düştüğünü söyledi sola kaymış yani bide yumurtaliklarim düşmüş onları kaldirdi icindede kan kalmış bu ay adet olursun ama bidahaki ay inşallah gebe kalırsın demişti o ay adet oldum 6 gün sürdü sancısız geçti ki normalde aşırı sancim olurdu
Bana sporu yasakladı kesinlikle yapma ağır kaldırma dedi merdiven inip çıkarken bile dikkat et fazla hoplama zıplama dedi
Göbek kaldırma gibi şeyler hamileliğe engel değil canım ya gitme bir daha yumurtalık kaldırma nedir ya zarar verse o daha sıkıntı canım ☺️ ben salak gibi gittim acıdan kıvrandım resmen ve karnımın sol tarafı şiş hep sanki bebek var gibi

Yarın adet olmazsam inşAllah ya testi tekrarlarım yada kan veririm canım
Kan ver kuzum böyle silik çizgi bende de çıktı arkasından adet oldum çok kötü oldum çok ümitlendim insallah sende bebiş vardır kan ver mutlaka

Göbek kaldırma gibi şeyler hamileliğe engel değil canım ya gitme bir daha yumurtalık kaldırma nedir ya zarar verse o daha sıkıntı canım ☺️ ben salak gibi gittim acıdan kıvrandım resmen ve karnımın sol tarafı şiş hep sanki bebek var gibi
Ben bi zararını görmedim kuzum engel oluyor diye biliyorum çünkü gorumcem gitti 1 düşük yapmıştı 3 yok olmadı çocuğu kadına gitti 2.ay hamile kaldı eltimin akrabalarda gitti kaldı bende deniyim dedim inşallah ise yarar para falanda almadı zaten hayrına yapıyor bide adetlerim aşırı sancılı geçerdi gecen ay sıfır sancıyla adet oldum

Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Bende pko hastasıydım ve bir düşüğüm vardı ama düşükten sonra sadece doğum kontrol hapı ve glifor kullandım. Doktor insulin direncin kırılırsa hamile kalırsın demişti. Dediği gibide oldu. Hapı bıraktıktan 2 ay sonra allaha şükürler olsun hamile kaldım. Pko hamile kalmaya engel değil yeterki doğru tedavi olsun. Allah bütün isteyenlere sağlıkla evlatlar nasip etsin. Panik olmayın

Ben bi zararını görmedim kuzum engel oluyor diye biliyorum çünkü gorumcem gitti 1 düşük yapmıştı 3 yok olmadı çocuğu kadına gitti 2.ay hamile kaldı eltimin akrabalarda gitti kaldı bende deniyim dedim inşallah ise yarar para falanda almadı zaten hayrına yapıyor bide adetlerim aşırı sancılı geçerdi gecen ay sıfır sancıyla adet oldum
Benim karnımda şişlik kaldı canım ben bilmeyen birine gitmiştim 🙂 bana ders oldu bi daha gitmedim

Pkolu olup karnının sol tarafında yumurta gibi şişliği olan var mı 🤔 yumurtalıkların yavaş çalışmasından karnında gaz biriken var mı

neden oldu bu şişlik hala anlamadım canım ya ,sanki karnımın sol tarafında bebek varmış gibi görüntü var ve şiş. nasıl geçecek ya
Kadın yanlış birşey yapti belkide kuzum içinde biriken kan olabilir bilemedim sen arastir bilen birine git bence duzeltsin ben kaldirma sırasında hiç acı çekmedim çok rahattı mesela

Kadın yanlış birşey yapti belkide kuzum içinde biriken kan olabilir bilemedim sen arastir bilen birine git bence duzeltsin ben kaldirma sırasında hiç acı çekmedim çok rahattı mesela
kadın sağ kaburgamın ordan sert bi şekilde ovaladı göbek burda dedi acıdan kıvrandım resmen böbrek dalak ne tuttu artık bilmiyom 😂😂😂 karnım öylece kaldı . Sonra endokrine gittim karnım şiş dedim bakma gereği duymadı pkodandır dedi

kadın sağ kaburgamın ordan sert bi şekilde ovaladı göbek burda dedi acıdan kıvrandım resmen böbrek dalak ne tuttu artık bilmiyom 😂😂😂 karnım öylece kaldı . Sonra endokrine gittim karnım şiş dedim bakma gereği duymadı pkodandır dedi
Bilmiyorum kuzum ben hiç ağrı çekmedim oldu bitti adetimde o ay sıfır sanci ve sıfır belirtiyle geldi çok rahat geçti oyuzden inandım doğru olduğuna
Sen iyi birini bulup git doktorlar bunu anlamiyorlar
Herseyide pko ya bağlıyorlar anlamadım ne umursuz bu doktorlar

Bilmiyorum kuzum ben hiç ağrı çekmedim oldu bitti adetimde o ay sıfır sanci ve sıfır belirtiyle geldi çok rahat geçti oyuzden inandım doğru olduğuna
Sen iyi birini bulup git doktorlar bunu anlamiyorlar
Herseyide pko ya bağlıyorlar anlamadım ne umursuz bu doktorlar
İnşallah gitcem canım iyi birine baktırcam hiç bişeyim yok deniliyor ama adetim çok düzensiz hep geç oluyorum

İnşallah gitcem canım iyi birine baktırcam hiç bişeyim yok deniliyor ama adetim çok düzensiz hep geç oluyorum
Amin kuzum 🤲❤ kuzum pko düzensizlik yapıyor diye okudum nette ilaç kullanıyormusun bunun için

Back
X