- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Amin kuzum insallahInsallh ta gecirmezsin olumsuz olrk,yaşayan bilir rabbim diyorum susuyorum,hic olmayanlara isteyen,bakabilecek herkeze versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum insallahInsallh ta gecirmezsin olumsuz olrk,yaşayan bilir rabbim diyorum susuyorum,hic olmayanlara isteyen,bakabilecek herkeze versin
Canım ne yaptın sonucu kesinleştirdin mi? 2 ocakta çatlatma iğnesi olup 10 ocakta nasıl 3 haftalık hamile olunabilir ki, ben mi anlayamadim acabaHanımlar benim adetime daha 6 gün var yalnız hem idrar hem kan testim pozitif çıktı 2 ocakta çatlama iğnesi olmuştum onun etkisi geçmemiş olabilir mi dedim sağlık ocağındaki doktora hayır ikisi de pozitif çıktı gözün aydın dedi bana kahverengi lekelenme oldugu için gecikmeyi beklemeden test yapmıştım ben değerim 16.90. 3 haftalık hamileyim inşallahbu değer artışı nasıl oluyor pazartesi doktora gidecem inşallah orda da tam netlestiriri 2 yıldır uğraşıyor kızlar dua edin benim duamda hepinizin üzerine olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Canım kan testinde 16.90 çıktı HCG degerim doktor gebelik var ama değer düşük dedi iğneden önce mi gebelik oldu acaba çünkü iğneden önce 1 kez kahverengi akıntı oldu antibiyotik kullandım diye önemsemedim iğneden bir kaç gün sonra da devam etti. Bu Sabah erken gebelik testi alıp tekrar yaptım çok silik ama pembe çizgi çıktıCanım ne yaptın sonucu kesinleştirdin mi? 2 ocakta çatlatma iğnesi olup 10 ocakta nasıl 3 haftalık hamile olunabilir ki, ben mi anlayamadim acaba![]()
Kullanılan ilaçların etkisi olabilir mi ? Düzenli olarak beta ya baktırın o zaman netleştir durum diye düşünüyorumCanım kan testinde 16.90 çıktı HCG degerim doktor gebelik var ama değer düşük dedi iğneden önce mi gebelik oldu acaba çünkü iğneden önce 1 kez kahverengi akıntı oldu antibiyotik kullandım diye önemsemedim iğneden bir kaç gün sonra da devam etti. Bu Sabah erken gebelik testi alıp tekrar yaptım çok silik ama pembe çizgi çıktıne oluyor nasıl oluyor bende anlamadım cildiracam bu sabahki yaptığım testi de ekliyorum çok hafif var mı bana mı öyle geliyor
![]()
Haftasonu araya girdi işte canim iki gün sonra testi yenileyin dediler bu gün ikinci gün nereye gidip kan verebilirim ki laboratuvarlar bile kapalı. O yüzden bu sabah erken gebelik testi yaptım evde zaten ilaç etkisiyse illaki düşecek değer testlerde çok hafif pembe çizgi var mı yok muKullanılan ilaçların etkisi olabilir mi ? Düzenli olarak beta ya baktırın o zaman netleştir durum diye düşünüyorum
Üzülerek aramıza hoşgeldin diyorumMerhaba kızlar bu başlıkta ben de varım. Tedavi sonrası oluşan ama malesef kaybettiğim bir gebeliğin var. Bekleme süresi filan doldu. Ancak kendiliğinden olamayacak sanırımBeklemedeyiz. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Kuzum senin bu değerinin pazartesi günü en az 60 100 olması lazım 3 4 gün geçiyor aradan çünkü hayırlı olsun bu aradaHanımlar benim adetime daha 6 gün var yalnız hem idrar hem kan testim pozitif çıktı 2 ocakta çatlama iğnesi olmuştum onun etkisi geçmemiş olabilir mi dedim sağlık ocağındaki doktora hayır ikisi de pozitif çıktı gözün aydın dedi bana kahverengi lekelenme oldugu için gecikmeyi beklemeden test yapmıştım ben değerim 16.90. 3 haftalık hamileyim inşallahbu değer artışı nasıl oluyor pazartesi doktora gidecem inşallah orda da tam netlestiriri 2 yıldır uğraşıyor kızlar dua edin benim duamda hepinizin üzerine olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Bence net varCanım kan testinde 16.90 çıktı HCG degerim doktor gebelik var ama değer düşük dedi iğneden önce mi gebelik oldu acaba çünkü iğneden önce 1 kez kahverengi akıntı oldu antibiyotik kullandım diye önemsemedim iğneden bir kaç gün sonra da devam etti. Bu Sabah erken gebelik testi alıp tekrar yaptım çok silik ama pembe çizgi çıktıne oluyor nasıl oluyor bende anlamadım cildiracam bu sabahki yaptığım testi de ekliyorum çok hafif var mı bana mı öyle geliyor
![]()
İnşallah öyledir kuzum yaa inşallah bebiş vardır iğne etkisi mi diye düşünmekten adam akıllı sevinenedim bileKuzum senin bu değerinin pazartesi günü en az 60 100 olması lazım 3 4 gün geçiyor aradan çünkü hayırlı olsun bu arada![]()
Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsunİnşallah öyledir kuzum yaa inşallah bebiş vardır iğne etkisi mi diye düşünmekten adam akıllı sevinenedim bile![]()
Ayyy gerçektenBence net var
İnşallah inşallah Rabbim hem benim hem bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın YarabbimKötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun![]()
Amiin inşAllah bende seninkinden bile daha silik çizgim vardı adete 3 gün kala ama hamileymişimİnşallah inşallah Rabbim hem benim hem bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Yarabbim![]()
Ciddi misinAmiin inşAllah bende seninkinden bile daha silik çizgim vardı adete 3 gün kala ama hamileymişim![]()
Ben işte Bi adete 3 gün kala yaptım çok silikti test yanlıştır dedik umursamadık sonra adet olmadım 3 gün gecikince yaptım daha net çıktı sonra kan vermeye gittim 4 gün gecikince kan sonucum 128 cıktı doktor tahminen 4 5 haftalıktır dedi işte salı günü vermiştim kanı şimdi pazartesi bidaha gidicem artışa bakıcaklar inşAllah sağlıklıdırCiddi misinyaa gözün aydın kuzum sağlıkla sihhatle kucağına alırsın inşallah
ne kadarlıktı peki ilk ogrendiginde
Yaa çok sevindimBen işte Bi adete 3 gün kala yaptım çok silikti test yanlıştır dedik umursamadık sonra adet olmadım 3 gün gecikince yaptım daha net çıktı sonra kan vermeye gittim 4 gün gecikince kan sonucum 128 cıktı doktor tahminen 4 5 haftalıktır dedi işte salı günü vermiştim kanı şimdi pazartesi bidaha gidicem artışa bakıcaklar inşAllah sağlıklıdır![]()
Bak bunlar adete 3 gün kala diğer testimi bulamadımCiddi misinyaa gözün aydın kuzum sağlıkla sihhatle kucağına alırsın inşallah
ne kadarlıktı peki ilk ogrendiginde
Aynen öyle ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşAllahYaa çok sevindiminşallah sağlıklıdır sende iyi düşün iyi olsun kuzum e o zaman pazartesi birbirimize haber verelim☺
Ayy maşallah maşallah bende pazartesi böyle bir haber alırım inşallahBak bunlar adete 3 gün kala diğer testimi bulamadım